0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά, δεν δέχτηκα, γιατί αφενός είναι πάααααααρα πολύ μακρυά για εμένα και ευελπιστώ σε κάτι καλύτερο, αφετέρου μου είπαν ότι θα ήταν μέχρι το Γενάρη το κενό (γυμνάσιο+λυκειακές τάξεις).αυτό με τα μόρια μετάθεσης βέβαια δεν το είχα σκεφτεί , αλλά αν βάρυνε μόνο αυτή η παράμετρος, θα είχα δεχτεί του Ωρωπού εξ αρχής, που έχω και τον κολλητό μου να διδάσκει marion, τα κενά ήταν 10ωρα ή 11ωρα -κανονικά δλδ.
zizoulis να'σαι καλα,μου δινεις κουραγιο!Εχω παρομοια θεση μ'εσενα προπερσι.Ας με καλεσουν και μεσα Φλεβαρη,δεν εχω προβλημα!Φετος να 'ναι κι οποτε να'ναι!Αλλα δεν κινουνται τα πραγματα...Ας ελπισουμε για μετα την δ' φαση.Καλη τυχη σε ολους!
Το θέμα είναι ότι για περιοχές έξω από την Αθήνα, όπως είναι ο Ωρωπός θα έπρεπε να καλούν αναπληρωτή και όχι να περιμένουν από έναν ωρομίσθιο να αναλαμβάνει τα έξοδα μετακίνησης, φτάνοντας στο σημείο ουσιαστικά να πληρώνει από την τσέπη του για να δουλέψει. Αν βάλεις τη βενζίνη και τα διόδια για να φτάσεις στον Ωρωπό, τότε τα έξοδα είναι πάρα πολλά για κάποιον που θα παίρνει 350 ευρώ... (Νομίζω ότι υπάρχουν και διόδια στο ενδιάμεσο αλλά δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος.)
aristos2 ξερουμε ποσους θα παρουν;
Η Δ φάση δε θ' αργήσει, γιατί δεν μπορεί ν' αργήσει ..., τα κενά κραυγάζουν!
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτωβρίου 31, 2009, 03:50:51 pmΗ Δ φάση δε θ' αργήσει, γιατί δεν μπορεί ν' αργήσει ..., τα κενά κραυγάζουν!εγώ κραυγάζω, τα κενά κραυγάζουν, ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το φόρουμ να αφουγκραζόμαστε ο ένας την αγωνία του άλλου...από το σχολείο που είσαι, τι βλέπεις; είναι κενό ωρομισθίου όντως;
το ξέρω.. ένα σωρό σχολεία δεν κάνουν ακόμα και μαθήματα κατεύθυνσης στη β΄λυκείου!!!ανησυχώ, ωστόσο, διαβάζοντας "διευθετήσεις" όπως η παρακάτω http://www.alfavita.gr/ank_b/ank30_10_1216.php, μήπως τα κενά ... λιγοστέψουν φόβοι θα μου πεις.. και δεν με καθησύχασε καθόλου η Δημουλά στην (σε επανάληψη) συνέντευξή της στη Φλέσσα...