*

Αποστολέας Θέμα: Νέα Ημερομηνία Συνάντησης Αδιορίστων Εκπ/κών (2007)  (Αναγνώστηκε 12162 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Νέα Ημερομηνία Συνάντησης
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 25, 2007, 06:01:26 pm »
Κι εγώ μπορώ όλα τα Σ/Κ (πιστεύω και οι φίλοι και συνάδελφοι που έχω ειδοποιήσει).
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 25, 2007, 06:07:46 pm από ioanna89 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:43:15 »

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 29, 2007, 02:17:48 pm »
Δεδομένου ότι τα αποτελέσματα ενδέχεται και να μην έχουν έχουν βγει μέχρι και την ημερομηνία που σχεδιάζουμε να συναντηθούμε, υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να ορίσουμε μία άλλη ημερομηνία; Θέτω το ζήτημα γιατί υποτίθεται ότι η προηγούμενη συνάντηση αναβλήθηκε προκειμένου στη νέα συνάντηση να έχουμε και τα αποτελέσματα. Θα σας παρακαλούσα να το καθορίσουμε σύντομα γιατί υπάρχουν κάποιοι που θα έρθουν αεροπορικώς και αν κλείσουν τελευταία στιγμή εισητήριο θα τους βγει ο κούκος αηδόνι. Εγώ ήδη έχω κλείσει εισητήριο για τις 16 Ιουνίου και θα ήθελα να ξέρω αν πρέπει να το ακυρώσω ή να το αλλάξω.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 29, 2007, 02:27:50 pm »
Συμφωνώ, απλά με βολεύει περισσότερο σ/κ 28-29 Ιουλίου γιατί θα κατέβω και για άλλη δουλειά.

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 29, 2007, 02:30:45 pm »
Παιδιά, please, ας απαντήσουν εγκαίρως και οι υπόλοιποι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:43:15 »

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 29, 2007, 02:33:03 pm »
Μπορώ οποιαδήποτε μέρα οριστεί. Πιστεύω όμως ότι θα ήταν καλύτερα να προηγηθεί η κοινοποίηση των αποτελεσμάτων, μιας και στη συνάντηση θα πρέπει να αναλάβουμε κάποιες υποχρεώσεις (αν θέλουμε σύντομα να συσταθεί ο σύλλογος) και παραμονές της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων δε ξέρω αν μπορεί αυτό να επιτευχθεί.
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 29, 2007, 02:45:11 pm »
Συμφωνώ και εγώ για μετάθεση της συνάντησής μας μετά τα αποτελέσματα. Ας βγουν με το καλό και μετά αποφασίζουμε. ό.τι και να πούμε από τώρα πάλι θα ανατραπεί. Καλό μας κουράγιο.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 29, 2007, 04:13:39 pm »
Νομίζω ότι Σάββατο 30/6 ή Κυριακή 1/7 είναι ψιλοκαλά. Λογικά θα τα έχουν βγάλει μέχρι τότε αλλιώς θα κατέβω και τους τα κάνω λαμπόγιαλο! Δεν τη παλεύω άλλο! Πώς σας φαίνεται αυτή η ημερομηνία; Το θέμα είναι να μην καθυστερούμε και πολύ ρε παιδιά μπας και προλάβουμε τις εκλογές και πιέσουμε τα πράγματα ... ;)

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 30, 2007, 08:30:51 am »
Καταρχάς, είναι βαθύ καλοκαίρι ο Ιούλιος και σίγουρα η μαζικότητα θα είναι μειωμένη. Κατά δεύτερο βγήκε κι άλλη ανακοίνωση του προέδρου του ΑΣΕΠ ότι το τεστ δεξιοτήτων του Σεπτέμβρη αφορά και τους εκπαιδευτικούς. Είναι λάθος να καθυστερήσουμε και άλλο. Όσο για τα αποτελέσματα,ακόμα κι αν έχετε διοριστεί όλοι είναι καλύτερο να έχει ξεκινήσει κάτι, το οποίο θα το αναλάβουν άλλοι μετά, παρά τίποτα και να επαναλαμβάνεται περίπου η ίδια συζήτηση από την αρχή ανάμεσα, όμως, σε διαφορετικά άτομα. Στην Κρήτη υπάρχει επιτροπή αδιορίστων και στις 8 Ιουνίου έχει και εκδήλωση. Περιμένουν να δουν τι θα κάνουμε και εμείς. Δεν είναι δυνατό κάθε φορά δύο βδομάδες πριν τη συνάντηση να αλλάζουμε ημερομηνίες.

