0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ερωτηση: προσπαθω να μπω στο συστημα για να κανω αιτηση για το Α επιπεδο με κωδικους που εχω απο περισι αλλά μου βγαζει οτι δεν υπαρχει ο χρηστης και ο κωδικος δεν ειναι εγκυρος.... τι κανω λαθος;;;;;;;;;;;; Παρακαλω οποιος ξερει....
Παράθεση από: tiel στις Ιουνίου 08, 2013, 05:23:51 pmερωτηση: προσπαθω να μπω στο συστημα για να κανω αιτηση για το Α επιπεδο με κωδικους που εχω απο περισι αλλά μου βγαζει οτι δεν υπαρχει ο χρηστης και ο κωδικος δεν ειναι εγκυρος.... τι κανω λαθος;;;;;;;;;;;; Παρακαλω οποιος ξερει....Μήπως να έκανες ανάκτηση κωδικών;
Ξέρουμε πόση ώρα διαρκεί η εξέταση?
Καλημέρα! Έχω κάποιες ερωτήσεις:1. σε ποιά windows γίνονται οι εξετάσεις; 2. Οι αναπληρωτές πρέπει να εξεταστούν οπωσδήποτε μέχρι τέλη Ιουνίου που τελειώνει η σύμβαση;3. Που μπορώ να τηλεφωνήσω για τέτοιου είδους απορίες;
Παράθεση από: miss butterfly στις Ιουνίου 09, 2013, 11:50:47 amΚαλημέρα! Έχω κάποιες ερωτήσεις:1. σε ποιά windows γίνονται οι εξετάσεις; 2. Οι αναπληρωτές πρέπει να εξεταστούν οπωσδήποτε μέχρι τέλη Ιουνίου που τελειώνει η σύμβαση;3. Που μπορώ να τηλεφωνήσω για τέτοιου είδους απορίες;Καλύτερα στείλε τα ερωτήματά σου στο http://b-epipedo2.cti.gr/ υποστηρικτικές δομές επιλογή helpdesk άμεσα γιατί κάνουν περίπου 1 βδομάδα να στείλουν απάντηση