0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marion στις Μαΐου 17, 2011, 09:57:18 pmΕμένα δε μου έστειλαν καμία απάντηση, αν και το e mail μου δείχνει ότι παραδόθηκε κανονικά. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να στείλω βιογραφικό μιας σελ. και σκαναρισμένη βεβαίωση αποδοχών, καθώς και σκαναρισμένη τη φόρμα που μας είχαν δώσει να συμπληρώσουμε την ημέρα της επιτήρησης. Επομένως, μάλλον θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω τηλεφ. για να είμαι απολύτως σίγουρη.Το ίδιο έκανα κι εγώ, αλλά δεν έλαβα απάντηση.Ας μας ειδοποιούσαν τουλάχιστον αν το έλαβαν, όπως έχουν κάνει με άλλους.
Εμένα δε μου έστειλαν καμία απάντηση, αν και το e mail μου δείχνει ότι παραδόθηκε κανονικά. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να στείλω βιογραφικό μιας σελ. και σκαναρισμένη βεβαίωση αποδοχών, καθώς και σκαναρισμένη τη φόρμα που μας είχαν δώσει να συμπληρώσουμε την ημέρα της επιτήρησης. Επομένως, μάλλον θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω τηλεφ. για να είμαι απολύτως σίγουρη.
Μπορειτε να γραψετε το τηλεφωνο και το e-mail για να επικοινωνησω κι εγω μαζί τους γιατι εστειλα τα χαρτια με το ταχυδρομειο;
bitch επειδη εισαι ενημερωμενη,μηπως ξερεις ποτε θα πληρωθουμε οσοι ημασταν βαθμολογητες στις πανελληνιες;Υπαρχει περιπτωση μεχρι το τελος του καλοκαιριου;Ευχαριστω
'Ασχετο, αλλά έχουμε καμιά ιδέα πότε θα βγουν τα αποτελέσματα του ΚΠΓ Μαίου;
Δε μιλάς σοβαρά, έτσι; εδώ χρωστάνε ακόμα τον Μάιο 2010!!!! πάντως το Πανεπιστήμιο ήδη έχει κανει κινήσεις - όχι πληρωμής ακόμα - ωστόσο μας έχουν ζητήσει ήδη κάποια συμπληρωματικά στοιχεια πράγμα που σημαινει ότι κάτι κινείται απο αυτή τουλάχιστον την κατεύθυνση.....
Δε μιλάς σοβαρά, έτσι; εδώ χρωστάνε ακόμα τον Μάιο 2010!!!!