0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: anesto στις Νοεμβρίου 02, 2009, 11:28:29 pmgeo_salonika σήμερα στην β/βαθμια Δυτ. Θεσσαλονίκης.... συνάντησα μια συνάδελφο χρόνια κάτοχο της ΑΣΠΑΙΤΕ και αναπληρώτρια που έχασε φέτος διορισμό με το 40% λόγω της νέας τροπολογίας....... αν ποτέ και όταν σου συμβεί αυτό και σε εσένα πες το μας να ανοίξουμε σαμπάνιες!!! Την ξέρω την κοπέλα και συμπάσχω μαζί της, μην αγχώνεσαι. Μπερδεύεσαι και πάλι όμως. Εγώ δεν είπα ότι είμαι υπέρ της τροπολογίας, τουλάχιστον ως προς το χρόνο κατάθεσης της. Άστοχο το παράδειγμα σου...Αποστόλη, εμμέσως κι εσύ την πάρτυ σου κοιτάς. Κοιτάς να διατηρήσεις τη θέση σου. Αυτό είναι που μου τη δίνει... Το παίζετε υπεράνω και κρίνετε τους άλλους που υπερασπίζονται τα συμφέροντα τους. Και τι να το κάνεις κι εσύ και αν είσαι 700 νούμερο και δεν παίρνει άτομα? Κάτι που θα γίνει μόνο αν πάρουμε τα δημοτικά και αυξηθούν οι ώρες στο γυμνάσιο
geo_salonika σήμερα στην β/βαθμια Δυτ. Θεσσαλονίκης.... συνάντησα μια συνάδελφο χρόνια κάτοχο της ΑΣΠΑΙΤΕ και αναπληρώτρια που έχασε φέτος διορισμό με το 40% λόγω της νέας τροπολογίας....... αν ποτέ και όταν σου συμβεί αυτό και σε εσένα πες το μας να ανοίξουμε σαμπάνιες!!!
Αποστόλη, εμμέσως κι εσύ την πάρτυ σου κοιτάς. Κοιτάς να διατηρήσεις τη θέση σου. Αυτό είναι που μου τη δίνει... Το παίζετε υπεράνω και κρίνετε τους άλλους που υπερασπίζονται τα συμφέροντα τους. Και τι να το κάνεις κι εσύ και αν είσαι 700 νούμερο και δεν παίρνει άτομα? Κάτι που θα γίνει μόνο αν πάρουμε τα δημοτικά και αυξηθούν οι ώρες στο γυμνάσιο
Αναστάση δεν με απάντησες όμως: Αν περνούσες φέτος Σάππες, στην ΑΣΠΑΙΤΕ, και πηγαινοερχόσουν από Θεσσαλονίκη θα έλεγες τα ίδια?
Αν το πας έτσι ας δώσουν τα διμοτικά σε πιστοποιημένους σε δασκάλους με ΕDSL που έχουν την καλύτερη παιδαγωγική επάρκεια από όλους και όχι σε ΠΑΠΑΤΖΙΔΕΣ της ΑΣΠΑΙΤΕ
Διαφορετικά πτυχία και προϋπηρεσία --------> διαφορετικά συμφέροντα ------------> διαφορετικές θέσεις ------------->ο καθένας την πάρτη του.Α ρε ΑΣΕΠ μου φαίνεται ο καλύτερος είσαι....(αν είσαι διοριστέος βέβαια ε, όχι μαλ...ιες.)
