0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τις προσκλήσεις της ειδικής δεν εξαιρέθηκαν αυτοί που προσλήφθηκαν στη γενική στις προηγηθήσες φάσεις, διότι μιας κι ο Νομος 3699 λέει ότι οι προσλήψεις της ειδικής προηγούνται της γενικής αγωγής, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αποχωρήσουν από τη θέση της γενικής και να δεχτούν τη θέση στην ειδική αγωγή χωρίς κυρώσεις.
Παράθεση από: pe20katerina στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 02:18:40 amΑπό τις προσκλήσεις της ειδικής δεν εξαιρέθηκαν αυτοί που προσλήφθηκαν στη γενική στις προηγηθήσες φάσεις, διότι μιας κι ο Νομος 3699 λέει ότι οι προσλήψεις της ειδικής προηγούνται της γενικής αγωγής, οι εκπαιδευτικοί μπορούν να αποχωρήσουν από τη θέση της γενικής και να δεχτούν τη θέση στην ειδική αγωγή χωρίς κυρώσεις.Παραθέτω από άλλο τόπικ.Μακάρι να είναι έτσι, να γλιτώσουμε 6 θέσεις ακόμη ...
Είχαμε θέσει στο περιθώριο ή τον αντιμετωπίζουμε με καχυποψία τον εκπαιδευτικό ομολόγησε σήμερα ο υπ. Παιδείας Αρης Σπηλιωτόποηυλος , μιλώντας στους εκπαιδευτικούς της Σιβιτανιδείου Σχολής.Συγκεκριμένα είπε τα εξής:«Αυτόν τον εκπαιδευτικό που μέχρι πρότινος τον είχαμε θέσει στο περιθώριο ή τον αντιμετωπίζουμε με καχυποψία όσον αφορά στην αντικειμενικότητα της κρίσης του, πρέπει η πολιτεία να τον αγκαλιάσει και κυρίως εάν δεν μπορεί για λόγους οικονομικής κρίσης να αποκαταστήσει οικονομικά τον εκπαιδευτικό όσο θα έπρεπε, τουλάχιστον ας του δώσει προς το παρόν την αξιοπρέπεια που του χρειάζεται. Και αυτή ακριβώς τη θέση είμαι υποχρεωμένος από οποιαδήποτε θέση συνεχώς να διαλαλώ. Πρέπει να πιστέψουμε στο έμψυχο υλικό μας, αυτό κάνει τη διαφορά. Και γι’ αυτό ακριβώς ζήτησα από την πρώτη στιγμή και οι διαδικασίες πρόσληψης να αλλάξουν και τα κριτήρια να γίνουν πιο αντικειμενικά και επιτέλους να εμπιστευτούμε τους εκπαιδευτικούς.Το παραπάνω από ρεπορτάζ του esos ...Ο Άρης μιλά στη Σιβιτανίδειο γι' αξιοκρατία ..., καλό και αυτό! Είναι σα να μιλάς στον Κορυδαλλό για ... τιμιότητα!
Μεχρι ποια θέση είναι αυτά τα 8 άτομα μπορείς να μας πεις?εγώ έχω θέση 53 αφαιρώ 8 πριν απο εμένα?
Θεωρώ ότι τα κενά σίγουρα υπάρχουν. Ο αριθμός της γ φάσης θα εξαρτηθεί από τις πιστώσεις που θα καταφέρει να πάρει το υπουργείο παιδείας. Αυτό είναι το πρόβλημα. Όχι τα κενά, αλλά οι πιστώσεις. Δεν πρέπει λοιπόν να κατηγορούμε το υπουργείο παιδείας, αλλά αυτοί που δεν εγκρίνουν τα χρήματα για να εργαστούμε. Να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον Πέτρο για τους πίνακες αλλά και όλους τους συναδέλφους για τις πολύτιμες πληροφορίες τους. Την γ φάση να την περιμένετε μετά την Τρίτη. Να είμαστε όλοι καλά!