*

Αποστολέας Θέμα: Επιμόρφωση ΤΠΕ Α' επιπέδου  (Αναγνώστηκε 598784 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tzenh

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Επιμόρφωση ΤΠΕ Α' επιπέδου
« Απάντηση #742 στις: Μαΐου 11, 2011, 07:58:03 am »
Καλημέρα! Ξέρει κανείς αν όταν δίνουμε εξετάσεις έχουμε πρόσβαση κανονικά σε Word, Excel κλπ;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:52:19 »

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
    • Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον...
« Απάντηση #743 στις: Μαΐου 11, 2011, 09:19:00 am »
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ξεκίνησα μελέτη για την πιστοποίηση κι έχω φτάσει στο excel και ζητά πχ να βάλουμε στα κελιά Α2-Α11 τους μήνες χρησιμοποιώντας τη λαβίδα συμπλήρωσης για αυτόματη καταχώρηση των μηνών. Τι είναι αυτή η λαβίδα; Πειράζει να το κάνω χειρονακτικά; Γενικότερα δηλαδή, αν εμείς επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά το κάνουμε με τη δική μας "διαδρομή" πειράζει;
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.
Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον πάντως...
http://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
« Απάντηση #744 στις: Μαΐου 11, 2011, 09:25:46 am »
Οκ τη βρήκα τη λαβίδα. Το έκανα αυτόματα. Αλλά το ερώτημα παραμένει.Αν δε θυμόμαστε ορολογίες/ονομασίες και κάνουμε με δικό μας τρόπο κάτι, πειράζει;
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.

Αποσυνδεδεμένος corina

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #745 στις: Μαΐου 11, 2011, 09:26:20 am »
Καλημέρα! Ξέρει κανείς αν όταν δίνουμε εξετάσεις έχουμε πρόσβαση κανονικά σε Word, Excel κλπ;
ναι έχουμε μόνο αν η ερώτηση είναι συναφής όμως....
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ξεκίνησα μελέτη για την πιστοποίηση κι έχω φτάσει στο excel και ζητά πχ να βάλουμε στα κελιά Α2-Α11 τους μήνες χρησιμοποιώντας τη λαβίδα συμπλήρωσης για αυτόματη καταχώρηση των μηνών. Τι είναι αυτή η λαβίδα; Πειράζει να το κάνω χειρονακτικά; Γενικότερα δηλαδή, αν εμείς επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά το κάνουμε με τη δική μας "διαδρομή" πειράζει;
σε πολλές ερωτήσεις βαθμολογείται και η διαδρομή...(εκεί είναι που ....παίρνεις την βοήθεια του κοινού..... ;))

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:52:19 »

weakforce

• Επισκέπτης
« Απάντηση #746 στις: Μαΐου 11, 2011, 09:33:00 am »

Είναι σε θέση να "τσεκάρουν" την "διαδρομή" η οποία ακολουθείται από τον υποψήφιο.
Είναι βασικό να πληρείς τους όρους της εκφώνησης...αν σου γράφει "με πληκτρολόγηση ή λαβίδα συμπλήρωσης"..
δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ρίξε μια ματιά εδώ..
http://3lyk-n-filad.att.sch.gr/Contents/KSE/EXCEL.doc

σε ΠΜ θα σου στείλω σχετικά με τη λαβίδα.. να μην ζαλίζουμε το φόρουμ :-)

Αποσυνδεδεμένος pdxrisoyla

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ02 Σιγᾶν τήν ἀλήθειαν χρυσόν ἐστι θάπτειν
    • Προφίλ
« Απάντηση #747 στις: Μαΐου 11, 2011, 11:54:44 am »
δοκίμασε με firefox αν χρησιμοποιεις internet e xplorer ή ανάποδα! μάλλον αυτό φταίει. κάποια ρύθμιση!

