0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βασικά την απόδειξη/τιμολόγιο δεν την πέταξα αλλά την κατέθεσα την πρώτη φορά με τα δικαιολογιτικά και ήταν το ποσο τόσο ωστε να καλύπτει και τις δύο φάσεις.
μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε και εμένα λίγο γιατί είμαι άσχετη; δεν έχω παρακολουθήσει κανένα τέτοιο σεμινάριο επιμόρφωσης στο οποίο επιδοτούνται οι εκπαιδευτικοί.πώς μπορώ να πληροφορηθώ για αυτά έτσι ώστε να δηλώσω συμμετοχή;ευχαριστώ
εγώ που δεν έχω δώσει για την πιστοποίηση προλαβαίνω να δώσω φέτος ή έχει λήξει το πρόγραμμα;
Να ρωτησω και κατι ασχετο? Την βεβαιωση τη χρειαζομαστε καπου, εκτος απο το να μπει στο αρχειο μας? Εννοω, μπορει να χρησιμοποιηθει καποια στιγμη ως προσον? Και με ποιο τροπο?
Παράθεση από: chania2005 στις Σεπτεμβρίου 29, 2007, 10:26:24 pmΝα ρωτησω και κατι ασχετο? Την βεβαιωση τη χρειαζομαστε καπου, εκτος απο το να μπει στο αρχειο μας? Εννοω, μπορει να χρησιμοποιηθει καποια στιγμη ως προσον? Και με ποιο τροπο?Πολλοί εκπαιδευτικοί που κάνουν αίτηση για διευθυντές, υποβάλουν και αυτές τις βεβαιώσεις (πιστοποίησης).
Τα άτομα αυτά είναι μόνιμοι ? Εχουν τουλάχιστον άλλο εισόδημα ? Αν κοιτάξεις τους ωρομίσθιους που πληρώνονται ψίχουλα και με μεγάλη καθυστέρηση, δεν με εκπλήσει ! ( Καλό - γνωστό ελληνικό δημόσιο !)
Να δούμε πότε θα αρχίσει καινούργιο πρόγραμμα