*

Αποστολέας Θέμα: Επιμόρφωση ΤΠΕ Α' επιπέδου  (Αναγνώστηκε 599824 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Sophaki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60 Λατρεύω τα παιδιά μου
    • Προφίλ
Απ: Επιμόρφωση ΤΠΕ Α' επιπέδου
« Απάντηση #882 στις: Μαΐου 27, 2011, 09:52:49 pm »
Πού ακριβώς είναι το το ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ?

Εκεί δίνω κι εγώ..πότε δίνεις? εγώ Κυριακή στις 12..

Εξω απο τον ηλεκτρικο σταθμο του Πειραια περνά το λεωφορειο Νο 703.Αυτο θα παρετε για ΤΕΙ Πειραια.
 Επισης, απο πλατεια Καραισκακη (πολυ κοντα στον ηλεκτρικο) ξεκινουν για ΤΕΙ Πειραια τα λεωφορεια Νο 845 και 802,803,804.

Ευχαριστούμε Μάρκο...
Sophaki, καλή επιτυχία....αν το ήξερα θα δίναμε μαζί..στο κέντρο ξένων γλωσσών και Φ.Α δίνω...καλή επιτυχία και πάλι!!!
Αντε ντε....καλά θα ήταν ...να γνωριζόμασταν και από κοντά........
MARKO Αν μας στείλεις αλλού για αλλού θα σε καρυδώσω  ¨διαδυκτιακά" ;D
Destination anywhere ..name a place and i be there....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:47:23 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #883 στις: Μαΐου 27, 2011, 10:02:33 pm »
Παρακαλω! Δικη μου  η ευχαριστηση.
                  Καλη Επιτυχια σε ολους και ολες!

(μολις επιβεβαιωσα αυτο που σας εγραψα στο τηλ. 185.  Αλλα πριν την επιβιβαση σας κανετε μια ερωτηση στον οδηγο. ΟΚ? (μη το εχω αγχος?)

καλεστε και σεις! Αντε, .....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος koth

• Πλήρες μέλος
  • Στον ουρανό ή στη γη;
    • Προφίλ
« Απάντηση #884 στις: Μαΐου 27, 2011, 10:55:09 pm »
Sophaki...αν με το καλό τελειώσεις και σου περισσεύει χρόνος πέρνα και από εδώ!!
...καλή επιτυχία σε όλους μας! Εγώ δίνω αύριο και δεν έχω διαβάσει τίποτα!  ;D ;D 8)
...στη θάλασσα...

Αποσυνδεδεμένος marooned

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #885 στις: Μαΐου 27, 2011, 11:14:19 pm »
Κι εγώ χύμα πάω αύριο 8)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:47:23 »

Αποσυνδεδεμένος resident

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ01
    • Προφίλ
« Απάντηση #886 στις: Μαΐου 27, 2011, 11:22:10 pm »
Κι εγώ χύμα πάω αύριο 8)
μια απ' τα ίδια! δίνω αύριο πρωί στις 10 και βαριέμαι ακόμα και στην ιδέα να διαβάσω! απο excell και office δεν έχω ιδέα,ευελπιστώ ότι θα απαντήσω στα υπόλοιπα

Αποσυνδεδεμένος Sophaki

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60 Λατρεύω τα παιδιά μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #887 στις: Μαΐου 28, 2011, 01:15:55 am »
Sophaki...αν με το καλό τελειώσεις και σου περισσεύει χρόνος πέρνα και από εδώ!!
...καλή επιτυχία σε όλους μας! Εγώ δίνω αύριο και δεν έχω διαβάσει τίποτα!  ;D ;D 8)
Καλή επιτυχία Θεοδώρα...δε νομίζω να προλάβω.......το καλοκαίρι θα ανέβω Αθήνα και θα κάτσω καμμιά Εβδομάδα...αν είναι τυχερό θα τα πούμε...Φιλιά στα παιδιά....
Destination anywhere ..name a place and i be there....

