*

Αποστολέας Θέμα: Συγνώμη, κάποιος να ενημερώσει τη Διαμαντοπούλου για τους πίνακες ωρομισθίων...  (Αναγνώστηκε 16183 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostin

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟ
ΠΔΣ?
ΙΔΕΚΕ?
ΟΑΕΔ?
ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ?
ΣΙ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Μα τι λες τώρα nikbak μου..... δεν ήταν αξιοκρατία όλα αυτά που είπες!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ε,... φανταστικέ nikbak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  >:( >:( >:( >:( >:( Επαναλαμβάνω, μην ασχολείστε με άτομα που δεν έχουν δει το..... Μαραντόνα να παίζει!

Αποσυνδεδεμένος nikbak

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Οι υπόλοιποι; Τα προηγούμενα χρόνια εμείς ΟΙ 40 ΑΡΗΔΕΣ  ήμασταν οι υπόλοιποι, που δεν είχαμε καμιά πιθανότητα να πάρουμε μόρια από την ΠΔΣ λόγω βύσματος των άλλων! Και αυτό που κάναμε ήταν να διαβάσουμε, να είμαστε επιτυχόντες πολλάκις και τώρα να περιμένουμε αναπλήρωση και ωρομισθία! Αυτό να κάνουν οι υπόλοιποι!

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
 Να πω κατι; εμεις που ξεπατωθήκαμε ΑΣΕΠ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ και δεν κάναμε αίτηση επειδή  πιστεύαμε οτι πρέπει να έχεις βυσμα ,τι θα κάνουμε;πτύχιο 1994.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Και μόνο ότι τα βύσματα δεν έχουν πλέον άκρες για τον πίνακα ΠΔΣ που θα δημιουργηθεί, μου κάνει.
Τι άλλο θα μπορούσε να προτείνει η Διαμαντοπούλου;
Μερικοί λένε για διάβασμα του ΑΣΕΠ. Συγνώμη αλλά οι περισσότεροι δεν έχουν χρόνο για διάβασμα γιατί δουλεύουν για να βγάλουν το ψωμί τους.

Υ.Γ. Μερικές παρατηρήσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του forum:
α) Πολλοί γράφουν με κεφαλαία εδώ μέσα και είναι αντίθετοι με τους κανόνες του forum
β) Υπάρχει ήδη σχετικό θέμα
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2009, 02:29:26 am από psych@ra »

Αποσυνδεδεμένος ΦΩΤΩ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Συγνώμη, δούλευα και έδωσα ασεπ και ειμαι επιτυχουσα με 20 μόρια γεννημένη 1969.με συμφέρει αλλα το θεωρω αδικο για αλλα παιδιά που δώσαμε παρέα.

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
κ εγω διαφωνω με το κριτηριο παλαιοτητας πτυχιου αλλα τουλαχιστον τεθηκε ενα κριτηριο κ αυτο ειναι ευχαριστο. υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης απο του χρονου.
οσο για το αξιοκρατια που αναφερθηκε. σιγουρα το κριτηριο δεν ειναι αξιοκρατικο αφου ηλικιακα μεγαλυτερος δε σημαινει απαραιτητα κ πιο αξιος.
πολλοι ομως εχουν καταφερθει κ εναντιον του ασεπ κ λενε οτι δεν ειναι αξιοκρατικος αφου δεν περνανε παντα οι αξιοι. οπως εχει ειπωθει κ αλλου για να περασεις στον ασεπ δεν απαιτειται μονο σκληρη δουλεια αλλα κ πολλη τυχη. κ ετσι δεν διοριζεται παντα ο πιο αξιος.
παντως εγω πιστευω οτι το συγκεκριμενο κριτηριο δεν ειναι προχειροδουλεια αλλα το κανουν για να ξεκολλησει  καπως ο κλαδος απο τους ηλικιακα μεγαλυτερους.
δλδ αν παρει ενας με πτυχιο του 1990 10 ωρες πδς, γραψει κ σχετικα καλα στον επομενο ασεπ παει ωρομισθιος, του χρονου αναπληρωτης  κ μετα απο 3 χρονιες αναπληρωσης θα διοριστει.
οποτε νομιζω οτι το βλεπουν σε βαθος χρονου. κ πραγματικα ειναι αμαρτια ατομα με πτυχιο του 1990 να εχουν δωσει ασεπ, να τα εχουν παει καλα αλλα λογω ελλειψης βυσματος να μην εχουν προυπηρεσια κ ετσι να μενουν απεξω.οπως ειναι βεβαια κ αδικια οπως ειπε καποιος συναδελφος να εχει πτυχιο του 2005, να εχει 2 επιτυχιες ασεπ κ να μη μπορει να παρει ωρες πδς.
καθε μετρο εχει κ τις θετικες κ τις αρνητικες πλευρες του. αλλους τους συμφερει αλλους οχι.
παντως, κρινοντας το αντικειμενικα επειδη ακριβως δε με αφορα, το βλεπω σα μια καλη αρχη που επιδεχεται ασφαλως πολλες βελτιωσεις...
κ ετσι μπαινει κ μια μορφη δικαιοσυνης αφου πλεον σταματουν τα βυσματα...

