0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΦΩΤΩ στις Δεκεμβρίου 16, 2009, 11:47:38 pmΠαράθεση από: joap στις Δεκεμβρίου 16, 2009, 11:36:11 pmπαντως οι εξετασεις στο ασεπ δεν ειναι απλες,να πεις δε βαριεσαι μωρε θα ξαναδωσωαναστελει κανεις τη ζωη του για ενα χρονο.εγω δεν μπορω να το ξαναπερασω ολο αυτο,οντας επιτυχουσα,για να βρισκομαι μονο και μονο σε δουλεια.θα κανονισω την πορεια μου.περιμενω να δω..αν και τι να περιμενω..βλεπω απο τωρα.Οι εξετάσεις του ασεπ όχι απλές δεν είναι αλλά καταστροφικές αν τις πάρει κανείς εντελώς σοβαρά. Μοιάζει με το θρίλερ «τρέξε για τη ζωή σου». Αν γίνει καμιά έρευνα για τις ψυχικές και σωματικές επιπτώσεις που έχει θα βγουν σίγουρα πολλά συμπεράσματα…Είναι μια τρομερά αγχώδης προσπάθεια που επιβαρύνεται με πλήθος υποχρεώσεων που έχουν οι ενήλικες. Επιδρά στην καθημερινότητα για πάνω από χρόνο αν προσθέσουμε και την αναμονή των αποτελεσμάτων. Το συναίσθημα της αποτυχίας που βιώνουν οι περισσότεροι είναι οδυνηρό και χρειάζονται αρκετές βδομάδες να ξεπεραστεί.Είναι γελοίο να δίνει κανείς εξετάσεις παίζοντας και με την υγεία του μεταξύ άλλων για ελάχιστες θέσεις και ασήμαντες πιθανότητες επιτυχίας.
Παράθεση από: joap στις Δεκεμβρίου 16, 2009, 11:36:11 pmπαντως οι εξετασεις στο ασεπ δεν ειναι απλες,να πεις δε βαριεσαι μωρε θα ξαναδωσωαναστελει κανεις τη ζωη του για ενα χρονο.εγω δεν μπορω να το ξαναπερασω ολο αυτο,οντας επιτυχουσα,για να βρισκομαι μονο και μονο σε δουλεια.θα κανονισω την πορεια μου.περιμενω να δω..αν και τι να περιμενω..βλεπω απο τωρα.
Παράθεση από: AntreaEirini στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 07:35:44 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 07:29:15 pmΠαράθεση από: AntreaEirini στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 07:20:13 pmοι οαεδίτες διορίζονται μαζικά του χρόνου με το 40%. Οπότε αν σκοπεύει να καθιερώσει το ΑΣΕΠ 100% και να μας βάλει όλους να ξαναδώσουμε το καλυτερο θα ήταν να άλλαζε το σύστημα από του χρόνου κιόλας. Ειδικά αν δε σκοπεύει να διορίσει το 24μηνο. Αλλιώς του χρόνου θα διορίσει τον ορισμό της ευνοιοκρατίας και μετά θα μας βάλει τους υπόλοιπους να ξαναδώσουμε για 2η, 3η, 4η 5η φορά...αν το εφαρμοζε απο του χρονου θα εθιγε ομως και ολους τους αλλους που ειναι να μπουν ...δεν ειναι λιγο αδικο για εκεινους;; Έχεις δίκιο. Στους φιλολόγους όμως απο τους 160 του 40% οι 96 υπολογίζονται ότι είναι οεαδίτες.ΔΕΝ ειναι αδικη για ΚΑΝΕΝΑΝ η καταργηση του Πινακα Διορισμων απο του χρονου, ΕΑΝ οι διορισμοι του 40% συνεχισουν να γινονται οχι απο τον Πινακα Διορισμων (οπου μετρα μονο η καθαρη προϋπηρεσια) αλλά απο τον Ενιαιο Πινακα!!! (οπου μετραει η προϋπηρεσια και τα μορια των 2 τελευταιων ΑΣΕΠ). Οσοι εχουν μεγαλη προϋπηρεσια (χωρις ΑΣΕΠ) βρισκονται ουτως ή αλλως ψηλα στον Ενιαιο, αρα θα διοριστουν, χωρις να χανουν το δικαιωμα διορισμου κι ενα σωρο ανθρωποι με ΑΣΕΠ+προϋπηρεσια ή πολλά μορια ΑΣΕΠ.Στη συναντηση με το σωματειο των Ελαστικα Εργαζομενων Εκπαιδευτικων, οι εκπροσωποι του Υπουργειου ειπαν οτι το 40% θα διατηρηθει στη μεταβατικη περιοδο: αυτο σημαινει οτι οι επιτυχοντες ΑΣΕΠ παλι θα βλεπουν καποιους δεκαδες θεσεις απο κατω τους στον Ενιαιο πινακα να διοριζονται χωρις ΑΣΕΠ, ενω οι ιδιοι με το νεο συστημα δε θα μπορουν πλεον να διοριστουν ποτέ! Αυτο δεν πρεπει να το αφησουμε να περασει: οι διορισμοι του 40% να γινονται απο τον ΕΝΙΑΙΟ ΠΙΝΑΚΑ, ετσι ωστε να μη θιχτουν οι επιτυχοντες ΑΣΕΠ, αλλά ουτε κι οι εχοντες μεγαλη προϋπηρεσια χωρις ΑΣΕΠ! Διαφορετικα, οι μονοι που θιγονται απο το νεο συστημα ειναι οι επιτυχοντες ΑΣΕΠ!!!