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 30, 2007, 08:42:25 am »
To test δεξιοτήτων αφορά όλους τους εκπαιδευτικούς και όχι μόνο τους φιλόλογους. Αν υπάρχουν επιτροπές αδιορίστων ας κανονίσουμε και αύριο ακόμα κάποια συνάντηση για συντονισμό της διαμαρτυρίας.
Ας συντάξουμε σήμερα κιόλας ένα κείμενο διαμαρτυρίας που θα δημοσιευτεί άμεσα σε ιστοσελίδες και εφημερίδες. Ας κανονίσουμε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΑΣΕΠ. Δώσε μας όμως  κάποιο στίγμα για αυτές τις επιτροπές. Υπάρχουν; Το θέμα του Συλλόγου Φιλολόγων είναι ξεχωριστό. Μην το μπλέκουμε με το τεστ δεξιοτήτων.
CARPE DIEM

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 30, 2007, 11:19:11 am »
Σήμερα διάβασα και εγώ για το τέστ δεξιοτήτων και μένω έκπληκτη. Υποτίθεται ότι θα αντικαθιστούσε την προφορική συνέντευξη και μας διαβεβαίωναν ότι θα αφορούσε διαγωνισμούς με μόρια και όχι γραπτούς. Παίζονται για ακόμη μια φορά οικονομικά συμφέροντα, καθώς εμείς οι εκπαιδευτικοί είμαστε και πολλοί και τα φροντιστήρια μας χρειάζονται για να αυξήσουν τα κέρδη τους.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 30, 2007, 11:29:03 am »
Εξαρχής είχα δηλώσει την άποψή μου για κάτι πιο συνολικό. Από εκεί και πέρα, όπως είχα ξαναπεί, θα έβαζα την άποψή μου στη συνάντηση και σε καμία περίπτωση, αν υπήρχε διαφωνία, δε θα επέμενα. Δεν καταλαβαίνω τι το διαφορετικό βλέπεις στους φιλολόγους και στον υπόλοιπο κλάδο των εκπαιδευτικών, ακόμα και στο τεστ δεξιοτήτων, την αδιοριστία, το ΑΣΕΠ, τους ωρομίσθιους, τους αναπληρωτές, τα φροντιστήρια.... Ακόμα, όμως, κι αν το σύνολο επιμένει στο ξεχωριστό θα μου αρκούσε να μου εξηγήσει κάποιος το γιατί και το διαφορετικό.
Προτείνεις να συναντηθούμε με επιτροπές αδιορίστων. Ως τι;
Επιπλέον, αν τα αποτελέσματα βγουν μέσα Ιούλη και η συνάντηση γίνει τότε, ποιο το πεδίο παρέμβασης και πίεσης; Το μόνο που θα υπάρχει ακόμα ανοιχτό θα είναι οι αιτήσεις των αναπληρωτών! Τι θα κάνεις με το ζήτημα των ωρομισθίων ή των διορισμών στον κλάδο σου; Τι θα κάνεις  με την αλλαγή που φαίνεται στο σύστημα διορισμών;
Όσο για το κείμενο, ακριβώς επειδή δεν είμαι και ο πλέον ειδικός, ας μου πει κάποιος πως ανεβάζω κείμενο στη σελίδα και θα το κάνω. Άλλωστε είχα ξαναπει ότι όταν βρεθούμε θα τα έχω μαζί μου.  
ΚαΙ επειδή τώρα είδα το μην. της boemissa, απλά έχω να πω ότι συμφωνώ.

Αποσυνδεδεμένος ovidius

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
    • Ασεπάδικο2
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 30, 2007, 12:58:25 pm »
Παράθεση
Εξαρχής είχα δηλώσει την άποψή μου για κάτι πιο συνολικό. Από εκεί και πέρα, όπως είχα ξαναπεί, θα έβαζα την άποψή μου στη συνάντηση και σε καμία περίπτωση, αν υπήρχε διαφωνία, δε θα επέμενα. Δεν καταλαβαίνω τι το διαφορετικό βλέπεις στους φιλολόγους και στον υπόλοιπο κλάδο των εκπαιδευτικών, ακόμα και στο τεστ δεξιοτήτων, την αδιοριστία, το ΑΣΕΠ, τους ωρομίσθιους, τους αναπληρωτές, τα φροντιστήρια.... Ακόμα, όμως, κι αν το σύνολο επιμένει στο ξεχωριστό θα μου αρκούσε να μου εξηγήσει κάποιος το γιατί και το διαφορετικό.