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #888 στις: Μαΐου 28, 2011, 05:00:07 am »
Θέλω να πιστεύω ότι τα πήγα καλά παιδιά, αν και μου έτυχαν περισσότερο ερωτήσεις πρακτικής άσκησης και στο excel παιδεύτηκα λιγάκι,βλέπετε όπως είπε και η LK δε μου βγήκε να ζητήσω βοήθεια οπότε ό,τι πάλεψα μόνη.Όμως πραγματικά μην αγχώνεστε,μπορεί να φωνάζουν λίγο οι επιτηρητές ότι δε βοηθάνε αλλά την ίδια στιγμή είναι ήδη πάνω από όποιον τους φωνάξει και δίνουν τα φώτα τους  ;)
Έπεσαν επίσης αρκετές ερωτήσεις από αυτές που υπάρχουν στα τεστ που έδωσαν οι συνάδελφοι στις προηγούμενες σελίδες οπότε καλό είναι να τις τσεκάρετε.
Όπου χρειάζεται να απαντήσετε κάτι για μια εφαρμογή σας δίνεται και η εφαρμογή για να βλέπετε οπότε μην αγχώνεστε ούτε γι αυτό.
Μην ξεχάσει κανείς να εκτυπώσει και να έχει μαζί του την αίτηση ΠΕ6 που θα βρείτε στη σελίδα που κάνατε την ηλεκτρονική αίτηση.
Αυτά και καλή επιτυχία σε όλους, αλλά το βασικότερο μην έχετε άγχος δε χρειάζεται και δε θα σας βοηθήσει πουθενά..Καλό βράδυ  :)
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος RETA.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #889 στις: Μαΐου 28, 2011, 10:08:31 am »
Θέλω να πιστεύω ότι τα πήγα καλά παιδιά, αν και μου έτυχαν περισσότερο ερωτήσεις πρακτικής άσκησης και στο excel παιδεύτηκα λιγάκι,βλέπετε όπως είπε και η LK δε μου βγήκε να ζητήσω βοήθεια οπότε ό,τι πάλεψα μόνη.Όμως πραγματικά μην αγχώνεστε,μπορεί να φωνάζουν λίγο οι επιτηρητές ότι δε βοηθάνε αλλά την ίδια στιγμή είναι ήδη πάνω από όποιον τους φωνάξει και δίνουν τα φώτα τους  ;)
Έπεσαν επίσης αρκετές ερωτήσεις από αυτές που υπάρχουν στα τεστ που έδωσαν οι συνάδελφοι στις προηγούμενες σελίδες οπότε καλό είναι να τις τσεκάρετε.
Όπου χρειάζεται να απαντήσετε κάτι για μια εφαρμογή σας δίνεται και η εφαρμογή για να βλέπετε οπότε μην αγχώνεστε ούτε γι αυτό.
Μην ξεχάσει κανείς να εκτυπώσει και να έχει μαζί του την αίτηση ΠΕ6 που θα βρείτε στη σελίδα που κάνατε την ηλεκτρονική αίτηση.
Αυτά και καλή επιτυχία σε όλους, αλλά το βασικότερο μην έχετε άγχος δε χρειάζεται και δε θα σας βοηθήσει πουθενά..Καλό βράδυ  :)

Γεια σου και καλή συνέχεια...έδωσες-ησύχασες!!! Όταν λες ότι σου έπεσαν ερωτήσεις πρακτικής άσκησης, παντού δηλ power point, word,& excell? και τι περίπου? πάνω κάτω ό,τι λεν τα τεστ? μοίρες, στοιχίσεις, περσίδες και τέτοια?
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #890 στις: Μαΐου 28, 2011, 10:28:42 am »
ναι και εγω θα ηθελα λιγο εξηγησεις για τα πρακτικης ασκησης ερωτηματα....ποσσα ειναι σε σχεση με τα πολλαπλης επιλογης ....? που μπορουμε να δουμε παραδειγματα κλτ?

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #891 στις: Μαΐου 28, 2011, 01:49:19 pm »
Εύκολα ήταν μην αγχώνεστε απλά εγώ είμαι άσχετη με το excell και χρειάστηκε να το ψάξω εκείνη την ώρα.
Power Point k word ήταν αστεία αυτά που ζητούσε.Όπως π.χ.  στο word να γράψεις κάποιες λέξεις που σου έδινε ή να κάνεις bold κάποια λέξη,ή να μετακινήσεις μια εικόνα και στο Power Point να αλλάξεις την κίνηση σε μία εικόνα ή να γράψεις μια λέξη με wordart κλπ.
Στο excell η μία άσκηση ήταν σε κάποια κελιά με τριψήφιους αριθμούς να επιλεγεί να έχουν διαχωριστικό χιλιάδας και 2 δεκαδικά ψηφία.Δεύτερη ζητούσε να μεταφέρεις μια εικόνα σε συγκεκριμένα κελιά.Άλλη μία να γράψεις κάτι σε ένα κελί. Η άλλη που ήταν και η μοναδική που δεν απάντησα ήταν να αλλαχτεί ένα γράφημα έτσι ώστε να αλλάξει κάτι στα ποσοστά που υπήρχαν στον πίνακα που είχε δίπλα του αλλά μη ρωτήσετε τί κ πώς δεν θυμάμαι τί ακριβώς έλεγε.Δε θυμάμαι άλλες.
Δε μπορώ να απαντήσω στο πόσες ήταν αυτές σε σχέση με της πολλαπλής επιλογής γιατί το μόνο που κοιτούσα εκείνη την  ώρα ήταν να φύγω  :P
Οι πολλαπλής οι περισσότερες ήταν ίδιες με αυτές στα τεστ.
Και ξαναλέω αν ζητήσετε βοήθεια θα σας τη δώσουν.Καλή επιτυχία και πάλι.
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #892 στις: Μαΐου 28, 2011, 03:12:39 pm »
ευχαριστω να εισαι καλα!

