0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τα σύμβολα όμως αυτά είναι συνδεδεμένα με μια πίστη που διδάσκεται...και εκεί είναι το πρόβλημα γιατί η πίστη δεν θα πρεπε να διδάσκεται!! Δεν μιλάμε για μια αφίσα της WWF μέσα σε μια τάξη...αλλά για κάτι πολύ πιο σοβαρό!!
Το σύμβολο όμως δεν παραπέμπει αυτόματα κάπου...; Σε κάτι που θεωρείται δεδομένο με το να το αναρτούμε ενώ δεν θα πρεπε...; Αυτό εννοώ εγώ.
ατυχούλα συμφωνώ μαζί σου. Σε λίγο έτσι έτσι όπως οδηγούνται τα πράγματα θα γίνεται συζήτηση για το αν οι εκπαιδευτικοί επιτρέπεται να εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Καλό Πάσχα πριν τις αντιστοιχες γιορτές, για να μην θίγεται η θρησκευτικότητα των μαθητών που δεν είναι ΧΟ. Θέλω να τονίσω το εξής : σε περίπτωση που φύγουν από τις σχολικές αίθουσες τέτοιου είδους θρησκευτικά σύμβολά (εικόνες, σταυρούς) θα είναι σαν να αυτοκτονούμε σιγά σιγά σαν έθνος. Και λέγοντας αυτό, εννοώ, πως μετά θα γίνεται λόγος για να βγάλουμε από τις αίθουσες εθνικά σύμβολα (σημαίες, εικόνες ηρώων, κ.α.) για να μην θίγονται τα εθνικά φρονήματα αλλοδαπών μαθητών.Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό το παραπάνω σενάριο αλλά έχω την αίσθηση πως έτσι κατευθύνονται τα πράγματα.