0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι εγινε βρε παιδια με τη συγκεντρωση στη καμαρα,γιατι εγω εκει μενω αλλα τωρα ειμαι στον εβρο........
Παράθεση από: jandrian στις Νοεμβρίου 28, 2009, 09:02:27 pmΗ πλειοψηφία φωναζει 100% ΑΣΕΠ και μόλις ακουστηκε ότι θα το κάνουν αρχίσανε τις κινητοποιήσεις για να μην το κάνουν. Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο? Στην αρχή λεμε ασεπ και όταν μαζαψουμε λιγα μοριάκια λέμε όχι ασεπ.....Πώς να μας πάρουν στα σοβαρά???Μονο καποιος με υπερμετρη αλαζονια που θα πιστευε οτι ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ θα ειναι στους διοριστεους θα φωναζε 100% ΑΣΕΠ, γιατι οι υπολοιποι ξερουμε οτι αν δεν ειμαστε στους διοριστεους αλλά στους αναπληρωτες ή ωρομισθιους, δεν εξασφαλιζουμε ποτέ το διορισμο! (ποιος σου εγγυαται οτι στον επομενο ΑΣΕΠ θα γραψεις αρκετα καλα για να ξαναεχεις δουλεια? Κι οταν οι διορισμοι γινονται με το σταγονομετρο, τι σημασια εχει ποσο καλα θα γραψεις, αφου θα διοριζονται μονο μια χουφτα ανθρωποι?)
Η πλειοψηφία φωναζει 100% ΑΣΕΠ και μόλις ακουστηκε ότι θα το κάνουν αρχίσανε τις κινητοποιήσεις για να μην το κάνουν. Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο? Στην αρχή λεμε ασεπ και όταν μαζαψουμε λιγα μοριάκια λέμε όχι ασεπ.....Πώς να μας πάρουν στα σοβαρά???
Παράθεση από: jandrian στις Νοεμβρίου 28, 2009, 09:02:27 pmΠαράθεσηΕπιπλέον δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται για αυτό που έγινε στην ΠΔΣ. Έχει κανείς σκεφτεί πόσοι αδικήθηκαν με τις καινούριες λίστες? Και να υπογραμμίσω ότι είμαι απολύτως αντίθετη με το προηγούμενο ανεξέλγκτο σύστημα... αλλα όχι και με ημερομηνία πτυχιου!!!Αυτο εγινε μονο για φετος, επειδη οι αιτησεις ηταν χειρογραφες κι οχι περασμενες ηλεκτρονικα στο συστημα. Οπότε ο γρηγοροτερος τροπος να φτιαχτει πινακας καταταξης ηταν με τα στοιχεια που επισυναπτονταν στις αιτησεις (δηλ. το πτυχιο).
Επιπλέον δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται για αυτό που έγινε στην ΠΔΣ. Έχει κανείς σκεφτεί πόσοι αδικήθηκαν με τις καινούριες λίστες? Και να υπογραμμίσω ότι είμαι απολύτως αντίθετη με το προηγούμενο ανεξέλγκτο σύστημα... αλλα όχι και με ημερομηνία πτυχιου!!!
Παράθεση από: stroumfita στις Νοεμβρίου 30, 2009, 12:39:33 pmΠαράθεση από: maryvas στις Νοεμβρίου 30, 2009, 11:25:03 amνα σε ρωτησω κατι? ξερεις κανεναν οικονομολογο που να τελειωνει οικονομικο κ να πηγαινει κατευθειαν στο δημοσιο (τραπεζα ή εφορια). μηπως κανενα νομικο που γινεται κατευθειαν δικαστης? οι περισσοτερες θεσεις στο δημοσιο (ευτυχως τωρα θα γινουν ολες) δεν καλυπτονται μεσω ασεπ?τι ειμαστε λοιπον εμεις οι εκπαιδευτικοι να ζηταμε καταργηση του? θεωρεις δλδ οτι οποιος βγαινει απο τις φιλολογικες σχολες εχει κ τις απαιτουμενες γνωσεις για να διδαξει? οταν μπαινει καποιος σε μια σχολη με 12 δε νομιζω οτι θα εχει κ το καλυτερο γνωστικο υποβαθρο. κ επισης δεν ξερω κ λιγες περιπτωσεις που περνουσαν τα μαθηματα ειτε με αντιγραφη ειτε ανηκαν σε καποια παραταξη κ τα ειχαν κανει πλακακια με τους καθηγητες. κ θα συμφωνησω οτι μεσω ασεπ δεν αναδεικνυεται παντα ο καλυτερος αλλα τουλαχιστον εχεις μια ευκαιρια να μαθεις πραγματα που θα σου χρειαστουν στη δουλεια σου.