Το πιο σημαντικό είναι αναμφίβολα να υπάρχει συλλογικό όργανω όλων των αδιόριστων καθηγητών. Τα μεγάλα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με τέτοιου είδους δράση. Κάτι τέτοιο σήμερα δεν υπάρχει. Αν υπήρχε θα μουν ο πρώτος που θα το υποστήριζα.
Από τη στιγμή που οι καθηγητές όλων των ειδικοτήτων είναι διχοτομημένοι σε Ασεπτζήδες και Αναπληρωτές, τίποτα δε μου λέει ότι σύντομα θα υπάρξει κίνηση δημιουργίας  συλλόγου αδιορίστων. Με αυτό το σκεπτικό και με γνώμονα τα ιδιάιτερα προβλήματα του κλάδου προτείναμε τη δημιουργία Συλλόγου Φιλολόγων.

Παράθεση
Προτείνεις να συναντηθούμε με επιτροπές αδιορίστων. Ως τι;

Ως καθηγητές, ως αδιόριστοι, ως συμμετέχοντες στο ΑΣΕΠ, ως επιτυχόντες δις, τρις , πολλάκις, ....ως άνθρωποι. Χρειάζεται και άλλη ιδιότητα;;;;;

Παράθεση
Επιπλέον, αν τα αποτελέσματα βγουν μέσα Ιούλη και η συνάντηση γίνει τότε, ποιο το πεδίο παρέμβασης και πίεσης; Το μόνο που θα υπάρχει ακόμα ανοιχτό θα είναι οι αιτήσεις των αναπληρωτών! Τι θα κάνεις με το ζήτημα των ωρομισθίων ή των διορισμών στον κλάδο σου; Τι θα κάνεις  με την αλλαγή που φαίνεται στο σύστημα διορισμών

Ο σχεδιασμός των διορισμών είναι διετής. Και για την χρονιά 2007-8 έχουν προαποφασιστεί οι διορισμοί. Αν συναντηθούμε τον Ιούνιο τί θα προλάβουμε να κάνουμε περισσότερο;

Παράθεση
Όσο για το κείμενο, ακριβώς επειδή δεν είμαι και ο πλέον ειδικός, ας μου πει κάποιος πως ανεβάζω κείμενο στη σελίδα και θα το κάνω. Άλλωστε είχα ξαναπει ότι όταν βρεθούμε θα τα έχω μαζί μου. 

Καλύτερα αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι να το προσυπογράψουμε. Το να δράσει ο καθένας ατομικά δεν είναι αρκετό.
CARPE DIEM

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 30, 2007, 01:38:47 pm »
Επειδή αυτό το κλίμα δε μου αρέσει και δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι γίνεται και μέχρι αύριο το πρωί δε θα έχω και internet θα απουσιάζω από τη συζήτηση που θα εξελιχθεί. Το τηλ. είναι 6976-439775 για όποιον θέλει να επικοινώσει μαζί μου.

Αποσυνδεδεμένος Syllas

• Ιστορικό μέλος
  • Ένας φακίρης, πολλοί φουκαράδες
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 30, 2007, 02:31:46 pm »
Καλημέρα συνάδελφοι, ωραία μαντάτα. Για το ΤΔ προτείνω να συζητήσουμε στο τόπικ ΤΔ στην ενότητα ΑΣΕΠ και να αφορά όλους τους κλάδους. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα!!! Ας προτείνουμε ενέργειες ή να ενημερωνόμαστε για ό,τι άλλο σχεδιάζεται από οποιονδήποτε σύλλογο στο αντίστοιχο τόπικ. Η συνάντησή μας για το σύλλογο αδιορίστων φιλολόγων, ας γίνει και πιο γρήγορα, θα προσπαθήσουμε να έρθουμε και από

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182748
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 738
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)