0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τα σεμιναρια των 500 ωρων τι θα γινει? Θα καταργηθουν κι αυτα?
Παράθεση από: όλγα. χ στις Μαρτίου 11, 2010, 10:47:40 amΜε τα σεμιναρια των 500 ωρων τι θα γινει? Θα καταργηθουν κι αυτα?Οτι και με τα σεμινάρια των 400, των 450 και των 650. Αν καταργηθούν, θα καταργηθούν όλα.
Συναδελφοι ΚαλημεραΘα ήθελα να μου πει καποιος αν και στην ειδικη αγωγη κλειδωνουν οι πινακες προυπηρεσιας μια και απο κει δεν γινονται προσληψεις μονιμων και δεν εχει γινει ΑΣΕΠ για τις ειδικοτητες της βθμιας. Το αναφερει καπου η εγκυκλιος των αναπληρωτων?
Παράθεση από: Demek στις Αυγούστου 22, 2010, 08:00:29 amΣυναδελφοι ΚαλημεραΘα ήθελα να μου πει καποιος αν και στην ειδικη αγωγη κλειδωνουν οι πινακες προυπηρεσιας μια και απο κει δεν γινονται προσληψεις μονιμων και δεν εχει γινει ΑΣΕΠ για τις ειδικοτητες της βθμιας. Το αναφερει καπου η εγκυκλιος των αναπληρωτων?Κανείς πίνακας αναπληρωτών δεν κλειδώνει , ουτε της ειδικής, ούτε της γενικής.
Τοτε πως ερμηνευεται η παρακατω παραγραφοςβ της εγκυκλιου? Αφου στο νεο νομο λεει πως παυουν να τροφοδοτονται με νεα στοιχεια προυπηρεσιαςΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ II: Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 του ν. 3848/2010, η προϋπηρεσία αναπληρωτών και ωρομισθίων σε δημόσια σχολεία πρέπει να έχει παρασχεθεί μέχρι 30-6-2010.