0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι, αν βιάζονται να χώσουν τους δικούς τους πρέπει να τα κάνουν πριν τις εκλογές, γιατί μετά θα μπαίνουν οι δικοί των άλλων...
Γνωριζετε συγκεκριμενα οτι εχουν ηδη καλεσει για ΠΔΣ σε καποιες περιοχες ή μιλατε υποθετικα?
Παράθεση από: physicaest στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 12:36:43 amΓνωριζετε συγκεκριμενα οτι εχουν ηδη καλεσει για ΠΔΣ σε καποιες περιοχες ή μιλατε υποθετικα?Μιλάω μια χαρά... ξέρω ότι συζητιέται η πρόσληψη σε σχολείο της περιφέρειας μου, συναδέλφου με χαμηλότερη θέση απο μένα στους πίνακες..... και με όλα τα μόρια του απο ΠΔΣ και μόνο!Εμένα δεν με έχουν καν παρει τηλεφωνο να δουν αν υπάρχω....
Εμαθα απο γνωστη μου που εβαλε γνωστο για την ΠΔΣ οτι την ρωτησε τη θεση εχει στον πινακα.Μηπως αραγε φοβουνται τις αντιδρασεις καποιων σε περιπτωση που παρουν ατομα με οχι και τοσο καλη σειρα;
Κληθηκε ατομο να ξεκινησει τη Πεμπτη μαθημα στην ΠΔΣ σε σχολειο της Αχαιας.
Χωραει να κανουμε ομαδικη μηνυση ή καταγγελια για να παρουν με βαση μορια πινακα?Γιατι εχουν ξεπερασει καθε οριο λαμογιας μερικοι εκπαιδευτικοι
Παράθεση από: physicaest στις Σεπτεμβρίου 29, 2009, 02:42:34 pmΧωραει να κανουμε ομαδικη μηνυση ή καταγγελια για να παρουν με βαση μορια πινακα?Γιατι εχουν ξεπερασει καθε οριο λαμογιας μερικοι εκπαιδευτικοιέχουν γίνει καταγγελίες πολλές. Αλλά δεν αλλάζει τίποτα, εδώ γράφουν την ΟΛΜΕ που στέλνει συνέχεια επιστολές, θα το αλλάξουμε εμείς;