Ευχαριστώ πολύ, όντως αυτό ήταν το πρόβλημα.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 11, 2011, 12:29:27 pm από pdxrisoyla »
Μου αρέσει εκείνος που η ψυχή του είναι πιο βαθιά απ΄την πληγή του.
Νίτσε

Αποσυνδεδεμένος miss piggy

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #748 στις: Μαΐου 11, 2011, 01:06:39 pm »
Γνωρίζει κανείς αν θα βγουν ημερομηνίες και τον Ιούνιο; Προς στιγμήν, στην δική μας περιοχή έχουν δώσει μόνο 2 ημερομηνίες το Μάιο. Ρώτησα στο help desk, αλλά δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση.

Αποσυνδεδεμένος Xara L

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ07-Γερμανικής
    • Προφίλ
« Απάντηση #749 στις: Μαΐου 11, 2011, 02:05:54 pm »
Γεια σας παιδιά και από μένα
και σε μένα στον κοντινότερο νομό, όπου δήλωσα (Τρικάλων/Λάρισας) έβγαζε μόνο ημερομηνίες για Μάιο (21 και 28), υπέθεσα ότι μπορεί επειδή έκανα αίτηση το Μάιο..ποιος ξέρει? πάντως εμένα από το help desk μου απάντησαν αμέσως σε ερώτησή μου.
και μια ερώτηση για εσάς..επειδή έκανα σεμινάριο επιμόρφωσης πριν τρία χρόνια και τα έχω ψιλοξεχάσει..(μη μου πείτε ότι έχουν καμια σχέση αυτά που ζητάνε με αυτά που χρησιμοποιούμε στην πράξη??) σε περίπτωση που κοπώ..μπορώ να δώσω άλλες δύο φορές..το θέμα είναι σε αυτήν την περίοδο μπορώ να ξαναδηλώσω??γιατί αμφιβάλλω ότι θα ξανακάνουν και άλλη.
Σας ευχαριστούμε πάντως όλους-ολες για τα θέματα/δείγματα ερωτήσεων!! ;D

Αποσυνδεδεμένος Xara L

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ07-Γερμανικής
    • Προφίλ
« Απάντηση #750 στις: Μαΐου 11, 2011, 02:14:03 pm »
τα κατάφερες???
γιατί από ότι διάβασα οι ανπληρωτές χρειάζονται μια βεβαίωση από τη διεύθυνση τους.δες προηγούμενες δημοσιεύσεις!!
εάν την είχες και όντως το πρόβλημα ήταν στον Explorer, μην ανησυχεις, σε μια ημέρα (εργάσιμη) θα πάρεις τους κωδικούς!

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
« Απάντηση #751 στις: Μαΐου 11, 2011, 07:02:54 pm »

Είναι σε θέση να "τσεκάρουν" την "διαδρομή" η οποία ακολουθείται από τον υποψήφιο.
Είναι βασικό να πληρείς τους όρους της εκφώνησης...αν σου γράφει "με πληκτρολόγηση ή λαβίδα συμπλήρωσης"..
δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ρίξε μια ματιά εδώ..
http://3lyk-n-filad.att.sch.gr/Contents/KSE/EXCEL.doc

σε ΠΜ θα σου στείλω σχετικά με τη λαβίδα.. να μην ζαλίζουμε το φόρουμ :-)
Σ'ευχαριστώ. Πάντως θέλει κι εδώ διάβασμα κι ας έχεις πάρει το ecdl, αυτό κατάλαβα.

Αποσυνδεδεμένος sw1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #752 στις: Μαΐου 12, 2011, 06:30:21 am »
Συνάδελφοι καλημέρα και καλή επιτυχία στους μαθητές μας!
Για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο θα ανοιξουν ημερομηνίες εξέτασης για την πιστοποίηση Α΄ επιπέδου? Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει. Από το helpdesk μου απάντησαν πως οι ημερομηνίες εξέτασης ανοίγουν σταδιακά, ανάλογα με την ζήτηση  από τους εξεταζόμενους. Μήπως αυτό σημαίνει πως αν δεν γεμίσουν οι ημερομηνίες π.χ του Μαϊου, δεν ανοίγουν ημερομηνίες τον Ιούνη?

