*

Αποστολέας Θέμα: Γ' Φάση: ΠΕ02  (Αναγνώστηκε 325946 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Γ' Φάση: ΠΕ02
« Απάντηση #952 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 12:10:17 pm »
Kαλημέρα! Σε σημερινή επικοινωνία με το υπουργείο είπαν ότι σήμερα ορκίζεται η νέα κυβέρνηση (λες και δεν το ξέραμε!) και ότι δε γνωρίζουν πότε, αλλά μόλις υπογράψουν οι υπουργοί οικονομικών (για τις πιστώσεις) και παιδείας (για τις προσλήψεις) θα ξεκινήσει αμέσως η κλήση αναπληρωτών. Δεν είπαν δηλαδή κάτι που ήδη δε γνωρίζαμε!  >:( ???
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:27:12 »

Αποσυνδεδεμένος frerar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #953 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 12:28:23 pm »
Καλημέρα!μόλις μου τηλεφώνησαν απο δευτεροβ. Ευβοίας για ωρομισθια στο ΓΕΛ Ψαχνών.....
 Μίλησα και με τον προιστάμενο και μου είπε ότι θα καλέσουν ανπληρωτές Παρασκευή ή Δευτέρα........ :D :D :D :D :D

kat73 σε παρακαλώ πες μου τη θέση σου στον πίνακα ωρομισθίων. Θα με βοηθούσες πραγματικά...

Αποσυνδεδεμένος frerar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #954 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 01:00:08 pm »
Καλημέρα!μόλις μου τηλεφώνησαν απο δευτεροβ. Ευβοίας για ωρομισθια στο ΓΕΛ Ψαχνών.....
 Μίλησα και με τον προιστάμενο και μου είπε ότι θα καλέσουν ανπληρωτές Παρασκευή ή Δευτέρα........ :D :D :D :D :D

kat73 σε παρακαλώ πες μου τη θέση σου στον πίνακα ωρομισθίων. Θα με βοηθούσες πραγματικά...
46 ;) ;) ;) ;)
Σε παρακαλώ επειδή φαίνεται ότι το κατέχεις το θέμα, κοίτα τώρα στο τόπικ της περιφέρειας στερεάς που υπάρχει συνάδελφος στη θέση περίπου 70 και τον/την  έχουν καλέσει. Πώς γίνεται εσένα π.χ. να σε κάλεσαν τώρα; Δεν έπρεπε να είχες φύγει πολύ νωρίτερα; Το κενό στα Ψαχνά το γνωρίζω πολύ καλά (δεν είναι μόνο ένα βέβαια) και υπάρχει από την αρχή της χρονιάς...Τι γίνεται;

Αποσυνδεδεμένος frerar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #955 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 01:43:27 pm »
[

[/quote]
46 ;) ;) ;) ;)
[/quote]
Σε παρακαλώ επειδή φαίνεται ότι το κατέχεις το θέμα, κοίτα τώρα στο τόπικ της περιφέρειας στερεάς που υπάρχει συνάδελφος στη θέση περίπου 70 και τον/την  έχουν καλέσει. Πώς γίνεται εσένα π.χ. να σε κάλεσαν τώρα; Δεν έπρεπε να είχες φύγει πολύ νωρίτερα; Το κενό στα Ψαχνά το γνωρίζω πολύ καλά (δεν είναι μόνο ένα βέβαια) και υπάρχει από την αρχή της χρονιάς...Τι γίνεται;
[/quote]
Κάποιος άλλος παιδιά γνωρίζει να μου πει τι γίνεται; Επίσης η δευτεροβάθμια Ευβοίας έχει προϊσταμένη και όχι προϊστάμενο. Άρα με ποιόν μίλησε η συνάδελφος? Δεν καταλαβαίνω...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:27:12 »

Αποσυνδεδεμένος φρουφρού

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #956 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 01:53:14 pm »
Ξεκίνησαν τις κλήσεις ωρομισθίων και στην Κρήτη. Ρώτησα την υπάλληλο αν ξέρουν πότε θα καλέσουν αναπληρωτές και μου απάντησε ότι δεν έχουν καμιά ενημέρωση "θα καλούσαν την Παρασκευή, αλλά μάλλον λόγω εκλογών δεν κάλεσαν". Λόγω εκλογών ο Αρης είχε δουλειά να υπογράφει για τα κολέγια και δεν μπορούσε να καλέσει αναπληρωτές. :P >:(

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #957 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 07:33:44 pm »
[

46 ;) ;) ;) ;)
[/quote]
[/quote]
Κάποιος άλλος παιδιά γνωρίζει να μου πει τι γίνεται; Επίσης η δευτεροβάθμια Ευβοίας έχει προϊσταμένη και όχι προϊστάμενο. Άρα με ποιόν μίλησε η συνάδελφος? Δεν καταλαβαίνω...
[/quote]

Προφανώς η συνάδελφος εννοεί τον προϊστάμενο του 1ου Γραφείου στο οποίο ανήκουν τα Ψαχνά.

