*

Αποστολέας Θέμα: Εκπαιδευτικοί και ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 6681 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vnikolitsa

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Εκπαιδευτικοί και ΑΣΕΠ
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 02:38:27 pm »
klasikos, να μου επιτρεψεις να εχω αντιθετη αποψη σε μερικα απο τα λεγομενα σου. καταρχας, κατανοω την αγανακτηση σου, η οποια ειναι των περισσοτερων απο εμας. θα σταθω στο εξης: μη νομιζει κανεις απο εμας οτι αυτοι που διοριζονται (24μηνιτες για παραδειγμα) δεν παλεψαν με ασεπ  μεχρι και 3-4 ακομα και 5 φορες! αυτοι δεν ανοικουν στα λεγομενα "παραθυρα". και γενικα ειμαι αντιθετος με καθε ειδους παραθυρα αλλα ποτε με αυτους που τα διεκδικουν. σ'αυτο συμφωνουμε.
η δικη μου η θεση ειναι η εξης:(την εχω διατυπωσει παμπολλες φορες,αλλα εσυ νεος εισαι και θα το ξαναπω) ολοι με ασεπ χωρις παραθυρα τυπου (40μηνο-30μηνο-24μηνο-3τεκνοι-οαεδιτες-εκκλησιαστικων-σιβιτανιδικων κλπ κλπ) και βεβαια οι πρωτες κατηγοριες που ανεφερα αντιμαχονται τις δευτερες λεγοντας,δικαια, οτι εδωσαν ασεπ και διοριστηκαν καποτε με βαση την υπηρεσια τους. Ομως, και οι αλλοι εχουν δικιο, γιατι ολοι εχουμε δικαιωμα στην εργασια. δεν φταινε οι καθηγητες ομως αλλα οι πολιτικες των κυβερνησεων. τωρα, το να προστεθει μια ακομα κατηγορια αυτη των 3 επιτυχιες=διορισμος, δεν λεει και πολλα στο ηδη υπαρχουν συστημα. ομως διαιωνιζουμε την κατασταση. αυτο που τελικα θα πρεπει να διεκδικησουμε ειναι καταργηση ολων των κατηγοριων διορισμου και διορισμος μονο με βαση τις θεσεις που προκηρυσσονται μεσω διαγωνισμου ασεπ.
Συμφωνω απολυτα.Γιατι δεν προχωραμε λιγο παρακατω απο τη διατυπωση αποψεων;Ας φτιαξει καποιος ενα κειμενο στο οποιο να ζηταμε να γινονται ολοι οι διορισμοι μονο μεσω ΑΣΕΠ, οσοι συμφωνουμε να το υπογραψουμε και για αρχη να το στειλουμε σε υπουργειο,ΟΛΜΕ, βουλευτες και αλλου;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 05:15:48 »

Αποσυνδεδεμένος patoulitsa

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:16:25 pm »
Είμαι και εγώ υπερ του ασεπ αλλά για να  φτάσουμε στο σημείο που οι διορισμοί θα γίνονται δίκαια θέλουμε δρόμο...και πολλοί κουράζονται στην πορεία....θέλω να μοιραστώ κάποιους προβληματισμούς μου...χωρίς να φανώ κακιά , απλά βλέπω ότι όλοι θέλουν ένα σύστημα που να τους βολεύει...αυτοί με τον ασεπ θέλουν να διορίζονται όλοι μέσω ασεπ...αυτοί με προυπηρεσία θέλουν να ισχύει το 18μηνο,24μηνο κτλ...και όλα αυτά είναι αποτέλεσμα διάφορων μέτρων που έγιναν τα τελευταία χρόνια και εμέις είμαστε τελικά στη μέση....προσωπικά θα ήθελα όλοι οι διορισμοί να γίνονται μέσω ασεπ χωρίς προσαυξησεις...δεν καταλαβαίνω γιατί να μετρά ο βαθμός πτυχίου χωρίς να λαμβάνεται υποψιν το πόσα χρόνια έκανε κάποιος να τελειώσει μια σχολή? ή κάποιος που να έχει διδακτορικό στο αντικείμενό του και  γράφει λιγότερο στο γνωστικό από έναν άλλο, που έχει μόνο πτυχίο, ι λογω της προσαύξησης να διορίζεται αυτός?ότι γράφουμε να παίρνουμε....ή ακόμα και για τη ειδική διδακτικη: γιατί ο ασεπ δεν δίνει απαντήσεις και δεν ξέρουμε ούτε ποιος διορθώνει ούτε τι διορθώνει?...είναι πράγματα που πρέπει να διορθώσει και ο ίδιος ο ασεπ.....θα κάνω και λίγο το δικηγόρο του διαβόλου....όλοι τρέχουμε με την ελπίδα να διοριστουμε αλλά αν δεν υπήρχε τρόπος διορισμού μέσω της προυπηρεσίας ποιος θα πήγαινε αναπληρωτής πχ στον Αι Στράτη...εδώ τώρα διορίζονται και κάνουν πολλοί (όχι όλοι για να μην παρεξηγηθώ ) αμάν και πως να πάνε εκεί που θέλουν και τους βολεύει (και δεν αναφέρομαι στους οικογενειάρχες) ....είναι πολλά τα ζητήματα που πρέπει να τεθούν ώστε να στείλουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση....και στο κάτω κάτω η πρόταση από ότι έχω καταλάβει θα αφορά μόνο τους διορισμούς όχι το αν αυτοί που διορίζονται είναι σωστοί εκπαιδευτικοί....γνώμη μου είναι ότι ούτε από τον ασεπ φαίνεται αυτό ούτε από την προυπηρεσία....ποιος όμως θα τολμήσει να τα αλλάξει όλα αυτά??

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:57:37 pm »
Είμαι και εγώ υπερ του ασεπ αλλά για να  φτάσουμε στο σημείο που οι διορισμοί θα γίνονται δίκαια θέλουμε δρόμο...

.....και δεν ξερω αν εχουμε χρονο.

πρωτη φορα εδω και 2 χρονια συμφωνω με συναδελφισσα στην κυριολεξια "ΑΠΟΛΥΤΑ"
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32874
  • Τελευταία: Mar_mar
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182958
  • Σύνολο θεμάτων: 19476