0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολλά τα κενά. Στη δευτεροβάθμια δεν είναι και πολλές οι αποσπάσεις. Προβλέπετε τσουνάμι προσλήψεων. Ας γίνει σε μία φάση (γ΄ φάση).
Παράθεση από: Τιμόθεος στις Οκτωβρίου 21, 2009, 09:41:46 amΠολλά τα κενά. Στη δευτεροβάθμια δεν είναι και πολλές οι αποσπάσεις. Προβλέπετε τσουνάμι προσλήψεων. Ας γίνει σε μία φάση (γ΄ φάση).Πώς ξερεις οτι δεν ειναι πολλα τα κενα; Και καποιος ακομη ειχε γραψει οτι δεν ειναι πολλοι οι φιλολογοι αποσπασμενοι. Το σκεφτηκα και κατευθειαν θυμηθηκα 3,τους 2 τους αναπληρωσα ως ωρομισθιος
η κοπέλα στο 2281 πριν 1 λεπτό μου είπε : "ενδέχεται την άλλη εβδομάδα, αλλά με κάθε επιφύλαξη.."συγγνώμη που γράφω εδώ, αλλά στον κλάδο ων πε70 δεν γράφει κανένας
Παράθεση από: alexoula στις Οκτωβρίου 21, 2009, 09:44:56 amη κοπέλα στο 2281 πριν 1 λεπτό μου είπε : "ενδέχεται την άλλη εβδομάδα, αλλά με κάθε επιφύλαξη.."συγγνώμη που γράφω εδώ, αλλά στον κλάδο ων πε70 δεν γράφει κανένας γιατι, αν το λεγε με σιγουρια, θα το δεναμε???
ουτε αυτοι ξερουν.μην πιστευετε τπτ απο οσα λεγονται.παλιοτερα επαιρνα σε ενα τηλ και μου πε δεν θα βγει φαση και το μεσημερι βγηκε.ειναι "γεια σου" τα ατομα