0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επιστήμες της αγωγής : Εκπαίδευση με χρήση νέων τεχνολογιών. Αν αυτό δεν έχει σχέση με πληροφορική...ναι έχει δίκιο.... αλλά α)στα προσωρινά μέτρησε...β)σε άλλο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ στα τελικά μέτρησεγ) ίδιο πτυχίο σε οικονομολόγο που είμασταν μαζί μέτρησε απλά έγινε ένα χοντρό λάθος... και το θέμα είναι άντε σε εμένα έχει μικρό κόστος (αλλά δεν θα το αφήσω έτσι) για σκέψου όμως -3 μονάδες που σε στέλνει..... Είναι απαράδεκτο να γίνονται τόσο χοντρά λάθη...
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΕ 20 !!!!!Παιδιά λυπάμαι αλλά ο ΑΣΕΠ φέτος τα έχει κάνει μούσκεμα !Με λύπη μου διαπίστωσα ότι στα οριστικά έχουν κάνει τραγικό λάθος στη τελική βαθμολογία μου. Δεν μου έχουν μετρήσει το μεταπτυχιακό σαν μονάδες όπως είχε γίνει στα προσωρινά αλλά μου μέτρησαν την παιδαγωγική επάρκεια που μου δίνει !!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΦΟ
Συνάδελφοι η διαφορά είναι μία θέση αλλά θα ήθελα να ξέρω το γιατί γίνεται αυτό.Το μεταπτυχιακό σου δίνει +2 ή +3 μονάδες.Αν σου δίνει και παιδαγωγική επάρκεια είναι άλλο θέμα... πραγματικά θέλω να μάθω τι παίζει και ποιο είναι το σκεπτικό γιατί στη προκύρηξη ΔΕΝ αναφέρει κάτι, οπότε κανονικά θα έπρεπε να έχουν μετρήσει και οι 3 μονάδες αφού είναι πάνω στη διδακτική.Τι 11ος τι 12ος αλλά το θέμα είναι το γιατί.....
Παράθεση από: mitman στις Οκτωβρίου 23, 2009, 11:21:11 pmΣυνάδελφοι η διαφορά είναι μία θέση αλλά θα ήθελα να ξέρω το γιατί γίνεται αυτό.Το μεταπτυχιακό σου δίνει +2 ή +3 μονάδες.Αν σου δίνει και παιδαγωγική επάρκεια είναι άλλο θέμα... πραγματικά θέλω να μάθω τι παίζει και ποιο είναι το σκεπτικό γιατί στη προκύρηξη ΔΕΝ αναφέρει κάτι, οπότε κανονικά θα έπρεπε να έχουν μετρήσει και οι 3 μονάδες αφού είναι πάνω στη διδακτική.Τι 11ος τι 12ος αλλά το θέμα είναι το γιατί.....πίστεψε με μία θέση κάνει μεγάλη διαφορά...έως και έναν χρόνο αναμονής αν πάρουν 11 άτομα και είσαι ο 12ος
Παράθεση από: mitman στις Οκτωβρίου 23, 2009, 05:15:30 pmΕπιστήμες της αγωγής : Εκπαίδευση με χρήση νέων τεχνολογιών. Αν αυτό δεν έχει σχέση με πληροφορική...ναι έχει δίκιο.... αλλά α)στα προσωρινά μέτρησε...β)σε άλλο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ στα τελικά μέτρησεγ) ίδιο πτυχίο σε οικονομολόγο που είμασταν μαζί μέτρησε απλά έγινε ένα χοντρό λάθος... και το θέμα είναι άντε σε εμένα έχει μικρό κόστος (αλλά δεν θα το αφήσω έτσι) για σκέψου όμως -3 μονάδες που σε στέλνει..... Είναι απαράδεκτο να γίνονται τόσο χοντρά λάθη...Φίλε mitman ...Νομίζω ότι το μεταπτυχιακό ειδικότητας δίνει 2 μονάδες. Αν σου είχαν στα προσωρινά +3 μονάδες από αυτό, τότε έγινε λάθος. Έπρεπε να έχεις +2.
Τελικά από ένα συνάδελφο που ρώτησα που γνωρίζει καλά τους νόμους μου είπε ότι επειδή το μεταπτυχιακό σου θεωρείται προσόν διορισμού είναι σαν να το "καις" και γι αυτό μετράει μόνο για να σου δώσει παιδαγωγική επάρκεια και δεν σου δίνει τα μόρια τα επιπλέον. Και από ότι μου είπε ούτε παραπάνω χρήματα θα πάρεις όταν διοριστούμε με το καλό γιατί είναι προσόν διορισμού και όχι έξτρα προσόν. Το λέει καθαρά και η εγκύκλιος ότι όσοι έχουν παιδαγωγική επάρκεια θα πρέπει όταν κάνουν τα χαρτιά τους να φέρουν και το χαρτί που τους προσδίδει την παιδαγωγική επάρκεια αλλιώς δεν θα αναγνωριστεί η επάρκεια.