ειμαι υπερ του ασεπ 100%. η ενσταση μου ειναι οτι πρεπει να αλλαξουν οι συνθηκες του διαγωνισμου. πχ μικροτερη υλη, θεματα πιο "βατα" κ πιο χρησιμα στη δουλεια μας, εγκαιρη ανακοινωση της ημερομηνιας, βιβλιογραφια στην ιστορια. οσον αφορα στο νεο νομοσχεδιο θεωρω οτι η μεταβατικη περιοδος που θα υπαρξει θα πρεπει να ειναι μεγαλυτερη. ειναι πραγματικα αμαρτιακαποιος να ξερει οτι διοριζεται σε 2 χρονια ειτε με το 30μηνο ειτε με το 24μηνο κ να του το αναιρουν. μια συμβουλη: τα αιτηματα μας να μην ειναι του στυλ "καταργηση του ασεπ" γιατι δε θα κερδισουμε τιποτα. πρεπει να ειναι υλοποιησιμα οπως πχ αυτο που ανεφερα για το να μεγαλωσει η διαρκεια της μεταβατικης περιοδουαναφερομαι στο/στη nicopol χωρις να εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης απλα εκφραζω την αποψη μουμα έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι !όλεσ οι προκηρύξεις του δημοσίου ελέγχονται από το ΑΣΕΠ ... να μην καταργηθεί βέβαια.. να υπάρξουν όμως ρυθμίσεις.. δε γίνεται απόφοιτοι σχολών όπου εισήχθησαν με το 12 να απαιτόυν να διδάσκουν χωρίς καμία αξιολόγηση. όχι οτι φταίνε αυτοι , όλο το σύστημα φταίει αλλά τεσπα....καλησπερα... δηλαδη επειδη καποιοι περασαν με 12 και καποιοι αλλοι πηραν πτυχιο λογω χρωματος η φιλικων σχεσεων με καθηγητες....θα πληρωσω εγω την νυφη και θα δινω καθε φορα ΑΣΕ;Π;οχι φιλε μου ας βαλουν την αξιολογηση των πρωτων δυο ετων....δεν θα πληρωσω εγω τα "γλυψειματα"των λιγων....ασε που ολοι αυτοι θα ειχαν και μετα πλατες και τωρα ισως ειναι καπου μονιμοι και γελανε μαζι μας.....
Παράθεση από: maryvas στις Νοεμβρίου 30, 2009, 11:25:03 amνα σε ρωτησω κατι? ξερεις κανεναν οικονομολογο που να τελειωνει οικονομικο κ να πηγαινει κατευθειαν στο δημοσιο (τραπεζα ή εφορια). μηπως κανενα νομικο που γινεται κατευθειαν δικαστης? οι περισσοτερες θεσεις στο δημοσιο (ευτυχως τωρα θα γινουν ολες) δεν καλυπτονται μεσω ασεπ?τι ειμαστε λοιπον εμεις οι εκπαιδευτικοι να ζηταμε καταργηση του? θεωρεις δλδ οτι οποιος βγαινει απο τις φιλολογικες σχολες εχει κ τις απαιτουμενες γνωσεις για να διδαξει? οταν μπαινει καποιος σε μια σχολη με 12 δε νομιζω οτι θα εχει κ το καλυτερο γνωστικο υποβαθρο. κ επισης δεν ξερω κ λιγες περιπτωσεις που περνουσαν τα μαθηματα ειτε με αντιγραφη ειτε ανηκαν σε καποια παραταξη κ τα ειχαν κανει πλακακια με τους καθηγητες. κ θα συμφωνησω οτι μεσω ασεπ δεν αναδεικνυεται παντα ο καλυτερος αλλα τουλαχιστον εχεις μια ευκαιρια να μαθεις πραγματα που θα σου χρειαστουν στη δουλεια σου.ειμαι υπερ του ασεπ 100%. η ενσταση μου ειναι οτι πρεπει να αλλαξουν οι συνθηκες του διαγωνισμου. πχ μικροτερη υλη, θεματα πιο "βατα" κ πιο χρησιμα στη δουλεια μας, εγκαιρη ανακοινωση της ημερομηνιας, βιβλιογραφια στην ιστορια. οσον αφορα στο νεο νομοσχεδιο θεωρω οτι η μεταβατικη περιοδος που θα υπαρξει θα πρεπει να ειναι μεγαλυτερη. ειναι πραγματικα αμαρτιακαποιος να ξερει οτι διοριζεται σε 2 χρονια ειτε με το 30μηνο ειτε με το 24μηνο κ να του το αναιρουν. μια συμβουλη: τα αιτηματα μας να μην ειναι του στυλ "καταργηση του ασεπ" γιατι δε θα κερδισουμε τιποτα. πρεπει να ειναι υλοποιησιμα οπως πχ αυτο που ανεφερα για το να μεγαλωσει η διαρκεια της μεταβατικης περιοδουαναφερομαι στο/στη nicopol χωρις να εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης απλα εκφραζω την αποψη μουμα έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι !όλεσ οι προκηρύξεις του δημοσίου ελέγχονται από το ΑΣΕΠ ... να μην καταργηθεί βέβαια.. να υπάρξουν όμως ρυθμίσεις.. δε γίνεται απόφοιτοι σχολών όπου εισήχθησαν με το 12 να απαιτόυν να διδάσκουν χωρίς καμία αξιολόγηση. όχι οτι φταίνε αυτοι , όλο το σύστημα φταίει αλλά τεσπα....