Ερωτησεις προς παιδαγωγούς από έναν ανεπαρκή παιδαγωγικά(που όμως αν μαζέψει τις διδακτικές του ώρες δεν θα τον φτασετε όλοι μαζί):1) Ερώτηση :Δεν μου λέτε, τόσα χρόνια που 1500 ανίκανοι και ανεπαρκείς εκπαιδευτες πληροφορικής εμπαιναν στα δημοτικά εσεις με το παιδαγωγικό τι κάνατε;Γιατί δεν στείλατε ένα χαρτακι στο υπουργείο για να μην μας βάλει στην τάξη;θέλατε το καλό μας ή σας βολευε να καλυπτουμε τα κενα για να μας προσπερασετε με το παιδαγωγικό; Πείτε μου παιδαγωγοί: εγώ δεν έχω επάρκεια,έκανε καλά το κρατος που με έβαλε στην τάξη ή όχι;ή ήμουν καλός για την τάξη μέχρι να έρθουν τα παράθυρα και τα βύσματα; Θέλετε να συμφωνήσουμε ότι όποιος δεν έχει παιδαγωγικό να μην μπαίνει στην τάξη απο αυριο το πρωί;Συμφωνώ.Αλλα να είναι 1500 τα κοροιδα της υπόθεσης δεν γίνεται. Θέλετε παιδαγωγοί να πάρετε και τις δικές μου ώρες στο ολοήμερο φέτος;Σας τις χαρίζω να διοριστείτε μια ώρα νωρίτερα.Την κοροιδία εγώ παιδαγωγοι δεν τη ανέχομαι.Τους ξεφτιλισμένους διορισμούς δεν τους χρειάζομαι.2) Ερώτηση: Στις πόσες διδακτικές ώρες πιστευετε ότι ισοσκελίζεται η παιδαγωγική σας επάρκεια; Πόσες ώρες πρέπει να κάνει κάποιος για να είναι παιδαγωγικά καταρτισμένος; 5 χρόνια;30 χρόνια;πείτε μου εσείς που έχετε όλα τα προσόντα...3)Ποιος είναι καλύτερος καταρτισμένος παιδαγωγοί;συναδελφος με ασπαιτε και 5 ώρες ή συνάδελφος χωρίς ασπαίτε και 20000 ώρες;4)βρε παιδαγωγοί που βγάλατε αυτήν την δύσκολη σχολή...Για πείτε μου και εξηγήστε και στους συναδελφούς σας:όσοι μπήκατε ασπαίτε όλοι βγήκατε!!!Τι σόι σχολή είναι αυτή που κάθε χρόνο όσους βάζει τους βγάζει παιδαγωγικά καταρτισμένους!ολοι τόσο καλοί είσαστε,δεν βρέθηκε τόσα χρόνια ένας που να μην κάνει για την εκπαίδευση;;;Για να καταλάβουμε κιόλας τι τελειώσατε...
σε ποιον άλλον κλαδο δουλευουν τόσοι ωρομίσθιοι κάθε χρόνο,παίρνουν προυπηρεσία και αντί να ανεβαίνουνε πέφτουνε από τους λίγους;Σε ποιον;Είναι και άλλοι κλάδοι μη καθηγητικοί αλλα τουλάχιστον αυτοί δεν τρέχουν στην ωρομισθία!Αυτό γιατί το περνάτε στο ντούκου;
Αποστόλη, μούφα παιδαγωγικό δεν είναι της ΑΣΠΑΙΤΕ αλλά αυτό που θέλετε να πάρετε εσείς. Σύμφωνα και με το δικηγόρο πάντοτε
Σε αυτό και συμφωνώ και το επαναλαμβάνω : δεν μπορεί να μας θεωρεί επαρκείς για να δουλεύουμε επί χρόνια ως ωρομίσθιοι, αλλά να μη μας διορίζει!!!!!!
Παράθεση από: geok_salonika στις Νοεμβρίου 02, 2009, 11:49:27 pmΑποστόλη, μούφα παιδαγωγικό δεν είναι της ΑΣΠΑΙΤΕ αλλά αυτό που θέλετε να πάρετε εσείς. Σύμφωνα και με το δικηγόρο πάντοτεθα μου απαντήσεις γιατί το υπουργείο αφού θεωρεί τόσο σημαντικό το χαρτί σου γιατί εμένα που είμαι ανεπαρκής με βάζει στην τάξη;Σαν παιδαγωγος δεν θίγεσαι που μπαίνουμε και κάνουμε την ίδια δουλειά; εσυ και εγώ;ή δεν σε ενοχλεί επειδή είμαι από κάτω;για τα παιδιά δεν σε νοιάζει που κάνουν μάθημα με εμένα τον ανεπαρκή;