0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημέραστην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας απ΄ότι κατάλαβα από τα μισόλογα των υπαλλήλων τίποτα δεν θα αλλάξει στον τρόπο πρόσληψής στην ΠΔΣ
Καλημέρα! Από Γ και Δ Αθήνας μου είπαν ότι θα ξεκινήσουν αυτές τις μέρες και να τους ξανακαλέσω τέλη της εβδομάδας για να μάθω σε ποιο νούμερο έφτασαν
Σήμερα έγινε ανανέωση των πινάκων.Σε κάποιες περιφέρειες όπως π.χ. Θράκη άρχισαν να καλούν ωρομίσθιους φιλόλογους.Για μαθηματικούς δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα, εγώ που πήρα τηλ. σε κάποιες δευτεροβάθμιες όπως β΄ αθήνας δεν ξέρουν ακόμα ότι μπορούν να αρχίσουν να καλούν..
Παράθεση από: ln03 στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 11:32:04 amΣήμερα έγινε ανανέωση των πινάκων.Σε κάποιες περιφέρειες όπως π.χ. Θράκη άρχισαν να καλούν ωρομίσθιους φιλόλογους.Για μαθηματικούς δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα, εγώ που πήρα τηλ. σε κάποιες δευτεροβάθμιες όπως β΄ αθήνας δεν ξέρουν ακόμα ότι μπορούν να αρχίσουν να καλούν..βρε παιδιά όαν λένε ανανέωση πινάκων τι εννοούν?μπήκα στους πίνακε και για μαθηματικούς δεν είχαμε καμιά αλλαγή!
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 11:48:44 amΠαράθεση από: ln03 στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 11:32:04 amΣήμερα έγινε ανανέωση των πινάκων.Σε κάποιες περιφέρειες όπως π.χ. Θράκη άρχισαν να καλούν ωρομίσθιους φιλόλογους.Για μαθηματικούς δεν έχει ακουστεί κάτι ακόμα, εγώ που πήρα τηλ. σε κάποιες δευτεροβάθμιες όπως β΄ αθήνας δεν ξέρουν ακόμα ότι μπορούν να αρχίσουν να καλούν..βρε παιδιά όαν λένε ανανέωση πινάκων τι εννοούν?μπήκα στους πίνακε και για μαθηματικούς δεν είχαμε καμιά αλλαγή!Από ότι έχω καταλάβει, αλλαγές στους πίνακες γίνονται όταν υπάρχουν διορισμοί.Τώρα γιατί να αλλάξει κάτι; Τυπικά το κάνουν, για έλεγχο, πιθανώς για να αρχίσουν οι κλήσεις των ωρομισθίων.Γειά σας παιδιά!Δε θα έπρεπε μετά τους αναπληρωτές να κάνουν εκαθάριση στους πίνακες ωρομισθίων για να φαίνεται η πραγματική σειρά?
Δυστυχώς, δεν γίνεται αυτή η εκκαθάριση!Θα πρέπει να την κάνεις μόνος σου στην περιφέρεια που έχεις δηλώσει, δηλαδή να δεις ποιοι πήγαν αναπληρωτές και να τους αφαιρέσεις.[/quoΕκανα αυτό κ βρίσκομαι στην 19 θέση,αν δεν έχω λάθος στη δυτ.Ελλάδας.Το θέμα είναι τι κενά θα υπάρξουν.Αντε να δούμε ρε παιδιά.Δε πάει άλλο.Ευχαριστώ.