0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο Κιχώτης κατάφερε και διείσδυσε στους υπολογιστές της ΔΟΕ και σας παρουσιάζει τις σκέψεις τον συνδικαλιστών για την πληροφορική στην πρωτοβάθμια.
Το άλλο δεν το τόνισες...Παράθεση από: δασκαλίτσα στις Οκτωβρίου 14, 2009, 07:59:15 pmΣε ό,τι αφορά την πληροφορική(όπου και εκεί κόπτεσαι,δεν έχω αμφιβολία!)εμείς οι δάσκαλοι κάνουμε όχι απλά πληροφορική(όπου πρέπει να σου πω ότι η καθηγήτρια πληροφορικής στο λύκειο που ήμουν δεν ήξερε ούτε πως φτιάχνουμε ένα λογισμικό,τη στιγμή που εμείς κάνουμε ως φοιτητές του παιδαγωγικού ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ),αλλά έχουμε υποχρεωτικά μαθήματα όπως ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ με πρακτικο και θεωρητικό κομμάτι,δηλαδή σύγχρονα πράγματα,όχι όπως κάποιοι που απλά ξέρουν ότι ο η/υ ανοίγει από το κουμπάκι...Έχω δημιουργήσει ένα θέμα αλλά όπως φαίνεται ενδιαφέρθηκε μόνο ένα άτομο. Έχουμε πέσει με τα μούτρα στο δικαστήριο και κάποιοι θα μας τη φέρουν από πίσω εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση. Τουλάχιστον πείτε ότι διαφωνείτε ή ότι δεν ενδιαφέρεστε για να το διαγράψω.
Σε ό,τι αφορά την πληροφορική(όπου και εκεί κόπτεσαι,δεν έχω αμφιβολία!)εμείς οι δάσκαλοι κάνουμε όχι απλά πληροφορική(όπου πρέπει να σου πω ότι η καθηγήτρια πληροφορικής στο λύκειο που ήμουν δεν ήξερε ούτε πως φτιάχνουμε ένα λογισμικό,τη στιγμή που εμείς κάνουμε ως φοιτητές του παιδαγωγικού ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ),αλλά έχουμε υποχρεωτικά μαθήματα όπως ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ με πρακτικο και θεωρητικό κομμάτι,δηλαδή σύγχρονα πράγματα,όχι όπως κάποιοι που απλά ξέρουν ότι ο η/υ ανοίγει από το κουμπάκι...
Καλά κάνετε και διαμαρτύρεστε για αυτό που έγινε με το ΔΤΨΣ αλλά εδώ συμβαίνουν ακόμα χειρότερα πράγματα. Στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ έδωσαν γύρω στους 2000 ΠΕ19 και είχαμε γύρω στους 500 επιτυχόντες. Οι ΠΕ20 έδωσαν πάλι περίπου 2000 και κάτι και είχαν 37 επιτυχόντες!!!!!Αν αυτό δεν είναι αδικία τότε τι είναι? Δηλαδή να γράφουν χειρότερα και να διορίζονται? Επίσης μήπως αυτός ο αριθμός μαρτυρά κάτι για το εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο της πλειοψηφίας των ΠΕ20? Πριν δεχθώ επίθεση από τους προασπιστές της ισοπέδωσης των πτυχίων, να διευκρινίσω ότι μιλάω με στοιχεία. Μπορεί κανείς να εξηγήσει αυτή την αποτυχία των ΠΕ20? Μήπως τους έβαλαν θέματα εκτός ύλης και τα μπέρδεψαν τα παιδιά? Όποιος θέλει ας μας πείσει με επιχειρήματα γιατί κάποιοι που δεν μπορούν να πιάσουν ούτε τη βάση στον ΑΣΕΠ είναι δίκαιο να μπαίνουν μπροστά από άλλους που έχουν τις γνώσεις Και μετά μου μιλάτε για συσπείρωση του κλάδου. Μα ποιου κλάδου ρε παιδιά? Αφού 2 κλάδοι είναι και μάλιστα ο ένας υπάρχει εις βάρος του άλλου.Ναι στην συσπείρωση , όχι στην ισοπέδωση
Παράθεση από: psych@ra στις Οκτωβρίου 14, 2009, 11:28:32 pmΤο άλλο δεν το τόνισες...Έχω δημιουργήσει ένα θέμα αλλά όπως φαίνεται ενδιαφέρθηκε μόνο ένα άτομο. Έχουμε πέσει με τα μούτρα στο δικαστήριο και κάποιοι θα μας τη φέρουν από πίσω εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση. Τουλάχιστον πείτε ότι διαφωνείτε ή ότι δεν ενδιαφέρεστε για να το διαγράψω.Don, θυμάσαι ένα μήνυμα που είχα στείλει πριν δύο εβδομάδες....;Μπορεί να γελάμε αλλά πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα...!
Το άλλο δεν το τόνισες...Έχω δημιουργήσει ένα θέμα αλλά όπως φαίνεται ενδιαφέρθηκε μόνο ένα άτομο. Έχουμε πέσει με τα μούτρα στο δικαστήριο και κάποιοι θα μας τη φέρουν από πίσω εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση. Τουλάχιστον πείτε ότι διαφωνείτε ή ότι δεν ενδιαφέρεστε για να το διαγράψω.