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #893 στις: Μαΐου 28, 2011, 03:14:46 pm »
Σήμερα έδωσα και εγώ. Πραγματικά, οι επιτηρητές βοηθάνε πάρα πολύ! Εντάξει, όμως, αυτά στα οποία εξεταζόμαστε δεν είναι δύσκολα. Παραδείγματος χάρη, ζητούσαν με ποιο πλήκτρο κάνουμε την οθόνη πλήρη, για τις συσκευές εισόδου και εξόδου. Στο word θέλουν να μπορείς να αλλάζεις στο πληκτρολόγιο γλώσσα, τις γραμματοσειρές, το word art κτλ. Στο power-point, να αλλάζεις στυλ παρουσιάσεις, να μπορείς να ρυθμίζεις τις διαφάνειες, ώστε να αλλάζουν σε 2 δευτερόλεπτα και τέτοια. Τα πρακτικά είναι πάρα πολύ εύκολα. Στο ίντερνετ είχαν ερωτήσεις που αφορούσαν σε υπερσυνδέσμους, στα αγαπημένα, πώς κάνεις μία σελίδα αρχική και τέτοια. Στο excell ήθελαν γραφήματα, μορφοποίηση γραφημάτων, μορφοποίηση κελιών, να φτιάξω μία σειρά με τις ημέρες τις εβδομάδας κτλ. Ε, και να μην ξέρετε κάτι, υπάρχει τόση βοήθεια που είναι δύσκολο να μην περάσετε.

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος marooned

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #894 στις: Μαΐου 28, 2011, 03:47:18 pm »
Πολύ εύκολα. Εγώ πήγα "αδιάβαστη" και δεν χρειάστηκε να μείνω σε ερώτηση πάνω από 10 δευτερόλεπτα. Από ότι κατάλαβα δεν πέφτουν τα ίδια θέματα σε όλους τους εξεταζόμενους οπότε για αντιγραφή λίγο δύσκολο αν και ουσιαστικά δεν υπάρχει επιτήρηση οπότε μπορείς να ανοίξεις άνετα συζήτηση με τον διπλανό σου (ακόμα και τον απέναντι γωνία σου!). Οι ερωτήσεις δεν ήταν ακριβώς αυτές που βλέπετε στα τεστ εξοικείωσης που κυκλοφορούν αλλά αν έχεις καταλάβει αυτές είσαι 100% καλυμμένος. Έχεις 2.30 ώρες για 60 ερωτήσεις (υπερβολή) από τις οποίες πρέπει να απαντήσεις σωστά τουλάχιστον 36. Κοντολογίς, μια ελάχιστη επαφή να έχεις με Η/Υ, περνάς.

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #895 στις: Μαΐου 28, 2011, 03:56:35 pm »
Πολύ εύκολα. Εγώ πήγα "αδιάβαστη" και δεν χρειάστηκε να μείνω σε ερώτηση πάνω από 10 δευτερόλεπτα. Από ότι κατάλαβα δεν πέφτουν τα ίδια θέματα σε όλους τους εξεταζόμενους οπότε για αντιγραφή λίγο δύσκολο αν και ουσιαστικά δεν υπάρχει επιτήρηση οπότε μπορείς να ανοίξεις άνετα συζήτηση με τον διπλανό σου (ακόμα και τον απέναντι γωνία σου!). Οι ερωτήσεις δεν ήταν ακριβώς αυτές που βλέπετε στα τεστ εξοικείωσης που κυκλοφορούν αλλά αν έχεις καταλάβει αυτές είσαι 100% καλυμμένος. Έχεις 2.30 ώρες για 60 ερωτήσεις (υπερβολή) από τις οποίες πρέπει να απαντήσεις σωστά τουλάχιστον 36. Κοντολογίς, μια ελάχιστη επαφή να έχεις με Η/Υ, περνάς.
Aυτές οι 36 αντιστοιχούν στο σύνολο των ερωτήσεων ή σε κάθε θεματική ενότητα πρέπει να έχεις απαντήσεις σωστά έναν συγκεκριμένο αριθμό ερωτήσεων;

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699