0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ατυχούλα στις Ιανουαρίου 15, 2010, 06:18:48 pmΠαράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 15, 2010, 05:41:07 pmΠαράθεση από: ατυχούλα στις Ιανουαρίου 15, 2010, 05:18:08 pmλοιπόν προς τους απελπισμένους αδιόριστους:....κάντε έρωτα και όχι πόλεμο........κάντε παιδιά και όχι απεργία...Και πως ακριβώς κάποιος αδιόριστος - άνεργος θα ταΐζει τα παιδιά που θα κάνει;Χωρίς πόλεμο και επανάσταση δεν γίνονται αλλαγές, χωρίς απεργίες δεν κερδίζεις δικαιώματα. εγώ προσωπικά θα τα ταϊζω από τη κατσίκα μου...εσύ ταϊσέ τα με δικαιώματα και αλλαγές... προσωπικά τα μπούχτισα τα τελευταία και λέω να αλλάξω διαιτο-λόγιο...οσοι δεν εχουν χωριο να πανε να κανουν μποστανι και στανι τι κανουν;; αυτοι επιτρεπεται να αγωνιζονται;;αληθεια ηπιες ασπιρινη,μηπως να ανοιξω γραφειο μεντιουμ;; Αναστασια αποφοιτητη του παν/μιου της
Παράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 15, 2010, 05:41:07 pmΠαράθεση από: ατυχούλα στις Ιανουαρίου 15, 2010, 05:18:08 pmλοιπόν προς τους απελπισμένους αδιόριστους:....κάντε έρωτα και όχι πόλεμο........κάντε παιδιά και όχι απεργία...Και πως ακριβώς κάποιος αδιόριστος - άνεργος θα ταΐζει τα παιδιά που θα κάνει;Χωρίς πόλεμο και επανάσταση δεν γίνονται αλλαγές, χωρίς απεργίες δεν κερδίζεις δικαιώματα. εγώ προσωπικά θα τα ταϊζω από τη κατσίκα μου...εσύ ταϊσέ τα με δικαιώματα και αλλαγές... προσωπικά τα μπούχτισα τα τελευταία και λέω να αλλάξω διαιτο-λόγιο...
Παράθεση από: ατυχούλα στις Ιανουαρίου 15, 2010, 05:18:08 pmλοιπόν προς τους απελπισμένους αδιόριστους:....κάντε έρωτα και όχι πόλεμο........κάντε παιδιά και όχι απεργία...Και πως ακριβώς κάποιος αδιόριστος - άνεργος θα ταΐζει τα παιδιά που θα κάνει;Χωρίς πόλεμο και επανάσταση δεν γίνονται αλλαγές, χωρίς απεργίες δεν κερδίζεις δικαιώματα.
λοιπόν προς τους απελπισμένους αδιόριστους:....κάντε έρωτα και όχι πόλεμο........κάντε παιδιά και όχι απεργία...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 15, 2010, 06:27:02 pmΠαράθεση από: ατυχούλα στις Ιανουαρίου 15, 2010, 06:18:48 pmΠαράθεση από: Landau στις Ιανουαρίου 15, 2010, 05:41:07 pmΠαράθεση από: ατυχούλα στις Ιανουαρίου 15, 2010, 05:18:08 pmλοιπόν προς τους απελπισμένους αδιόριστους:....κάντε έρωτα και όχι πόλεμο........κάντε παιδιά και όχι απεργία...Και πως ακριβώς κάποιος αδιόριστος - άνεργος θα ταΐζει τα παιδιά που θα κάνει;Χωρίς πόλεμο και επανάσταση δεν γίνονται αλλαγές, χωρίς απεργίες δεν κερδίζεις δικαιώματα. εγώ προσωπικά θα τα ταϊζω από τη κατσίκα μου...εσύ ταϊσέ τα με δικαιώματα και αλλαγές... προσωπικά τα μπούχτισα τα τελευταία και λέω να αλλάξω διαιτο-λόγιο...οσοι δεν εχουν χωριο να πανε να κανουν μποστανι και στανι τι κανουν;; αυτοι επιτρεπεται να αγωνιζονται;;αληθεια ηπιες ασπιρινη,μηπως να ανοιξω γραφειο μεντιουμ;; Αναστασια αποφοιτητη του παν/μιου της
Όταν οι ανόητοι ιθαγενείς, εντυπωσιασμένοι από τις χάντρες έδιναν 10 μονάδες διαφορά, δε σκέφτονταν τίποτα...Τώρα θα υποστούν αυτά που η ανοησία τους τους επιβάλλει να υποστούν. Γιατί και η ανοησία, είναι αδυναμία...
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 15, 2010, 07:56:55 pmΌταν οι ανόητοι ιθαγενείς, εντυπωσιασμένοι από τις χάντρες έδιναν 10 μονάδες διαφορά, δε σκέφτονταν τίποτα...Τώρα θα υποστούν αυτά που η ανοησία τους τους επιβάλλει να υποστούν. Γιατί και η ανοησία, είναι αδυναμία...η αλλιως ο καθε λαος εχει την κυβερνηση που του αξιζει...
Ο κάθε λαός έχει τη κυβέρνηση που του αξίζει μεν, αλλά ψηφίζει αυτόν που του δίνει ελπίδα, έστω και αν μετά αποδεικνύεται όχι φρούδα, αλλά "φλούδα" που την πατάμε και τρώμε τα μούτρα μας μια και καλή!!!! Διαφορά απελπισίας ήταν οι 10 μονάδες... Και η επόμενη κυβέρνηση τόση διαφορά θα έχει νομίζω,αφού τα πράγματα όσο πάνε χειροτερεύουν.