0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
klasikos, να μου επιτρεψεις να εχω αντιθετη αποψη σε μερικα απο τα λεγομενα σου. καταρχας, κατανοω την αγανακτηση σου, η οποια ειναι των περισσοτερων απο εμας. θα σταθω στο εξης: μη νομιζει κανεις απο εμας οτι αυτοι που διοριζονται (24μηνιτες για παραδειγμα) δεν παλεψαν με ασεπ μεχρι και 3-4 ακομα και 5 φορες! αυτοι δεν ανοικουν στα λεγομενα "παραθυρα". και γενικα ειμαι αντιθετος με καθε ειδους παραθυρα αλλα ποτε με αυτους που τα διεκδικουν. σ'αυτο συμφωνουμε. η δικη μου η θεση ειναι η εξης:(την εχω διατυπωσει παμπολλες φορες,αλλα εσυ νεος εισαι και θα το ξαναπω) ολοι με ασεπ χωρις παραθυρα τυπου (40μηνο-30μηνο-24μηνο-3τεκνοι-οαεδιτες-εκκλησιαστικων-σιβιτανιδικων κλπ κλπ) και βεβαια οι πρωτες κατηγοριες που ανεφερα αντιμαχονται τις δευτερες λεγοντας,δικαια, οτι εδωσαν ασεπ και διοριστηκαν καποτε με βαση την υπηρεσια τους. Ομως, και οι αλλοι εχουν δικιο, γιατι ολοι εχουμε δικαιωμα στην εργασια. δεν φταινε οι καθηγητες ομως αλλα οι πολιτικες των κυβερνησεων. τωρα, το να προστεθει μια ακομα κατηγορια αυτη των 3 επιτυχιες=διορισμος, δεν λεει και πολλα στο ηδη υπαρχουν συστημα. ομως διαιωνιζουμε την κατασταση. αυτο που τελικα θα πρεπει να διεκδικησουμε ειναι καταργηση ολων των κατηγοριων διορισμου και διορισμος μονο με βαση τις θεσεις που προκηρυσσονται μεσω διαγωνισμου ασεπ.
Είμαι και εγώ υπερ του ασεπ αλλά για να φτάσουμε στο σημείο που οι διορισμοί θα γίνονται δίκαια θέλουμε δρόμο...