Αποσυνδεδεμένος maricagirl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιους!!!!
Τέθηκε ένα κριτήριο κι αυτό σημαίνει ότι τελειώνει το ρουσφέτι!!!!!!!!!!
Δεν με ενδιαφέρει αν πάρω ώρες ή όχι με ενδιαφέρει το γεγονός ότι μια συγκεκριμένη της περιοχής μου με πτυχίο του 2007 έχει 10 μόρια.

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
καλημερα!παντως δεν ειδα κανεναν πο τους μολις αποκτησαντες πτυχιο να χαιρεται με το κριτηριο αυτο.κατατη γνωμη μου το μονο αντικειμενικο θα επρεπε να ειναι τα μορια του ασεπ και δευτερευοντως η ημερομηνια κτησης πτυχιου και ο βαθμος του.

Αποσυνδεδεμένος eleni09 ΠΕ 02

• Έμπειρο μέλος
  • "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..."
    • Προφίλ
καλημερα...αν καταλαβαινω καλα, μια και δεν την προλαβα , θα εχουμε μια μορφη επετηριδας.σωστα? ετσι λειτουργουσε και η επετηριδα για τις κανονικες προσληψεις? λετε να σκεφτονται κατι τετοιο γενικοτερα?

η αληθεια ειναι πως κατα τη γνωμη μου το κριτηριο θα πρεπει να ειναι ενα. και οχι η παλαιοτητα, η ο βαθμος.(αν και σε σχεση με την παλαιοτητα ειναι ισως πιο αντιπροσωπευτικος....).. αλλα τα μορια ασεπ οπως συμβαινει και με τις προσληψεις....

Αποσυνδεδεμένος stroumfita

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
παντως εμένα δε με ενοχλεί να πάρει δέκα ώρες ΠΔΣ ένας με πτυχίο του 1995..και ας έχω καλή σειρά λόγω ΑΣΕΠ... με ενοχλεί όμως απίστευτα με πτυχία του 2005 να έχουν 10 μόρια χωρίς επιτυχία ΑΣΕΠ απλά και μόνο επειδή είχαν μπάρμπα στην Κορώνη

Αποσυνδεδεμένος sv4eaa

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 19
    • Προφίλ
Μην ξεχνάτε όμως και όσους δουλεύουν χρόνια και έχουν αρκετά μόρια από προϋπηρεσία, αλλά για τον Α' ή

Αποσυνδεδεμένος eleni09 ΠΕ 02

• Έμπειρο μέλος
  • "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..."
    • Προφίλ
εχεις δικιο stroumfita σε αυτο που ειπες...

δεν νομιζω ομως οτι υπαρχει καθαρα αξιοκρατικος τροπος τελικα....ωστοσο ετσι ειναι σιγουρα καλυτερα απο πριν.....τωρα αυτοι απο τα εκκλησιαστικα Σιβιτανιδειο οαεδ...κτλ...θα επωφεληθουν και παλι....αυτο μαλλον δεν αλλαζει....

sv4eaa εχεις δικιο...με 0 μορια  ειναι αδικια, δεν το συζηταμε καν.το ξερουμε ολοι...αλλα και βασει παλαιοτητας και οχι μορια ασεπ εμενα αδικια μου φαινεται...δλδ αυτοι που καθονται και διαβαζουν και θυσιαζουν τοσα..? ειναι πολυπλοκο το θεμα.

Αποσυνδεδεμένος stroumfita

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Δε θεωρώ ότι είναι εντελώς αξιοκρατικό.. έπρεπε να λάβουν υπόψη και τα μόρια από ΑΣΕΠ... πάντως με αυτό το κριτήριο θα έρθει και εμάς η σειρά μας γιατί όσοι έχουν παλαιότητα θα συμπληρώσουν 24μηνο θα διοριστούν άρα θα φύγουν από τη μέση σχετικά εύκολα αν πάρουν 10 ώρες πρόσθετη...
καλύτερα από πριν πιστεύω όπου μπορούσε κάποιος να διοριστεί μόνο από την πρόσθετη με τα βισματάκια του....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)