0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμπρός για ολοήμερα γυμνάσια! Θέλω να προσθέσω το εξής: Διεκδικήθηκε και κερδήθηκε από κάποιους -και κατά τη γνώμη μου, δίκαια- ο διορισμός με 24μηνο+επιτυχία στον ΑΣΕΠ. Τότε, όμως δεν υπολογίσαμε ότι αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα 2 πράγματα. Πρώτον, την αύξηση δυσκολίας των θεμάτων του ΑΣΕΠ, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν λιγότεροι αυτοί με επιτυχία στον ΑΣΕΠ και δεύτερον, μείωση των θέσεων που προκηρύσσονται για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Κάγκελο μείναμε όταν είδαμε τις 480 θέσεις για τον ΑΣΕΠ του 2009. Η διεκδίκηση του αιτήματος για διορισμό όσων έχουν τρεις επιτυχίες στον ΑΣΕΠ, θεωρώ ότι θα έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Μεγαλύτερη δυσκολία στα θέματα και τσεκούρωμα στη διόρθωση και ακόμα μεγαλύτερη μείωση των διορισμών μέσω του διαγωνισμού.
> > Ο παπανδρέου είπε πως "το ξέρω το πρόβλημα" ενώ η διαμαντοπούλου> επανέλαβε και πάλι πως "θέση του πασοκ είναι η κατάργηση της> ωρομισθίας"> ---------------------------------------------------------------->
Παράθεση από: elranna στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 08:03:31 pmΕμπρός για ολοήμερα γυμνάσια! Θέλω να προσθέσω το εξής: Διεκδικήθηκε και κερδήθηκε από κάποιους -και κατά τη γνώμη μου, δίκαια- ο διορισμός με 24μηνο+επιτυχία στον ΑΣΕΠ. Τότε, όμως δεν υπολογίσαμε ότι αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα 2 πράγματα. Πρώτον, την αύξηση δυσκολίας των θεμάτων του ΑΣΕΠ, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν λιγότεροι αυτοί με επιτυχία στον ΑΣΕΠ και δεύτερον, μείωση των θέσεων που προκηρύσσονται για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Κάγκελο μείναμε όταν είδαμε τις 480 θέσεις για τον ΑΣΕΠ του 2009. Η διεκδίκηση του αιτήματος για διορισμό όσων έχουν τρεις επιτυχίες στον ΑΣΕΠ, θεωρώ ότι θα έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Μεγαλύτερη δυσκολία στα θέματα και τσεκούρωμα στη διόρθωση και ακόμα μεγαλύτερη μείωση των διορισμών μέσω του διαγωνισμού. elranna μου, το ειχα επισημανει και μαλιστα βρεθηκα αντιμετωπος με τους 24μηνιτες που κτυπουσαν παλαμακια και με ταρατατζουμ. και εγω ελεγα πως φυσικα εχουν δικιο, αλλα ανοιγουν οι ασκοι του Αιολου (οαεδιτες, 3τεκνοι κλπ κλπ) και ουτε σε αυτο διαψευστηκα. Παράθεση από: mimelismoni στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 08:09:40 pm> > Ο παπανδρέου είπε πως "το ξέρω το πρόβλημα" ενώ η διαμαντοπούλου> επανέλαβε και πάλι πως "θέση του πασοκ είναι η κατάργηση της> ωρομισθίας"> ---------------------------------------------------------------->ναι, τους πιστεψαμε τωρα!!! γιατι δεν τα εκαναν 5 χρονια πριν? καλα δεν το ξερετε οτι "ουδεις εχασε ....ΤΑΖΟΝΤΑΣ"μακαρι να βγω ψευτης αλλα παλι σε 2 χρονια τα ιδια θα συζηταμε και δεν ξερω και για ποσα χρονια ακομα. δεν φταινε αυτοι, πλην εμεις που τους ψηφιζουμε. αυτοι μας βλεπουν μονο ως μια ψηφο τιποτε αλλο. αυτη ειανι η αξια μας γιαυτους.Αλεκαρα μου, ποιος σε ακουει? ειμαστε μαζοχιστες τελικα. καλα μας κανουν!!!!!!!!!!!