*

Αποστολέας Θέμα: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 86790 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eleni73

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Δ' φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #406 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 01:05:02 pm »
ευχαριστω νεφελη για την προβλεψη
να ρωτησω και κατι αλλο
εχω βαλει  πρωτη επιλογη α λεσβου , ξερει κανεις αν υπαρχουν κενα στο νησι? υπαρχει καποιος τροπος να το μαθω?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:28:28 »

Αποσυνδεδεμένος Deyna

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 01:11:59 pm »
εμας των αγγλικων να δεις πως μας προκαλούν...........που εσεις και οι άλλοι κλάδοι μιλάτε για δ φάση και σε μας δεν έκαναν ακόμα τη β φάση...........

υγ:μεχρι τώρα πήραν μόλις 128 άτομα.και έχουμε πάθει νευρικό κλονισμο....

Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου..έχετε και εσείς τα δίκια σας..

Αποσυνδεδεμένος gioulitsa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω τα ζουζούνια μου - ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 01:43:34 pm »
Καλημερούδιαααααα!!!!! Λοιπόν παίδες, το 438 που ανακοίνωσαν οι δάσκαλοι στην αβ δεν ξέρω αν όντως θα προκύψει, αλλά προς το παρόν μόνοι τους το έβγαλαν. Απ' ότι κατάλαβα είναι όσοι περίσσεψαν κι ελπίζουν να τους πάρουν όλους. Ας μην σχολιάσω διότι πάνω απόλα είμαι καλό παιδί. Δεύτερον, φάση τελικά θα βγει σίγουρα πριν τις εκλογές, το θέμα είναι πόσα τα άτομα που θα πάρουν. Επίσης, θέλω αν γνωρίζετε να μου διευκρινίσετε το εξής: Τα άτομα που θα πάρουν τώρα (δασκάλους & νηπιαγωγούς) θα είναι ότι περισσέψει από τις 1000 πιστώσεις που δόθηκαν ήδη; Δηλαδή (517 χτες + 87 σήμερα) στην καλύτερη να μένουν γύρω στις 400 θέσεις. Από εκεί θα απορροφήσουν άτομα; Λίγα είναι ρε γμτ. Δεδομένου φυσικά ότι πάντα περισσότεροι - κατά πολύ - είναι οι δάσκαλοι.  :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος astralin

• Πλήρες μέλος
  • άντε και καλή τύχη μάγκες...
    • Προφίλ
« Απάντηση #409 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 02:09:47 pm »
Από όλες τις ανακοινώσεις σχετικά με τις νέες πιστώσεις, έγώ έχω καταλάβει το εξής : το υπ.οικον. είχε εκγρίνει αρχικά 9.000 πιστώσεις για αναπληρωτές και ωρομισθίους. Από αυτές, το υπεπθ μέχρι πριν λίγο καιρό είχε καταναλώσει τις 7.500 και ζήτησε άλλες 1.000 επιπλέον, οι οποίες και εγκρίθηκαν. Άρα μιλάμε για 10.000 πιστώσεις συνολικά αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα. Όποιος γνωρίζει κάτι επιπλέον, ας ενημερώσει

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:28:28 »

Αποσυνδεδεμένος libra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 02:22:42 pm »
Θα γευτούμε καρπούς προσπάθειας??  Αυτό είναι το ζήτημα!!! Κ όταν βλέπεις ότι ο κόπος κ η προσπάθεια τόσων χρόνων δεν αναγνωρίζονται δεν μπορείς να έχεις ψυχραιμία!!  Πίστεψέ με, τα νεύρα θα εξαφανιστούν αυτόματα όταν μας πάρουν στα σχολεία!  Από την πολλή υπομονή φτάσαμε εδώ και κάνουμε χρόνια ολόκληρα να διοριστούμε με 3-4 ΑΣΕΠ!  Κ όταν διοριστούμε σέρνουμε και τα παιδιά μας μαζί!  Είναι κατάσταση αυτή?

σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο,ειδικα οταν εχεις κ παιδια απλα μη φαμε τελικα τα λεφτα της αναπληρωσης στα ηρεμιστικα!!! σκεψου θετικα κ πως οτι σου συμβει θα ειναι για το καλυτερο το δικο σου κ των παιδιων σου!!! το ευχομαι σε ολους πραγματικα
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος gioulitsa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω τα ζουζούνια μου - ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #411 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 02:59:08 pm »
astralin θαρρώ πως έχεις δίκιο. Μακάρι δηλαδή ναναι έτσι, ώστε να μην μείνουμε λίγοι νηπιαγωγοί. Άντε να παίρνουμε το δρόμο μας σιγά-σιγά. Αυτή η ανοργανωσιά που επικρατεί με τρελαίνει..
Προσπάθησα να πάρω πάλι τηλ στο υπουργείο, αλλά δεν το σηκώνουν.

Αποσυνδεδεμένος nefelh

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #412 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 03:09:58 pm »
παντως σημερα πριν βγουν οι αναπληρωτες της ββαθμιας δεν προηγηθηκε καμια ανακοινωση.αρα μπορει να βγει κ ξαφνικα η δ φαση για μας.

