0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: MARKOS στις Μαΐου 27, 2011, 09:32:39 pmΠαράθεση από: RETA. στις Μαΐου 27, 2011, 09:27:07 pmΠαράθεση από: Sophaki στις Μαΐου 27, 2011, 09:00:23 pmΠού ακριβώς είναι το το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ?Εκεί δίνω κι εγώ..πότε δίνεις? εγώ Κυριακή στις 12..Εξω απο τον ηλεκτρικο σταθμο του Πειραια περνά το λεωφορειο Νο 703.Αυτο θα παρετε για ΤΕΙ Πειραια. Επισης, απο πλατεια Καραισκακη (πολυ κοντα στον ηλεκτρικο) ξεκινουν για ΤΕΙ Πειραια τα λεωφορεια Νο 845 και 802,803,804.Ευχαριστούμε Μάρκο...Sophaki, καλή επιτυχία....αν το ήξερα θα δίναμε μαζί..στο κέντρο ξένων γλωσσών και Φ.Α δίνω...καλή επιτυχία και πάλι!!!
Παράθεση από: RETA. στις Μαΐου 27, 2011, 09:27:07 pmΠαράθεση από: Sophaki στις Μαΐου 27, 2011, 09:00:23 pmΠού ακριβώς είναι το το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ?Εκεί δίνω κι εγώ..πότε δίνεις? εγώ Κυριακή στις 12..Εξω απο τον ηλεκτρικο σταθμο του Πειραια περνά το λεωφορειο Νο 703.Αυτο θα παρετε για ΤΕΙ Πειραια. Επισης, απο πλατεια Καραισκακη (πολυ κοντα στον ηλεκτρικο) ξεκινουν για ΤΕΙ Πειραια τα λεωφορεια Νο 845 και 802,803,804.
Παράθεση από: Sophaki στις Μαΐου 27, 2011, 09:00:23 pmΠού ακριβώς είναι το το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ?Εκεί δίνω κι εγώ..πότε δίνεις? εγώ Κυριακή στις 12..
Πού ακριβώς είναι το το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ?
Παρακαλω! Δικη μου η ευχαριστηση. Καλη Επιτυχια σε ολους και ολες!(μολις επιβεβαιωσα αυτο που σας εγραψα στο τηλ. 185. Αλλα πριν την επιβιβαση σας κανετε μια ερωτηση στον οδηγο. ΟΚ? (μη το εχω αγχος?)
Κι εγώ χύμα πάω αύριο
Sophaki...αν με το καλό τελειώσεις και σου περισσεύει χρόνος πέρνα και από εδώ!! ...καλή επιτυχία σε όλους μας! Εγώ δίνω αύριο και δεν έχω διαβάσει τίποτα!
Θέλω να πιστεύω ότι τα πήγα καλά παιδιά, αν και μου έτυχαν περισσότερο ερωτήσεις πρακτικής άσκησης και στο excel παιδεύτηκα λιγάκι,βλέπετε όπως είπε και η LK δε μου βγήκε να ζητήσω βοήθεια οπότε ό,τι πάλεψα μόνη.Όμως πραγματικά μην αγχώνεστε,μπορεί να φωνάζουν λίγο οι επιτηρητές ότι δε βοηθάνε αλλά την ίδια στιγμή είναι ήδη πάνω από όποιον τους φωνάξει και δίνουν τα φώτα τους Έπεσαν επίσης αρκετές ερωτήσεις από αυτές που υπάρχουν στα τεστ που έδωσαν οι συνάδελφοι στις προηγούμενες σελίδες οπότε καλό είναι να τις τσεκάρετε.Όπου χρειάζεται να απαντήσετε κάτι για μια εφαρμογή σας δίνεται και η εφαρμογή για να βλέπετε οπότε μην αγχώνεστε ούτε γι αυτό.Μην ξεχάσει κανείς να εκτυπώσει και να έχει μαζί του την αίτηση ΠΕ6 που θα βρείτε στη σελίδα που κάνατε την ηλεκτρονική αίτηση.Αυτά και καλή επιτυχία σε όλους, αλλά το βασικότερο μην έχετε άγχος δε χρειάζεται και δε θα σας βοηθήσει πουθενά..Καλό βράδυ
Πολύ εύκολα. Εγώ πήγα "αδιάβαστη" και δεν χρειάστηκε να μείνω σε ερώτηση πάνω από 10 δευτερόλεπτα. Από ότι κατάλαβα δεν πέφτουν τα ίδια θέματα σε όλους τους εξεταζόμενους οπότε για αντιγραφή λίγο δύσκολο αν και ουσιαστικά δεν υπάρχει επιτήρηση οπότε μπορείς να ανοίξεις άνετα συζήτηση με τον διπλανό σου (ακόμα και τον απέναντι γωνία σου!). Οι ερωτήσεις δεν ήταν ακριβώς αυτές που βλέπετε στα τεστ εξοικείωσης που κυκλοφορούν αλλά αν έχεις καταλάβει αυτές είσαι 100% καλυμμένος. Έχεις 2.30 ώρες για 60 ερωτήσεις (υπερβολή) από τις οποίες πρέπει να απαντήσεις σωστά τουλάχιστον 36. Κοντολογίς, μια ελάχιστη επαφή να έχεις με Η/Υ, περνάς.