Αποσυνδεδεμένος sharon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #958 στις: Οκτωβρίου 07, 2009, 09:20:11 pm »

46 ;) ;) ;) ;)

την
Kat73 την είχαν καλέσει και από πολλούς άλλους νομούς καιρό τώρα  αλλά δεν είχε δεχτεί .. μας το είχε πει στο τόπικ ''ωρομίσθιοι Στερεάς'' .. απλά τώρα ήρθε η σειρά της στην Εύβοια .. ο κάθε νομός έχει το δικό του πίνακα ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός και αυτός  δεν φαίνεται σ' εμάς .. επίσης , δεν καλούν όλοι οι νομοί ταυτόχρονα ..από τον πίνακα που βλέπουμε εμείς δεν έχουν δηλώσει όλοι όλες τις περιοχές..

Αποσυνδεδεμένος frerar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #959 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 12:14:29 am »
Ευχαριστώ sharon κατάλαβα...ωραία τότε αφού άρχισε και η Εύβοια κάτι γίνεται!

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #960 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 09:26:32 am »
ΑΠΟ: 72 Αδιόριστους / μόνιμους                ΠΡΟΣ: Υπουργό Παιδείας,
          εκπαιδευτικούς                                          Δια
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

evants

• Επισκέπτης
« Απάντηση #961 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 09:37:22 am »
Οι πρωτες εντυπωσεις απο τη νεα κυβερνηση ειναι στην κριση του καθενος απο μας  θα επρεπε ομως να μεινουμε στο γεγονος οτι η χρηματοδοτηση ακουστηκε μονο στους τομεις της υγειας,οπου η νεα υπουργος υποσχεθηκε προσληψεις,και στη γεωργια,οπου η νεα υπουργος εγγυηθηκε το εισοδημα των αγροτων. Η Διαμαντοπουλου μιλησε γενικα κι αοριστα για την αναγκη εθνικου διαλογου. Οχι οτι θα ανεφερε εμας,ομως η αναγκη χρηματοδοτησης ηταν εμφατικη σ΄ολη τη διαρκεια τηςς προεκλογικης περιοδου και μου εκανε εντυπωση η απουσια ουσιαστικου λογου. Το καλο ειναι ειναι οτι ουσα στη Θεσσαλονικη μαζι με τον Παπανδρεου στην εναρξη της χρονιας,ακουσε απο πρωτο χερι τα παραπονα των ωρομισθιων και δηλωσε ενημερη.Θα δουμε..

Αποσυνδεδεμένος kstak

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #962 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 09:40:03 am »
Αρίστο καλημέρα!Μήπως είναι καλή ιδέα να κοινοποιηθεί η επιστολή και στον Συνήγορο του πολίτη??
.....

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
« Απάντηση #963 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 09:42:00 am »
καλημερα.ωραια.καλη ιδεα ειναι να την στειλουμε στο twitter με link.εχει κανεις λογαριασμο εκει?οι πολιτικοι και η διαμαντοπουλου ανατρεχουν εκει συνεχεια.ευχαριστω
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος mimelismoni

• Έμπειρο μέλος
  • "παντ΄ανοιχτα παντ΄αγρυπνα τα ματια της ψυχης μου"
    • Προφίλ
« Απάντηση #964 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 09:45:52 am »

συναδελφοι εγω πιστευω πως θα πρεπει να επιμεινουμε στην σταδιακη καταργηση της ωρομισθιας και στα ολοημερα γυμνασια
http://filologoi02.webnode.gr/ το επισημο site του Πανελληνιου Συλλογου Αναπληρωτων Φιλολογων,παρακαλω οι Φιλολογοι πατηστε στο λινκ,εγγραφειτε στο Συλλογο και παρτε μερος στο Φορουμ.Μας αφορα ολους!

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #965 στις: Οκτωβρίου 08, 2009, 09:53:38 am »
Στο μεταξυ ομως ας γινει η Γ φαση η ρημαααααααααδα....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182667
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)