0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ολο αυτο οτι θα φτασει εως το 820 ακυρο.παρεξηγηση!100000000000000συγγνωμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mother 29 στη μεσσηνια εχει 10 κενα φιλολογων
Παιδιά καλησπέρα... Παρακολουθώ καιρό τη συνομιλία σας και περιμένω κι εγώ την πολυπόθητη γ' φάση, αφού στον δικό μας κλάδο παίρνουν λίγους, πολύ λίγους. Πήρα τηλέφωνο κι εγώ σήμερα στη
ναι, μετα τη β φαση μου ειπαν οτι ειναι 10
Παράθεση από: kittoulini στις Σεπτεμβρίου 25, 2009, 02:05:07 pmmother 29 στη μεσσηνια εχει 10 κενα φιλολογωνεννοεις μετα την τοποθετηση και της β??γιατι εγω πριν απο αυτο ηξερα για 20 και ειχα δει οτι στους β ειχαν κληθει οι 15, δεν ξερω αν κπ δεν αποδεχτηκαν η δεν παρουσιαστηκαν αλλα εμενα δεν μου ειπαν για 10!!!μακαρι!
Παράθεση από: mother29 στις Σεπτεμβρίου 25, 2009, 03:15:24 pmΠαράθεση από: kittoulini στις Σεπτεμβρίου 25, 2009, 02:05:07 pmmother 29 στη μεσσηνια εχει 10 κενα φιλολογωνεννοεις μετα την τοποθετηση και της β??γιατι εγω πριν απο αυτο ηξερα για 20 και ειχα δει οτι στους β ειχαν κληθει οι 15, δεν ξερω αν κπ δεν αποδεχτηκαν η δεν παρουσιαστηκαν αλλα εμενα δεν μου ειπαν για 10!!!μακαρι! δεν ξερω τι σειρα εχεις αλλα εστω οτι ειμαι πριν απο σενα. εγω πελνησο δεν εβαλα καθολου.αλλα εβαλα κουτακι.αν εχει τοσα κενα και ηρθε η σειρα μου θα με παρουν εκει....?shit....
Παράθεση από: kOSTAKIS στις Σεπτεμβρίου 25, 2009, 01:00:46 pmΠαρατήρησα οτι αυτοι που πάνε αναπληρωτές στα εκκλησιαστικά δεν είναι στον κατάλογο αναπληρωτών!!!Πώς γίνεται αυτό???ειναι. τους τσεκαρα ολους εκτος απο 1 τερεζακη.οσο για το αν βελτιωνεται η θεση μας, μονο 1 ςιναι στη θεση 109...οι υπολοιποι ειναι καααααααααατωωωωωω
Παρατήρησα οτι αυτοι που πάνε αναπληρωτές στα εκκλησιαστικά δεν είναι στον κατάλογο αναπληρωτών!!!Πώς γίνεται αυτό???