0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η αρχική μου διαφωνία αφορούσε τη λέξη "αξιοκρατική" και θα μπορούσε να σταματήσει εκεί η συζήτηση. Παρ`όλα αυτά θέλω να υπενθυμίσω ότι η δικαιολογία για το προσωρινό πάγωμα των διαδικασιών ήταν η έλλειψη οικονομικών πόρων, που ελπίζω να βρέθηκαν.Επίσης, ότι δημιουργήθηκαν νέοι πίνακες από όλες τις διευθύνσεις, με σχετική καθυστέρηση, ενώ οι πίνακες αναπληρωτών - ωρομισθίων ήταν έτοιμοι.
jak13, αυτό που λες ισχύει κατά το ήμισυ. Ναι μεν οι πίνακες ωρομισθίων ήταν έτοιμοι για τις ειδικότητες που έχουν βγει αποτελεσμάτα από ΑΣΕΠ αλλά για Πληροφορικούς και Τεχνικές ειδικότητες δεν έχουν καταρτισθεί ακόμη αυτοί οι πίνακες. Άρα θα υπήρχε πρόβλημα αφού δεν θα μπορούσε να εφαρμοσθεί αυτή η πρακτική για όλες τις εδικότητες, άσχετα αν έχουν ζήτηση ή όχι για ΠΔΣ.
Να σας πω και εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου.Πήρα 10 ώρες ΠΔΣ σε τρία (τελικά ) σχολεία, στα χαρτιά, γιατί στην πράξη πήρα 6.Στο ένα από τα τρία σχολεία, η διευθύντρια από την αρχή ήταν ενοχλητικά αρνητική απέναντί μου.Προφανώς κάπως τα "βόλευε" η γυναίκα τα προηγούμενα χρόνια και ξαφνικά φέτος εμφανίζομαι εγώ ... πρόβλημα!Σήμερα με το γνωστό της υφάκι, μου τηλεφωνεί για να μου πει το πρόγραμμα: Δευτέρα - Τετάρτη από 2 ώρες.Έλα που η Τετάρτη συνέπεσε με άλλο σχολείο?Της δίνω την εναλλακτική της Πέμπτης, της Παρασκευής. ΤΙΠΟΤΑΚαι καταλήγει: δεν θέλω να σπάσω τις ώρες σε 2 άτομα, έχει πολύ χαρτούρα, γι'αυτό θα πω στη Δ/νση να σε πάρουν και να μου στείλουν άλλον.Η Δ/νση μουείπε να υπογράψω δήλωση παραίτησης για τις 4 ώρες για να μπορεί να μου τις καλύψει.ΠΟΥ ρωτάω εγώ?Εχω αρνηθεί και σε όμορους νομούς που με κάλεσαν.
Παράθεση από: pygmaPE19 στις Νοεμβρίου 02, 2009, 11:37:26 pmΝα σας πω και εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου.Πήρα 10 ώρες ΠΔΣ σε τρία (τελικά ) σχολεία, στα χαρτιά, γιατί στην πράξη πήρα 6.Στο ένα από τα τρία σχολεία, η διευθύντρια από την αρχή ήταν ενοχλητικά αρνητική απέναντί μου.Προφανώς κάπως τα "βόλευε" η γυναίκα τα προηγούμενα χρόνια και ξαφνικά φέτος εμφανίζομαι εγώ ... πρόβλημα!Σήμερα με το γνωστό της υφάκι, μου τηλεφωνεί για να μου πει το πρόγραμμα: Δευτέρα - Τετάρτη από 2 ώρες.Έλα που η Τετάρτη συνέπεσε με άλλο σχολείο?Της δίνω την εναλλακτική της Πέμπτης, της Παρασκευής. ΤΙΠΟΤΑΚαι καταλήγει: δεν θέλω να σπάσω τις ώρες σε 2 άτομα, έχει πολύ χαρτούρα, γι'αυτό θα πω στη Δ/νση να σε πάρουν και να μου στείλουν άλλον.Η Δ/νση μουείπε να υπογράψω δήλωση παραίτησης για τις 4 ώρες για να μπορεί να μου τις καλύψει.ΠΟΥ ρωτάω εγώ?Εχω αρνηθεί και σε όμορους νομούς που με κάλεσαν.Μιλάς για Αττική; Μπορεί να σε στείλουν κάπου που έχουν ένα παρόμοιο πρόβλημα με αυτό που αντιμετώπισες εσύ, να κάνεις δηλαδή ανταλλαγή με κάποιον άλλο συνάδελφο.
Ξέρει κανείς πόσους και ποιούς εχουν κάλεσει για κεντρική Μακ και βόρεια Ελλαδα Όποιος ξέρει κάτι ας μας πει.