0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!μόλις μου τηλεφώνησαν απο δευτεροβ. Ευβοίας για ωρομισθια στο ΓΕΛ Ψαχνών..... Μίλησα και με τον προιστάμενο και μου είπε ότι θα καλέσουν ανπληρωτές Παρασκευή ή Δευτέρα........
Παράθεση από: frerar στις Οκτωβρίου 07, 2009, 12:28:23 pmΠαράθεση από: kat73 στις Οκτωβρίου 07, 2009, 12:10:27 pmΚαλημέρα!μόλις μου τηλεφώνησαν απο δευτεροβ. Ευβοίας για ωρομισθια στο ΓΕΛ Ψαχνών..... Μίλησα και με τον προιστάμενο και μου είπε ότι θα καλέσουν ανπληρωτές Παρασκευή ή Δευτέρα........ kat73 σε παρακαλώ πες μου τη θέση σου στον πίνακα ωρομισθίων. Θα με βοηθούσες πραγματικά...46
Παράθεση από: kat73 στις Οκτωβρίου 07, 2009, 12:10:27 pmΚαλημέρα!μόλις μου τηλεφώνησαν απο δευτεροβ. Ευβοίας για ωρομισθια στο ΓΕΛ Ψαχνών..... Μίλησα και με τον προιστάμενο και μου είπε ότι θα καλέσουν ανπληρωτές Παρασκευή ή Δευτέρα........ kat73 σε παρακαλώ πες μου τη θέση σου στον πίνακα ωρομισθίων. Θα με βοηθούσες πραγματικά...
[Παράθεση από: kat73 στις Οκτωβρίου 07, 2009, 12:10:27 pmΚαλημέρα!μόλις μου τηλεφώνησαν απο δευτεροβ. Ευβοίας για ωρομισθια στο ΓΕΛ Ψαχνών..... Μίλησα και με τον προιστάμενο και μου είπε ότι θα καλέσουν ανπληρωτές Παρασκευή ή Δευτέρα........ kat73 σε παρακαλώ πες μου τη θέση σου στον πίνακα ωρομισθίων. Θα με βοηθούσες πραγματικά...
Παράθεση από: kat73 στις Οκτωβρίου 07, 2009, 12:54:56 pmΠαράθεση από: frerar στις Οκτωβρίου 07, 2009, 12:28:23 pmΠαράθεση από: kat73 στις Οκτωβρίου 07, 2009, 12:10:27 pmΚαλημέρα!μόλις μου τηλεφώνησαν απο δευτεροβ. Ευβοίας για ωρομισθια στο ΓΕΛ Ψαχνών..... Μίλησα και με τον προιστάμενο και μου είπε ότι θα καλέσουν ανπληρωτές Παρασκευή ή Δευτέρα........ kat73 σε παρακαλώ πες μου τη θέση σου στον πίνακα ωρομισθίων. Θα με βοηθούσες πραγματικά...46 Σε παρακαλώ επειδή φαίνεται ότι το κατέχεις το θέμα, κοίτα τώρα στο τόπικ της περιφέρειας στερεάς που υπάρχει συνάδελφος στη θέση περίπου 70 και τον/την έχουν καλέσει. Πώς γίνεται εσένα π.χ. να σε κάλεσαν τώρα; Δεν έπρεπε να είχες φύγει πολύ νωρίτερα; Το κενό στα Ψαχνά το γνωρίζω πολύ καλά (δεν είναι μόνο ένα βέβαια) και υπάρχει από την αρχή της χρονιάς...Τι γίνεται;