0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vassia84 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 03:58:19 pmβρε κοριτσια μια ερώτηση, είμαι κάπου στο 1700 μετά την γ φάση υπάρχει περίπτωση για του χρόνου καποια στιγμή ν με πάρουν ή ........ ;;;;;;;;;;;περσι πηραν μεχρι το 1500-1700 περιπου του ενιαιου πινακα. η αρχικη σου θεση πρεπει να ήταν γυρω στο 2700??? του χρονου, μετα την αποχωρηση των διορισμενων υπολογισε οτι θα είσαι περιπου στο 2000...οποτε είναι λιγο δυσκολο. αλλα ποτε δεν ξερεις!!!
βρε κοριτσια μια ερώτηση, είμαι κάπου στο 1700 μετά την γ φάση υπάρχει περίπτωση για του χρόνου καποια στιγμή ν με πάρουν ή ........ ;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: lykaugi στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 12:16:12 pmΚαλημέρα κορίτσια!Να ρωτήσω κάτι;Τα ονόματα στη σελ. 15 είναι άτομα από τον ενιαίο πίνακα που πήγαν σε ΣΜΕΑ;Ευχαριστώ!οχι είναι τα δικα μας ονοματα, μεχρι το 158, με αυτους που αποχωρησαν μετα τα σμεα. Κορίτσια εγω τον διεγραψα τον πινακα γιατι μαλλον προκαλεσα αναστατωση αδικα. Μεχρι το 600 παντως εφυγαν 8 ατομα, η δεσποινις που είπε για 28 να προσεξει λιγο και τις συνωνυμίες, ήταν αρκετες... και εγω θα την πατουσα!!!
Καλημέρα κορίτσια!Να ρωτήσω κάτι;Τα ονόματα στη σελ. 15 είναι άτομα από τον ενιαίο πίνακα που πήγαν σε ΣΜΕΑ;Ευχαριστώ!
Εγώ μετά την γ' φάση είμαι περίπου 310. ΄Κοίταξα αυτούς που διορίστηκαν με ΣΜΕΑ και αυτοί που είναι πάνω από μένα είναι 5. Αρα μέχρι το 310 αφαιρέστε 5.
Η δεσποινις πρόσεξε πριν το δημοσιευσει το 28. Έκατσα και είδα τα ονόματα των προσληφθέντων στα ΣΜΕΑ ενα προς ενα και αφαίρεσα αυτά που βρίσκονταν σε υψηλότερη θέση από εμένα ΣΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ. Έβγαλα λοιπόν 28 άτομα πριν από μένα περίπου μέχρι τη 1800 σειρά...κΑΙ ΑΝ ΘΈΛΕΙς ΤΑ ΠΑΡΑΘΈΤΩ......ΟΚ;Για να ξέρουμε τί λέμε και κυρίως τί ΓΡΑΦΟΥΜΕ.....
δύσκολο δεν νομίζω οτι είναι οι δύο φάσεις...ο αριθμός τους ποιός θα είναι.....μακάρι να πάνε όλα καλά......