*

Αποστολέας Θέμα: Δυσπρόσιτα, τύχη ή βύσμα???????  (Αναγνώστηκε 5687 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος El_Pikpo

• Πλήρες μέλος
  • ■Δόξα και τιμή σε αυτούς που χάθηκαν χωρίς ίχνη...
    • Προφίλ
Απ: Δυσπρόσιτα, τύχη ή βύσμα???????
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 11:43:37 am »
Το οτι κάποιος εμφανίζεται να βρίσκεται σε δυσπρόσιτο, δεν σημαίνει απαραίτητα οτι πηγαίνει κιόλας εκεί πάνω στο βουνό.

Υπάρχει και η Νεοελληνική εφεύρεση που λέγεται "απόσπαση για τις ανάγκες της υπηρεσίας (σε υπηρεσία κοντά στο σπίτι μας, ή και μέσα στο σπίτι μας)".

Κάποιοι βέβαια έχοντες σχετικά μικρό βύσμα (αλλά όχι πάρα πολύ μικρό, γιατί τότε δεν θα τους έβαζαν σε δυσπρόσιτο) αναγκάζονται και πράγματι πηγαίνουν κιόλας πάνω στο βουνό.

Σε κάποιες ΔΔΕ μάλιστα με λίγα (ή και μόνο ένα) δυσπρόσιτα, αυτά είναι καπαρωμένα (από βυσματούχους μόνιμους και όχι μόνο) για αρκετά χρόνια, κάτι σαν τα καλά τραπέζια στα σκυλάδικα κατά την προ οικονομικής κρίσης εποχή...

« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 17, 2009, 12:11:00 pm από El_Pikpo »
Nulla in mundo pax sincera... 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:27:37 »

Αποσυνδεδεμένος El_Pikpo

• Πλήρες μέλος
  • ■Δόξα και τιμή σε αυτούς που χάθηκαν χωρίς ίχνη...
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 11:46:43 am »

οι μονιμοι τι εχουν να κερδισουν?¨

Μετάθεση (εκεί που θέλουν, σε κάποιο μέρος που απαιτεί πολλά μόρια).
Nulla in mundo pax sincera... 

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 01:48:18 pm »
Τα δυσπρόσιτα της πδς ήταν καθαρά βυσματικά....!!!!!Για αυτό και η φετινή εγκύκλιος της πδς(με σειρά παλιαότητας πτυχίου) έφερε την ανατάτωση στους έχοντες το βύσμα.Στην πρωινή ωρομισθία είναι και βυσμα άλλες φορές και άλλες καθαρά θέμα τύχης.Ξεκινάω από το δεύτερο.Πρέπει να είσαι ο πρώτος διαθέσιμος την ώρα που θα παρουσιαστεί το κενό στο δυσπρόσιτο.Τότε έκανες την τύχη σου με την προυπόθεση ότι μπορείς να το πάρεις(στο επιτρέπουν και οι υπόλοιπες προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις).Πως μπορεί να παίξει βύσμα στην πρωινή ωρομισθία; Να ξέρεις εκ των έσω τα κενά(δηλαδή να έχεις άνθρωπο στη β βάθμια) ώστε να σου πεις να περιμένεις και να μην πεις ναι αμέσως σε οποιαδήποτε ωρομισθία σου προταθεί.Έτσι λοιπόν εσύ πχ που είσαι τρίτος και ξέρεις την ύπαρξη του δυσπρόσιτου περιμένεις και αφού οι δύο πάνω από σενα έχουν φυγει ...τσουπ εμφανίζεται από το πουθενά.Έτσι απλά και ωραία. ΠΡΕΠΕΙ όλα τα κενά να δημοσιοποιύνται ως 15 Οκτώβρη και μετά να αρχίζει η κλήση ωρομισθίων αν θέλουν να εκλείψει το βύσμα και να ελαχιστοποιηθεί ο παράγοντας τύχη από τα δυσπρόσιτα!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 17, 2009, 04:50:25 pm από mathstavros »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 03:26:10 pm »
Kανένα βύσμα σε δημόσια συζήτηση δεν παραδέχεται πως είναι βύσμα(αυτό είναι αξίωμα).Στο παρασκήνιο βέβαια κάπως αλλιώς συμβαίνει.Εσύ μας έπεισες τελικά ότι η Ελλάδα είναι η χώρα των ευκαιριών(κάτι σαν USA) και ότι τελικά οι λίγοι και δραστήριοι τις κυνηγούν ενώ οι περισσότεροι είναι ράθυμοι και  αδιαφορούν!
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 17, 2009, 03:29:17 pm από mathstavros »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:27:37 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 04:02:21 pm »
Ούτε με το ένα πόδι είμαι στον τάφο, αλλά ούτε καρέκλα  έχω στο πισινό μου.Προσπαθώ για αυτό που πασχίζουν οι περισσότεροι εδώ μέσα να βρούμε εργασιακή γαλήνη και φυσικά να κάνουμε αυτό που μας αρέσει, να ασχοληθούμε με την εκπαίδευση.Φυσικά και δεν είμαι χθεσινός για να μη ξέρω τι γίνεται!Από εκεί και μετά δεν έχω να δηλώσω τίποτα άλλο παρά μόνο πως σε θαυμάζω....

Αποσυνδεδεμένος eltha

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 17, 2009, 05:54:19 pm »
Πριν απο μερικά χρόνια με είχαν καλέσει κι εμένα ωρομίσθια σε ένα δυσπροσιτο της Κρήτης. Την ημέρα που παρουσιάστηκα στο σχολείο για να υπογράψω την πράξη ανάληψης μου τηλεφώνησαν απο τα γραφεία της διεύθυνσης και μου είπαν ότι τελικά τις ώρες τις πήρε αναπληρωτής. Κατόπιν του τηλεφωνήματος ενημερώνω εγώ η ίδια το σχολείο ότι τελικά δε θα πάω και έμειναν οι άνθρωποι με ανοιχτό το στόμα, αφ' ενός γιατι το γραφείο δε τους είχε πει τίποτα και αφ΄ετέτου γιατί ζητούσαν αναπληρωτή από το υπουργείο εδώ και μήνες και τους το αρνιόταν. Σημειώση: την προηγούμενη μέρα είχε αναλάβει τις μισές ώρες άλλη ωρομίσθια την οποία η διεύθυνση που είπε ότι δεν μπορεί να την απολύσει γιατί είχε προλάβει να υπογράψει τη σύμβαση. Και διερωτόμαι...όλα αυτά ήταν τυχαία????  >:( Τέτοια σύμπτωση με 'μένα? Με την άλλη ωρομίσθια δηλ τίποτα???
ΦΥΣΙΚΟΣ

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 25, 2009, 01:14:01 am »
Για τους αναπληρωτές τι ισχύει βρε παιδια??Ακούω πολλούς συναδέλφους να είναι σε δυσπρόσιτα..Εγώ δήλωσα όλη την Ελλάδα και με έφεραν καταμεσής σε πόλη ενώ προσευχόμουν κάθε μέρα για δυσπρόσιτο....

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)