Παράθεση από: Don Quixote στις Οκτωβρίου 15, 2009, 10:07:56 amΤα βήματα για τώρα είναι τα εξής:1)Πάγωμα – απόσυρση της τροπολογίας. 2)Αναγνώριση όλου του κλάδου σαν καθηγητικός.Αν δεν γίνουν αυτά, ο superman συνδικαλιστής θα μας φάει ζωντανούς. Φίλε Don Quixote συμφωνώ με τα λεγόμενα σου. Αυτή τη στιγμή προέχει ο αγώνας για τη τροπολογία και μετά πρέπει άμεσα να διεκδικήσουμε τα Δημοτικά, γιατί πολλοί καραδοκούν. Ξανακάνω έκκληση για τη συμμετοχή όσων δεν το έχουν κάνει ήδη. Στέιλτε μου mail στο alexandros.roniotis at gmail.com (at=@)
Τα βήματα για τώρα είναι τα εξής:1)Πάγωμα – απόσυρση της τροπολογίας. 2)Αναγνώριση όλου του κλάδου σαν καθηγητικός.Αν δεν γίνουν αυτά, ο superman συνδικαλιστής θα μας φάει ζωντανούς.
Παράθεση από: billgates στις Οκτωβρίου 31, 2009, 10:12:06 am Καλά κάνετε και διαμαρτύρεστε για αυτό που έγινε με το ΔΤΨΣ αλλά εδώ συμβαίνουν ακόμα χειρότερα πράγματα. Στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ έδωσαν γύρω στους 2000 ΠΕ19 και είχαμε γύρω στους 500 επιτυχόντες. Οι ΠΕ20 έδωσαν πάλι περίπου 2000 και κάτι και είχαν 37 επιτυχόντες!!!!!Αν αυτό δεν είναι αδικία τότε τι είναι? Δηλαδή να γράφουν χειρότερα και να διορίζονται? Επίσης μήπως αυτός ο αριθμός μαρτυρά κάτι για το εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο της πλειοψηφίας των ΠΕ20? Πριν δεχθώ επίθεση από τους προασπιστές της ισοπέδωσης των πτυχίων, να διευκρινίσω ότι μιλάω με στοιχεία. Μπορεί κανείς να εξηγήσει αυτή την αποτυχία των ΠΕ20? Μήπως τους έβαλαν θέματα εκτός ύλης και τα μπέρδεψαν τα παιδιά? Όποιος θέλει ας μας πείσει με επιχειρήματα γιατί κάποιοι που δεν μπορούν να πιάσουν ούτε τη βάση στον ΑΣΕΠ είναι δίκαιο να μπαίνουν μπροστά από άλλους που έχουν τις γνώσεις Και μετά μου μιλάτε για συσπείρωση του κλάδου. Μα ποιου κλάδου ρε παιδιά? Αφού 2 κλάδοι είναι και μάλιστα ο ένας υπάρχει εις βάρος του άλλου.Ναι στην συσπείρωση , όχι στην ισοπέδωσηΡΕ ((ΦΙΛΕ)) ΘΕΣ ΝΑ Τ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΤΣΙ μην με κανεις να αρχισω τωρα με τις @@ που λες ... τις ερωτήσεις του ΑΣΕΠ τις έχεις δει ? επειδη ο αλλος απάντησε τις ερωτήσεις που έχουν βάλει "πανεπιστιμιακοί" οι οποίες δεν χρησιμέυουν και πουθενά εδώ που τα λέμε παρα μόνο σε θεωρίες που όντως διδάσκονται σε πανεπιστήμια και οχι σε τει, πάει να πεί οτι είναι καλύτερος σε όλα τα επίπεδα απο κάποιον που είναι απο τει??...και λες κιόλας οτι υπάρχουμε εις βάρος του κλαδου σου ???ΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΑΓΕΝΕ ΡΕ...ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ
Η ένσταση ουσιαστικά θα είναι ένα δείγμα για το υπουργείο Παιδείας ότι ο νόμος αυτός είναι αντισυνταγματικός και προκαλεί αντιδράσεις.
Παρακαλείστε να την δώσετε σε όσους περισσότερους γνωρίζετε έστω κι αν δεν συμμετέχουν στο δικαστικό αγώνα. Είναι ανάγκη να κατατεθεί από όσους περισσότερους γίνεται. Δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση.
Παράλληλα με την παραπάνω κίνηση, δεν θα ήταν καλό να γίνει και μια συλλογή υπογραφών μέσω κάποιου site, από αποφοίτους και μη, των κλάδων ΠΕ19-ΠΕ20 και να κοινοποιηθεί μαζί με κάποια επιστολή σε Υπουργείο Παιδείας, βουλευτές, ΜΜΕ, διάφορα portals κλπ; Όσοι περισσότεροι, τόσο μεγαλύτερη πίεση μπορεί να ασκηθεί και τόσο καλύτερα τελικά αποτελέσματα να έχουμε.
Οι υπόλοιποι κλάδοι τι παραπάνω έχουν;