0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με το που εισάγεις τους κωδικούς σου σου έρχονται και τα θέματα και αρχίζει η αντίστροφη χρονική μέτρηση πάνω δεξιά στην οθόνηΤα θέματα είναι διαφορετικά,αλλά όχι όλα,προφανώς υπάρχει τράπεζα θεμάτων που δεν είναι και ανεξαντλητη
Παράθεση από: gio66 στις Ιουνίου 06, 2012, 02:02:20 pmΠαράθεση από: susanna στις Ιουνίου 05, 2012, 11:52:02 amοι ερωτήσεις του τεστ είναι ολόιδιες σε όλες τις πόλεις σε κάθε ημερομηνία; Δ ;)ηλαδή πανελλαδικά εξεταζόμαστε στο ίδιο τεστ όπου και όποτε κι αν πάμε;Γνωρίζει κανείς την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση; με ενδιαφέρει κι εμένα!ευχαριστώ!Με το που εισάγεις τους κωδικούς σου σου έρχονται και τα θέματα και αρχίζει η αντίστροφη χρονική μέτρηση πάνω δεξιά στην οθόνηΤα θέματα είναι διαφορετικά,αλλά όχι όλα,προφανώς υπάρχει τράπεζα θεμάτων που δεν είναι και ανεξαντλητη
Παράθεση από: susanna στις Ιουνίου 05, 2012, 11:52:02 amοι ερωτήσεις του τεστ είναι ολόιδιες σε όλες τις πόλεις σε κάθε ημερομηνία; Δ ;)ηλαδή πανελλαδικά εξεταζόμαστε στο ίδιο τεστ όπου και όποτε κι αν πάμε;Γνωρίζει κανείς την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση; με ενδιαφέρει κι εμένα!ευχαριστώ!
οι ερωτήσεις του τεστ είναι ολόιδιες σε όλες τις πόλεις σε κάθε ημερομηνία; Δ ;)ηλαδή πανελλαδικά εξεταζόμαστε στο ίδιο τεστ όπου και όποτε κι αν πάμε;
ρε παιδια μια ερωτηση..αναπληρωτρια ειμαι και εχω ηδη συμπληρωσει την φορμα αιτησης για το Α επιπεδο, αλλα ακομα δεν μου εχουν στειλει κωδικους. Εχει περασει μηνας..Τι αλλο πρέπει να κανω;
Καλησπέρα σας...μια ας πούμε κουτή ερωτηση...εχω την πιστοποίηση στα ΤΠΕ Α επιπεδου εδώ και τρια ή τέσσερα χρονια . εχω και το ECDL. Διάβασα οτι το ECDL θα ισχύει εως και 31-12-2012. Μετά θα πρεπει να ξαναδώσω Το ρωτάω επειδή τα ΤΠΕ δεν εχουν καμια σχεση με το ECDL. τουλαχιστον εμενα μου φανηκαν υπερβολικά ευκολα.(νηπιαγωγείου θα ελεγα τα ΤΠΕ). Πιο από τα δυο προσμετρα??
τα αποτελεσματα μαλλον βγαινουν μια εβδομαδα μετα απο τοτε που εδωσες.