0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στον οδηγο του ολοημερου επικεφαλης ειναι ο Χρυσαφιδης!Ειχα παει στο σεμιναριο Του Συγχρονου Νηπιαγωγειου!και ο ιδιος τονιζε τον οδηγο παρα πολυ!Στην επιτροπη δεν ειναι πλεον ο Κιτσαρας!!Είναι ο αλλος των Ιωαννινων!δεν τον θυμαμαι!!Ηταν και ο Ραβανης!απο τον οποιο επεσε και το θεμα για τις φυσικες επιστημες!
αστα να πανε!! κι εγώ μαζί σου!εσύ ατζέλικα τι σειρά εχεις?
(και Κουτσουβάνου αλλά εγώ δεν μπορώ τον τρόπο που γράφει)
Παράθεση από: DROSERH στις Σεπτεμβρίου 10, 2009, 01:38:14 pmστον οδηγο του ολοημερου επικεφαλης ειναι ο Χρυσαφιδης!Ειχα παει στο σεμιναριο Του Συγχρονου Νηπιαγωγειου!και ο ιδιος τονιζε τον οδηγο παρα πολυ!Στην επιτροπη δεν ειναι πλεον ο Κιτσαρας!!Είναι ο αλλος των Ιωαννινων!δεν τον θυμαμαι!!Ηταν και ο Ραβανης!απο τον οποιο επεσε και το θεμα για τις φυσικες επιστημες!Ο άλλος των Ιωαννίνων είναι ο Πανταζής. Έχω διαβάσει ένα βιβλίο του για το παιχνίδι και ήταν μετριότατο...Ο Κιτσαράς δεν ήταν ούτε φετος στην επιτροπή; Ρωτάω γιατί είχε και το θέμα εναλλαγη μέρας-νύχτας και τα αρνητικά του δεππς και τα πολλαπλής επιλογής. Εγω δεν τον είχα διαβάσει καθόλου και νομίζω οτι έκανα τραγικό λάθος. Για τον Χρυσαφίδη δεν ξέρω τπτ...