0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ετοίμασα τα δικαιολογητικά και για το ΜΤΠΥ και για το ΤΠΔΥ τα έβαλα και σε ένα μεγάλο φάκελο μιας και τα δικαιολογητικά είναι πάρα πολλά και τα στέλνω σήμερα συστημένα και βλέπουμε ...Πάντως τα δικαιολογητικά μπορούμε να τα βγάλουμε με μεγάλη ευκολία από τις υπηρεσίες μας με σύνεση και υπομονή...Το 2ο Γραφείο Π.Ε. Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ που ανήκω εγώ μου έστειλε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητούσα ΑΜΕΣΩΣ χωρίς καθυστερήσεις ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να αναγνωρίζουμε και τις έγκαιρες προσπάθειες των διοικητικών υπαλλήλων και εκκαθαριστών στα γραφεία μας και να τους ευχαριστούμε για αυτές...
6 μήνες δεν είναι και μεγάλη καθυστέρηση όταν μιλάμε για δημόσιο...Απλά έχω ακούσει ότι πληρώνεις για κάθε μήνα που θέλεις να αναγνωρίσεις, το 7% του μισθού σου. Δηλαδή χονδρικά 70 ευρώ για κάθε μήνα, άρα εσύ θα πληρώσεις περίπου 2000ευρώ για κάτι που δεν είσαι σίγουρη ότι στο μέλλον θα κερδίσεις;Που ξέρεις τι γίνεται σε 30 χρόνια; μπορεί να μην υπάρχει καν το εφάπαξ.Ετσι όπως πανε τα πραγματα με τα ταμεία κανεις δεν ξέρει σίγουρα τί γινεται σε 30 χρονια. Εχεις συμβουλευτεί κάποιον; Γιατι να δώσεις 2000ευρώ τώρα και να τα χασεις ειναι ρίσκο μεγάλο...
Τετα ασφαλως και ειναι συνταξιμα τα ενσημα που ηδη εχεις.Προσεξε το εξης:αν εχεις ενσημα ως 31-12-1992 να τα παρουσιασεις στη διευθυνση που θα τοποθετηθεις γιατι θα εχεις αλλες κρατησεις απο αυτες των νεοδιοριστων!