να σε ρωτησω κατι? ξερεις κανεναν οικονομολογο που να τελειωνει οικονομικο κ να πηγαινει κατευθειαν στο δημοσιο (τραπεζα ή εφορια). μηπως κανενα νομικο που γινεται κατευθειαν δικαστης? οι περισσοτερες θεσεις στο δημοσιο (ευτυχως τωρα θα γινουν ολες) δεν καλυπτονται μεσω ασεπ?τι ειμαστε λοιπον εμεις οι εκπαιδευτικοι να ζηταμε καταργηση του? θεωρεις δλδ οτι οποιος βγαινει απο τις φιλολογικες σχολες εχει κ τις απαιτουμενες γνωσεις για να διδαξει? οταν μπαινει καποιος σε μια σχολη με 12 δε νομιζω οτι θα εχει κ το καλυτερο γνωστικο υποβαθρο. κ επισης δεν ξερω κ λιγες περιπτωσεις που περνουσαν τα μαθηματα ειτε με αντιγραφη ειτε ανηκαν σε καποια παραταξη κ τα ειχαν κανει πλακακια με τους καθηγητες. κ θα συμφωνησω οτι μεσω ασεπ δεν αναδεικνυεται παντα ο καλυτερος αλλα τουλαχιστον εχεις μια ευκαιρια να μαθεις πραγματα που θα σου χρειαστουν στη δουλεια σου.ειμαι υπερ του ασεπ 100%. η ενσταση μου ειναι οτι πρεπει να αλλαξουν οι συνθηκες του διαγωνισμου. πχ μικροτερη υλη, θεματα πιο "βατα" κ πιο χρησιμα στη δουλεια μας, εγκαιρη ανακοινωση της ημερομηνιας, βιβλιογραφια στην ιστορια. οσον αφορα στο νεο νομοσχεδιο θεωρω οτι η μεταβατικη περιοδος που θα υπαρξει θα πρεπει να ειναι μεγαλυτερη. ειναι πραγματικα αμαρτιακαποιος να ξερει οτι διοριζεται σε 2 χρονια ειτε με το 30μηνο ειτε με το 24μηνο κ να του το αναιρουν. μια συμβουλη: τα αιτηματα μας να μην ειναι του στυλ "καταργηση του ασεπ" γιατι δε θα κερδισουμε τιποτα. πρεπει να ειναι υλοποιησιμα οπως πχ αυτο που ανεφερα για το να μεγαλωσει η διαρκεια της μεταβατικης περιοδουαναφερομαι στο/στη nicopol χωρις να εχω καμια διαθεση αντιπαραθεσης απλα εκφραζω την αποψη μου
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΙΣΑΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗ
κι εγώ δεν αντέχω να ξαναδώσω άλλον ΑΣΕΠ! έχω δώσει 5 φορές και ήμουν και τις 5 επιτυχούσα! ΕΛΕΟΣ δηλαδή ρε παιδιά! και 4η χρονιά ωρομισθίας! νομίζω πάνω κάτω όλοι λέμε τα ίδια... το θέμα είναι να αγωνιστούμε, να βγούμε στους δρόμους, στο Υπουργείο, στη
Παράθεση από: jandrian στις Νοεμβρίου 28, 2009, 09:02:27 pmΠαράθεση από: ολγα. χ στις Νοεμβρίου 28, 2009, 07:57:03 pmΚαλα οταν συνειδητοποιησει η πλειοψηφια τα αληθινα προβληματα τοτε να κατεβει στους δρομους.Γιατι βλεπω οτι φωναζετε χωρις να εχετε κατι να προτεινετε!Συμφωνώ απόλυτα!! Οι περισσότεροι ειναι αρνητικοι στα πάντα! Η πλειοψηφία φωναζει 100% ΑΣΕΠ και μόλις ακουστηκε ότι θα το κάνουν αρχίσανε τις κινητοποιήσεις για να μην το κάνουν. Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο? Στην αρχή λεμε ασεπ και όταν μαζαψουμε λιγα μοριάκια λέμε όχι ασεπ.....Πώς να μας πάρουν στα σοβαρά???Επιπλέον δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται για αυτό που έγινε στην ΠΔΣ. Έχει κανείς σκεφτεί πόσοι αδικήθηκαν με τις καινούριες λίστες? Και να υπογραμμίσω ότι είμαι απολύτως αντίθετη με το προηγούμενο ανεξέλγκτο σύστημα... αλλα όχι και με ημερομηνία πτυχιου!!!Αλλά υποψιάζομαι ότι αυτοί που παρακινούν τις κινητοποιήσεις βολεύτηκαν με την ΠΔΣ γιατί η πλειοψηφία τους είναι μεγαλύτερης ηλικίας.... Οπότε γιατί να ξεσηκωθούν???Που ειδατε οτι η πλειοψηφια λεει 100% ασεπ απλα θελουμε να βγουν τα βυσματα απο τους πινακες.να δινουν ολοι ασεπ και να μην χανονται τα μορα της προυπηρεσιας.ΕΠΙΣΗΣνα μην καταργηθει το 24 μηνο.Επισης οταν θα διοριστεις για πρωτη φορα να μην καθεσαι σε ενα μερος 3 χρονια.Επισης να καταργηθουν οι ωρομισθιοι.ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ?Δεν θα μας παιρναν σοβαρα αν λεγαμε καταργηση του ασεπ αλλα θεωρω οτι αυτα που λεμε ειναι εφικτα και δικαια
Παράθεση από: ολγα. χ στις Νοεμβρίου 28, 2009, 07:57:03 pmΚαλα οταν συνειδητοποιησει η πλειοψηφια τα αληθινα προβληματα τοτε να κατεβει στους δρομους.Γιατι βλεπω οτι φωναζετε χωρις να εχετε κατι να προτεινετε!Συμφωνώ απόλυτα!! Οι περισσότεροι ειναι αρνητικοι στα πάντα! Η πλειοψηφία φωναζει 100% ΑΣΕΠ και μόλις ακουστηκε ότι θα το κάνουν αρχίσανε τις κινητοποιήσεις για να μην το κάνουν. Μήπως έχουμε ξεφύγει λίγο? Στην αρχή λεμε ασεπ και όταν μαζαψουμε λιγα μοριάκια λέμε όχι ασεπ.....Πώς να μας πάρουν στα σοβαρά???Επιπλέον δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται για αυτό που έγινε στην ΠΔΣ. Έχει κανείς σκεφτεί πόσοι αδικήθηκαν με τις καινούριες λίστες? Και να υπογραμμίσω ότι είμαι απολύτως αντίθετη με το προηγούμενο ανεξέλγκτο σύστημα... αλλα όχι και με ημερομηνία πτυχιου!!!Αλλά υποψιάζομαι ότι αυτοί που παρακινούν τις κινητοποιήσεις βολεύτηκαν με την ΠΔΣ γιατί η πλειοψηφία τους είναι μεγαλύτερης ηλικίας.... Οπότε γιατί να ξεσηκωθούν???
Καλα οταν συνειδητοποιησει η πλειοψηφια τα αληθινα προβληματα τοτε να κατεβει στους δρομους.Γιατι βλεπω οτι φωναζετε χωρις να εχετε κατι να προτεινετε!
ήμουν σήμερα στο υπουργείο , ο αριθμος των εκπαιδευτικών ηταν μάλλον απογοητευτικός ,καλα όλοι αυτόι που φωνάζουν στο forum που ήταν ; ΜΉΠΩΣ διορίστηκαν χθές ;γιατί σώπασαν;πως θα μας πάρουν σοβαρά απο τον καναπέ μας; Αυτό που μου έκανε εντύπωση, ήταν οτι υπήρχαν μόνιμοι που στήριζαν τον αγώνα μας , μιλάω για ηλικίες 50 και ...οι νέοι που ήσασταν;