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 07:29:15 pmΠαράθεση από: AntreaEirini στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 07:20:13 pmοι οαεδίτες διορίζονται μαζικά του χρόνου με το 40%. Οπότε αν σκοπεύει να καθιερώσει το ΑΣΕΠ 100% και να μας βάλει όλους να ξαναδώσουμε το καλυτερο θα ήταν να άλλαζε το σύστημα από του χρόνου κιόλας. Ειδικά αν δε σκοπεύει να διορίσει το 24μηνο. Αλλιώς του χρόνου θα διορίσει τον ορισμό της ευνοιοκρατίας και μετά θα μας βάλει τους υπόλοιπους να ξαναδώσουμε για 2η, 3η, 4η 5η φορά...αν το εφαρμοζε απο του χρονου θα εθιγε ομως και ολους τους αλλους που ειναι να μπουν ...δεν ειναι λιγο αδικο για εκεινους;; Έχεις δίκιο. Στους φιλολόγους όμως απο τους 160 του 40% οι 96 υπολογίζονται ότι είναι οεαδίτες.
Παράθεση από: AntreaEirini στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 07:20:13 pmοι οαεδίτες διορίζονται μαζικά του χρόνου με το 40%. Οπότε αν σκοπεύει να καθιερώσει το ΑΣΕΠ 100% και να μας βάλει όλους να ξαναδώσουμε το καλυτερο θα ήταν να άλλαζε το σύστημα από του χρόνου κιόλας. Ειδικά αν δε σκοπεύει να διορίσει το 24μηνο. Αλλιώς του χρόνου θα διορίσει τον ορισμό της ευνοιοκρατίας και μετά θα μας βάλει τους υπόλοιπους να ξαναδώσουμε για 2η, 3η, 4η 5η φορά...αν το εφαρμοζε απο του χρονου θα εθιγε ομως και ολους τους αλλους που ειναι να μπουν ...δεν ειναι λιγο αδικο για εκεινους;;
οι οαεδίτες διορίζονται μαζικά του χρόνου με το 40%. Οπότε αν σκοπεύει να καθιερώσει το ΑΣΕΠ 100% και να μας βάλει όλους να ξαναδώσουμε το καλυτερο θα ήταν να άλλαζε το σύστημα από του χρόνου κιόλας. Ειδικά αν δε σκοπεύει να διορίσει το 24μηνο. Αλλιώς του χρόνου θα διορίσει τον ορισμό της ευνοιοκρατίας και μετά θα μας βάλει τους υπόλοιπους να ξαναδώσουμε για 2η, 3η, 4η 5η φορά...
η ερώτηση μου και η αγωνία μου όχι μόνο δική μου αλλλα και πολλών άλλων είναι : του χρόνου θα διορίσει όλους (όπως έκανε τις προηγούμενες χρονιές) από το 24μηνο και το 30μηνο , δηλαδή θα αδειάσει τους πίνακες ή όσους θέλει σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας ;;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: aeee στις Δεκεμβρίου 18, 2009, 02:39:08 pmη ερώτηση μου και η αγωνία μου όχι μόνο δική μου αλλλα και πολλών άλλων είναι : του χρόνου θα διορίσει όλους (όπως έκανε τις προηγούμενες χρονιές) από το 24μηνο και το 30μηνο , δηλαδή θα αδειάσει τους πίνακες ή όσους θέλει σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας ;;;;;;;;;;;;εφοσον δεν υπαρχουν πολλα περιθορια για προσληψεις λογικα θα (πρεπει )να παρει πρωτα οσους χρειαζεται απο τους πινακες...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 18, 2009, 02:41:49 pmΠαράθεση από: aeee στις Δεκεμβρίου 18, 2009, 02:39:08 pmη ερώτηση μου και η αγωνία μου όχι μόνο δική μου αλλλα και πολλών άλλων είναι : του χρόνου θα διορίσει όλους (όπως έκανε τις προηγούμενες χρονιές) από το 24μηνο και το 30μηνο , δηλαδή θα αδειάσει τους πίνακες ή όσους θέλει σύμφωνα με τις ανάγκες της υπηρεσίας ;;;;;;;;;;;;εφοσον δεν υπαρχουν πολλα περιθορια για προσληψεις λογικα θα (πρεπει )να παρει πρωτα οσους χρειαζεται απο τους πινακες... άρα εαν πάρει μόνο όσους χρειαστεί του χρόνου όπου θα ισχύσει το παλαιό σύστημα, άρα θα υπάρξουν πολλοί με 30μηνο και 24μηνο που δεν θα διοριστούν του χρόνου και θα ..... τι θα γίνει με αυτούς;;;;;;