Αποσυνδεδεμένος bubblegum

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 03:26:40 pm »
Μακάρι να βγει μέχρι την Παρασκευή η δ΄φάση. Αναμένουμε.  8)

Αποσυνδεδεμένος Emili

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 03:50:05 pm »
Επειδη διαβασα πολλα παραπονα παραπανω για τον αριθμο των αναπληρωτων που κάλεσαν κ υποθέτουμε πως θα καλέσουν, θεωρώ πως κανανε πολλές φασεις σε αρκετα μικρό χρονικό διάστημα κ με σχετικά ικανοποιητικούς αριθμούς.Για να βλέπουμε και τα πράγματα λιγο ρεαλιστικά.Ανατρέξτε στις φάσεις των προήγουμενων ετών κ συγκρίνετε με φέτος. Θεωρώ πως ο αριθμός 180 με 200 που υποθηκε για την δ φάση είναι αρκετά λογικός, αν τον συκρίνουμε με τις φάσεις των ετών 2008 και 2007. Σίγουρα θα υπάρξουν πολλες ακόμα φασεις, μεχρι Μάρτιο καλούν αναπληρωτες. Κ εμένα ακόμα δε με κάλεσαν , μακάρι να είχαν τοσες πολλές πιστώσεις κ τόσα πολλά κενά που να μας καλούσαν όλες, δεν αντιλέγω, απλά ας προσγειωθούμε λίγο στην πραγματικότητα και μην ελπίζουμε σε ''θαύματα'', λιγο δύσκολο να πραματοποιηθούν.

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #415 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 04:11:15 pm »
Επειδη διαβασα πολλα παραπονα παραπανω για τον αριθμο των αναπληρωτων που κάλεσαν κ υποθέτουμε πως θα καλέσουν, θεωρώ πως κανανε πολλές φασεις σε αρκετα μικρό χρονικό διάστημα κ με σχετικά ικανοποιητικούς αριθμούς.Για να βλέπουμε και τα πράγματα λιγο ρεαλιστικά.Ανατρέξτε στις φάσεις των προήγουμενων ετών κ συγκρίνετε με φέτος. Θεωρώ πως ο αριθμός 180 με 200 που υποθηκε για την δ φάση είναι αρκετά λογικός, αν τον συκρίνουμε με τις φάσεις των ετών 2008 και 2007. Σίγουρα θα υπάρξουν πολλες ακόμα φασεις, μεχρι Μάρτιο καλούν αναπληρωτες. Κ εμένα ακόμα δε με κάλεσαν , μακάρι να είχαν τοσες πολλές πιστώσεις κ τόσα πολλά κενά που να μας καλούσαν όλες, δεν αντιλέγω, απλά ας προσγειωθούμε λίγο στην πραγματικότητα και μην ελπίζουμε σε ''θαύματα'', λιγο δύσκολο να πραματοποιηθούν.
[/quo

Εγώ δε θα συμφωνήσω μαζί σου..Καταρχάς φέτος μειωσαν τους διορισμους κατα 180 περιπου λιγότερους...900 διορίστηκαν περσυ,710 φέτος...επίσης περσυ μεχρι την 3`φάση κάλεσαν 1546,ενώ φέτος 1286,δηλαδή 260 λιγότερους,αν ξέρω καλή αφαίρεση.....ΑΝ ΛΟΙΠΌΝ το 180-200 άτομα που ειπωθηκε για δ`φάση σου φαίνεται λογικός αριθμός,σόρυ που στο λέω αλλά μηπως είσαι συγγενης του Αλογοσκουφη; ;D ;D ;D                                                                                                       
ελα μην πειράζεσαι  ;) πραγματικά όμως πολλή τσιγκουνια φετος

Αποσυνδεδεμένος Tapas16

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 04:12:03 pm »
Emili βλέπεις αισιόδοξα τα πράγματα και καλά κάνεις :)  Ο αριθμός των μέχρι τώρα αναπληρωτών όμως είναι δυσανάλογος των κενών που υπάρχουν&αυτό είναι που μας ανησυχεί!  Αυτή είναι και η σύγκριση που πρέπει να γίνεται & όχι με βάση τις προηγούμενες φάσεις μόνο.  Είμαστε ρεαλιστές και ζητάμε αυτό που μας ανήκει, τίποτα παράλογα!  Η πραγματικότητα είναι ότι πολλά σχολεία είναι κλειστά λόγω έλλειψης εκπαιδευτικών και δεν νομίζω ότι το να ζητάμε να λειτουργήσουν πρέπει να αποτελεί "θαύμα"!  

Αποσυνδεδεμένος bubblegum

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 04:27:08 pm »
Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν κενά και να μην καλούν τόσες νηπιαγωγούς όσες πρέπει. Κάπου διάβασα (δεν θυμάμαι που)ότι υπάρχουν νήπια που δεν έχουν γνωρίσει ακόμα την νηπιαγωγό τους.

Αποσυνδεδεμένος fafa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #418 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 04:35:28 pm »
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΗ ΣΤΟ Α

Αποσυνδεδεμένος nefelh

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2009, 04:53:32 pm »