0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν λοιπόν...σας έχω νέα.πήρα τηλ τους προκομμένους του οεπεκ μπας και βγάλω άκρη.η κυρία(ευγενική μου φάνηκε), μου είπε ότι αν δεν έχω οργανική και είμαι απλά στη διάθεση λογικά δεν θα επιλεγώ αφού προηγούνται οι έχοντες οργανική. Άλλωστε δήλωσε ότι οι αιτήσεις είναι τόοοσες πολλές ενώ οι θέσεις πολύ λίγες.Αλλά λέει δε χάνω τίποτε να κάνω και να γράψω το σχολείο στο οποίο ήμουν πέρυσι.Και πώς να κάνω της απαντώ;θα πρέπει να δηλώσω ότι έχω οργανική ενώ δεν έχω....Δεν ήξερε να απαντήσει...
Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος (στο Σχολείο μου δεν γνώριζε κανείς ούτε στην Διεύθυνση την δευτεροβάθμια) αν κάποιος εκπαιδευτικός όντας σε άδεια ανατροφής (καλώς εχόντων των πραγμάτων) μπορεί να επιμορφωθεί ή πρέπει να διδάσκει ενεργά την χρονιά που γίνεται η επιμόρφωση σε Σχολείο;Λήγουν και οι αιτήσεις στις 3/9 ....Ευχαριστώ!
Παράθεση από: parapara στις Σεπτεμβρίου 01, 2011, 04:43:43 pmΓνωρίζει κάποιος συνάδελφος (στο Σχολείο μου δεν γνώριζε κανείς ούτε στην Διεύθυνση την δευτεροβάθμια) αν κάποιος εκπαιδευτικός όντας σε άδεια ανατροφής (καλώς εχόντων των πραγμάτων) μπορεί να επιμορφωθεί ή πρέπει να διδάσκει ενεργά την χρονιά που γίνεται η επιμόρφωση σε Σχολείο;Λήγουν και οι αιτήσεις στις 3/9 ....Ευχαριστώ!Νομίζω ότι πρέπει να διδάσκει ενεργά και να γίνει πολλαπλασιαστής στο σχολείο που διδάσκει. Ξαναλέω, νομίζω. Δεν είμαι καθόλου σίγουρη.Αλλά σιγά καλέ, κάνε την αίτηση!