0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Ξέρει κανείς αν όταν δίνουμε εξετάσεις έχουμε πρόσβαση κανονικά σε Word, Excel κλπ;
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ξεκίνησα μελέτη για την πιστοποίηση κι έχω φτάσει στο excel και ζητά πχ να βάλουμε στα κελιά Α2-Α11 τους μήνες χρησιμοποιώντας τη λαβίδα συμπλήρωσης για αυτόματη καταχώρηση των μηνών. Τι είναι αυτή η λαβίδα; Πειράζει να το κάνω χειρονακτικά; Γενικότερα δηλαδή, αν εμείς επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά το κάνουμε με τη δική μας "διαδρομή" πειράζει;
δοκίμασε με firefox αν χρησιμοποιεις internet e xplorer ή ανάποδα! μάλλον αυτό φταίει. κάποια ρύθμιση!
Παράθεση από: MelG στις Μαΐου 11, 2011, 09:19:00 amΜπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ξεκίνησα μελέτη για την πιστοποίηση κι έχω φτάσει στο excel και ζητά πχ να βάλουμε στα κελιά Α2-Α11 τους μήνες χρησιμοποιώντας τη λαβίδα συμπλήρωσης για αυτόματη καταχώρηση των μηνών. Τι είναι αυτή η λαβίδα; Πειράζει να το κάνω χειρονακτικά; Γενικότερα δηλαδή, αν εμείς επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά το κάνουμε με τη δική μας "διαδρομή" πειράζει;Είναι σε θέση να "τσεκάρουν" την "διαδρομή" η οποία ακολουθείται από τον υποψήφιο. Είναι βασικό να πληρείς τους όρους της εκφώνησης...αν σου γράφει "με πληκτρολόγηση ή λαβίδα συμπλήρωσης"..δεν υπάρχει πρόβλημα.Ρίξε μια ματιά εδώ..http://3lyk-n-filad.att.sch.gr/Contents/KSE/EXCEL.docσε ΠΜ θα σου στείλω σχετικά με τη λαβίδα.. να μην ζαλίζουμε το φόρουμ :-)
Συνάδελφοι καλησπέρα, είμαι αναπληρωτής και έχω πάρει τους κωδικούς, ποιο είναι το επόμενο βήμα για να δηλώσω τον τόπο και την ημερομηνία εξέτασης?Ευχαριστώ