0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!!!!!!! πηρα στο 210 3442311..... "δεν ξέρουμε.. δεν έχουμε καμία ενημέρωση", η απαντηση της υπαλλήλου
Παράθεση από: kat73 στις Σεπτεμβρίου 28, 2009, 10:36:14 amΚαλημέρα!!!!!!! πηρα στο 210 3442311..... "δεν ξέρουμε.. δεν έχουμε καμία ενημέρωση", η απαντηση της υπαλλήλου προχθες που βγηκαν των δασκαλων αυτη παλι δεν ειχε ενημερωση.ειναι γεια σου τελειως
Έχει ζητηθεί οι
Εγώ πήρα τηλέφωνο και μου είπαν δεν έχουν ακόμη τις πιστώσεις
Παράθεση από: theol3 στις Σεπτεμβρίου 28, 2009, 11:03:03 amΕγώ πήρα τηλέφωνο και μου είπαν δεν έχουν ακόμη τις πιστώσειςΠολύ σωστά, αυτό είναι και το πρόβλημα. Όχι η ανακοίνωση των κενών αλλά να δοθούν επιτέλους οι περιβόητες πιστώσεις. Εύχομαι να μην βγει το σενάριο που υποπτεύομαι. Ψηφίστε μας αν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι πιστώσεις μετά τις εκλογές. Καταλάβατε? Μας χρησιμοποιούν. Αν είναι έντιμοι ας δώσουν τις πιστώσεις πριν τις εκλογές.
Παράθεση από: GERMANOS στις Σεπτεμβρίου 28, 2009, 11:10:18 amΠαράθεση από: theol3 στις Σεπτεμβρίου 28, 2009, 11:03:03 amΕγώ πήρα τηλέφωνο και μου είπαν δεν έχουν ακόμη τις πιστώσειςΠολύ σωστά, αυτό είναι και το πρόβλημα. Όχι η ανακοίνωση των κενών αλλά να δοθούν επιτέλους οι περιβόητες πιστώσεις. Εύχομαι να μην βγει το σενάριο που υποπτεύομαι. Ψηφίστε μας αν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι πιστώσεις μετά τις εκλογές. Καταλάβατε? Μας χρησιμοποιούν. Αν είναι έντιμοι ας δώσουν τις πιστώσεις πριν τις εκλογές.Δεν ισχύει τέτοιο πράγμα. Η φάση θα κληθεί μέσα στη βδομάδα.