0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η αξιολόγηση δεν γίνεται πλέον απο τον εν λόγω διευθυντή. Αλλά θα σου πω και το άλλο: το " ο φόβος κρατάει τα έρμα" μπορεί να λειτουργήσει και απο τις δύο πλευρές....ναι μεν ο δ/ντής μπορεί εισηγηθεί αρνητικά αλλά και ο εκπ/κός αν μαζέψει αρκετά στοιχεία ατράταχτα τον έχει τον δ/ντη στο χέρι (ιδίως αν θέλει να ξαναγίνει διευθυντής στις επόμενες κρίσεις). Ισχύει δηλαδή σε τέτοιες περιπτώσεις το φοβάται ο γιάννης το θεριό και το θερίο το γιάννη...στην τελική, οι δ/ντές κάνουν όσα κάνουν εκεί που ( καταλαβαίνουν ότι ) τους παίρνει.. ας πούμε εμένα ως νεοδιόριστη γιατί δεν μου την έπεσε κανένας δ/ντής είτε για να με χώσει είτε για να με ζορίσει πχ να βάλω βαθμάρες επειδή....έτσι είθισται ; γιατί κατάλαβε εξ αρχής ότι πρώτον είμαι ψιλιασμένη επί της νομοθεσίας και δεύτερον δεν σηκώνω κουβέντα για το πώς θα κάνω τη δουλειά μου - καθ΄ην στιγμή την κάνω καλά, σωστά και ευσυνείδητα....απλό είναι ...όπως το 1+1 =2
μπράβο βρε κορίτσια!!!
Παράθεση από: anneta στις Νοεμβρίου 14, 2011, 07:28:21 pmμπράβο βρε κορίτσια!!! Yστερα λενε εμας το ανδρικο φυλλο ως σκληρο...Μαλλον υπαρχει μια μετατοπιση...Παντως πιστευω οτι ενας ανδρας πιο δυσκολα θα εκανε αναφορα απο οτι μια γυναικα...
Πριν απο χρονια σε μια διευθυνση που ημουν οταν πηγαινα στο δημοσιονομικο ελεγχο με ρωτουσαν οι υπαλληλοι για ενα δικο μας υπαλληλο.<<Ο κυριος Χ ειναι στο γραφειο?>>.Απαντουσε ο απεναντι υπαλληλος<<Τι ρωτας αφου δεν ειναι Τεταρτη>>.Πραγματι ο Χ ερχοταν μονο καθε Τεταρτη και το ηξεραν ολοι.Ο δε προισταμενος φωναζε οτι θα τον περασει ΕΔΕ αλλα οταν ερχοταν στο γραφειο πιναν το καφε τους μαζι σαν φιλαρακια.
Αλλά αυτό ταιριάζει σε topic με τίτλο ''Παραεμφανισμένοι εκπαιδευτικοί στο σχολείο''.