0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 22, 2009, 10:08:43 amΣήμερα η βάση θα κατέβει στο 22,833 με 22,764 ,ίσως και πιο κάτω ,ανάλογα με το κουτάκι.Με άλλους 240 περίπου ως το τέλος, πιστεύω θα κληθώ εγώ (20,803 μόρια)..., θα τους πάρει( ... ίδωμεν!Eσενα αριστο,θα πρεπε ολοι να συνδραμουμε να σε καλεσουν ''τιμης ενεκεν" για την πληροφορηση και τη συμπαρασταση!!!Ωστοσο,αλλο με καιει εμενα με μορια-"ψιχουλα".Αν καταργησουν την ωρομισθια στα βασικα μαθηματα,θα προωθηθουμε αργα-αργα προς το μακρυ δρομο της αναπληρωσης χωρις να κερδισουμε κανενα μοριακι μεχρι τον επομενο ασεπ,που θα μας μεινουν και τα μισα απ'οσα εχουμε?
Σήμερα η βάση θα κατέβει στο 22,833 με 22,764 ,ίσως και πιο κάτω ,ανάλογα με το κουτάκι.Με άλλους 240 περίπου ως το τέλος, πιστεύω θα κληθώ εγώ (20,803 μόρια)..., θα τους πάρει( ... ίδωμεν!
... για τρέξιμο, γύρω στα 10 χιλιόμετρα ..., μετά παιδιά, γυναίκα , μαθήματα , ..., αναπλήρωση!
Παράθεση από: TYXEROULA στις Οκτωβρίου 22, 2009, 10:20:55 amΠαράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 22, 2009, 10:08:43 amΣήμερα η βάση θα κατέβει στο 22,833 με 22,764 ,ίσως και πιο κάτω ,ανάλογα με το κουτάκι.Με άλλους 240 περίπου ως το τέλος, πιστεύω θα κληθώ εγώ (20,803 μόρια)..., θα τους πάρει( ... ίδωμεν!Eσενα αριστο,θα πρεπε ολοι να συνδραμουμε να σε καλεσουν ''τιμης ενεκεν" για την πληροφορηση και τη συμπαρασταση!!!Ωστοσο,αλλο με καιει εμενα με μορια-"ψιχουλα".Αν καταργησουν την ωρομισθια στα βασικα μαθηματα,θα προωθηθουμε αργα-αργα προς το μακρυ δρομο της αναπληρωσης χωρις να κερδισουμε κανενα μοριακι μεχρι τον επομενο ασεπ,που θα μας μεινουν και τα μισα απ'οσα εχουμε?... "μορίων ένεκεν" θα προτιμούσα Eννοουσα,απ'τους πρωτους...