Αποσυνδεδεμένος corina

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #753 στις: Μαΐου 12, 2011, 06:57:50 am »
άγνωστες οι βουλές του υπουργείου....λογικά έχουν εγκριθεί κάποια σχετικά κονδύλια και θα γίνουν εξετάσεις....πρέπει να μπαίνεις κάθε τόσο και να βλέπεις και μόλις δεις κάτι που σε βολεύει να κλείσεις ημερομηνία μαζί με άλλους για να συμπληρωθεί το τμήμα γιατί αλλιώς θα έχεις πρόβλημα ακύρωσης..... για ιούνιο το βλέπω πιο πιθανό γιατί ιούλιο και τα εξεταστικά κέντρα και όλα......υπολειτουργούν

Αποσυνδεδεμένος oparin

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #754 στις: Μαΐου 12, 2011, 02:34:54 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα,
είμαι αναπληρωτής και έχω πάρει τους κωδικούς, ποιο είναι το επόμενο βήμα για να δηλώσω τον τόπο και την ημερομηνία εξέτασης?

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
« Απάντηση #755 στις: Μαΐου 12, 2011, 02:55:38 pm »
Συνάδελφοι καλησπέρα,
είμαι αναπληρωτής και έχω πάρει τους κωδικούς, ποιο είναι το επόμενο βήμα για να δηλώσω τον τόπο και την ημερομηνία εξέτασης?

Ευχαριστώ
Θα πας αμέσως να κάνεις αίτηση τώρα. Εκεί που έκανες καταχώρηση στοιχείων θα ξαναμπείς τώρα κι αυτή τη φορά θα πατήσεις "είσοδος" και θα το κάνεις με τους κωδικούς που έλαβες. Θα επιλέξεις πρώτα χώρο εξέτασης αφήνοντας κενό το πεδίο της ημερομηνίας. Αφού το κάνεις αυτό, στο "επόμενο βήμα" θα ανοίξει παράθυρο με τις προς επιλογή ημερομηνίες. Θα επιλέξεις και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες. Παραθέτω και παλιότερο μήνυμα:
Για όσους δεν έχουν ασχοληθεί και θέλουν να πιστοποιηθούν:
1ον ΟΤΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΚ στην διεύθυνση αυτή http://ifigeneia.cti.gr/mis/index.jsp?currLink=3 παταμε το καταχώρηση στοιχείων και συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας

2ον στην ίδια διεύθυνση πατάμε τηνεπόμενη ημέρα το ανάκτηση κωδικών και μας έμφανίζεται το user name και password(οι κωδικοί μας και τους σημειώνουμε

30ν αφού προετοιμαστούμε........(http://users.sch.gr/misailidis/Test_&_Pistopoihshs_.htm και http://users.kyk.sch.gr/aristhodas/pistopoihsh.htm  και http://www.pi-schools.gr/programs/ktp/epeaek/yliko.html κ.α. πρέπει να δώσουμε εξετάσεις σε συγκεκριμένη ημερομηνία έτσι....

4ον στην  http://ifigeneia.cti.gr/mis/index.jsp?currLink=3 πατάμε το είσοδος συμπληρώνουμε τους κωδικούς μας (αν τους έχουμε ξεχάσει πατάμε το ανάκτηση κωδικών ) και αφού μπούμε πατάμε το Διαχείριση Αιτήσεων Πιστοποίησης εκεί κάνουμε την αίτηση μας για να εξεταστούμε και διαλέγουμε και εξεταστικό κέντρο ....... πάμε δίνουμε ( είναι 60 ερωτήσεις σε 2μιση ώρες)ο υπεύθυνος μας δίνει απλά μια βεβαίωση ότι δώσαμε και σε λίγες ημέρες βγαίνουν τα αποτελέσματα στην ίδια ιστοσελίδα που πρέπει να ξαναχρησιμοποιήσουμε τους κωδικούς μας για να δούμε ότι περάσαμε αν όχι αντε πάλι τα ίδια.......

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182654
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 670
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144