0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
λογικά δεν θα πρέπει να στείλουν e mail για τα σχετικά(χρήματα, προόγραμμα)? έκανε μια φίλη αίτηση κι ακόμη περιμένει να την ειδοποιήσουν.Μήπως πρέπει να παρει τηλ.?
μηπως στο χαμο με τη διοργανωση σεμιναριων διαπολιτισμικης εχει σχεση αυτο?: Πρόσκληση του ΥΠΕΠΘ για την πράξη «Ενεργός ένταξη παιδιών παλιννοστούντων και αλλοδαπών στο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και Παιδεία Ομογενών» 30/09/2009 Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση 2007-2013», ανακοίνωσε την πρόσκληση για την πράξη «Ενεργός ένταξη παιδιών παλιννοστούντων και αλλοδαπών στο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα και Παιδεία Ομογενών» της κατηγορίας πράξεων «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση», συνολικού προϋπολογισμού 24.140.000 ευρώ. Η προτεινόμενη Πράξη αποσκοπεί α) στην ενεργό ένταξη παλιννοστούντων και αλλοδαπών μαθητών στο σχολείο, με στόχο τη διευκόλυνση της φοίτησής τους και της ενσωμάτωσής τους στην εκπαιδευτική διαδικασία και β) στη διατήρηση, καλλιέργεια και προώθηση της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού στο εξωτερικό και ειδικότερα στην ελληνική διασπορά, μέσω της βελτίωσης της παρεχόμενης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης.Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης καθώς και περαιτέρω πληροφορίες για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά
μα εννοειται οτι αναφερεται στα πανεπιστημια!!δε χρειαζόταν ψάξιμο. ;Dαλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.Ζητάνε υποβολή προτάσεων για την ενταξη των παλλινονοστουντων και των αλλοδαπων μαθητων , δηλαδή προτάσεις για άλλες ρυθμίσεις...?
1.http://www.edulll.gr/default.asp?siteID=&pageID=16&entryID=58&langID=12. ανάκληση και για τους αλλοδαπούς μαθητές...http://www.edulll.gr/default.asp?siteID=&pageID=16&entryID=57&langID=1
Λοιπόν, αναφέρεται σε προγράμματα γλωσσικής στήριξης αλλοδαπών μαθητών που φοιτούν σε δημόσια σχολεία. Την οργάνωση αναλαμβάνει κάποιο πανεπιστήμιο με κονδύλια της ΕΕ γι αυτό αρχικά υπήρχε και η πρόσκληση προς αυτά (μυρίστηκαν το χρήμα και σφάζονται στην ποδιά της Διαμαντοπούλου για το ποιος θα αναλάβει το έργο...) Στο 2109250541, το τηλ που δίνει το κείμενο για πληροφορίες, μου είπαν ότι η πρόταση ανακλήθηκε προσωρινά για να οργανωθεί καλύτερα το πρόγραμμα, ότι γίνονται διαβουλεύσεις (από τις πολλές διαβουλεύσεις θα κάψουν καμιά φλάντζα εκεί μέσα!!) και αν προλάβουν να οργανωθούν (με τους γνωστούς ρυθμούς χελώνας) θα γίνει η ενισχυτική αυτή τη σχολική χρονιά, αλλιώς την επόμενη (ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι).Αυτά τα νέα περί των ανακλήσεων (η ανάκληση- της ανάκλησης, το θέμα δεν είναι μόνο να ανακαλείς αλλά να κάνεις και κάτι καλύτερο σύντομα...).Οι παρενθέσεις είναι η δική μου ερμηνεία και τα υπόλοιπα η δική τους...Η οπτική διαφέρει ολίγον τι!Όποιος συνάδελφος έχει χρόνο (κοινώς είναι άνεργος...) και ενδιαφέρεται μπας και γίνει τίποτα ας παίρνει κανένα τηλ που και που να μαθαίνει πως πάνε οι συσκέψεις και ας ενημερώσει σχετικώς!Εγώ κάποια στιγμή θα τους ξαναενοχλήσω...Καλές γιορτές σε όλους,schooligan