0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://clubs.pathfinder.gr/getfile.php?file=13&folder=34940
Μονιμοποίηση των συμβασιούχων της εκπαίδευσης;Ναι, αν προσλήφθηκαν όπως όλοι οι υπόλοιποι.Όχι όμως και μονιμοποίηση όσων η σύμβαση ήταν ευνοιοκρατική. Όχι στην μονιμοποίηση όσων και πληρώνονταν ως αναπληρωτές, και μόρια για μονιμοποίηση αποκτούσαν, και στο διαγωνισμό δεν συμμετείχαν ή αποτύγχαναν, και εις βάρος άλλων συναδέλφων προσλαμβάνονταν.Όχι, επίσης, στο διορισμό πολυτέκνων με το σωρό στην εκπαίδευση. Όχι στην πρόταξη των τριτέκνων με μόνο προσόν το τρίτο παιδί.Αν είναι να μοριοδοτείται η τεκνοβολία, να μοριοδοτείται αναλόγικά με το πλήθος των τέκνων.
Απο πού μπορουμε να βρουμε τι πραγματικα ισχυει?
- Μια καθηγήτρια αγγλικών με την κορούλα της που είναι 20 μηνών. Η υπόλοιπη οικογένεια βρίσκεται στην Κατερίνη.- Μια καθηγήτρια θεολόγος που ο σύζυγος και τα δυο της παιδιά ζουν στη Νάουσα.- Μια καθηγήτρια φιλόλογος που ο σύζυγός της βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.- Ενας καθηγητής πληροφορικής (ο ενδέκατος, μια και οι 10 είναι κάπου στην Αθήνα για λόγους υπηρεσιακούς), του οποίου η σύζυγος είναι έγκυος και ζει στη Θεσσαλονίκη με το πρώτο τους παιδί, ηλικίας δύο ετών.
Παράθεση από: sartr στις Δεκεμβρίου 10, 2009, 02:45:11 pmΜονιμοποίηση των συμβασιούχων της εκπαίδευσης;Ναι, αν προσλήφθηκαν όπως όλοι οι υπόλοιποι.Όχι όμως και μονιμοποίηση όσων η σύμβαση ήταν ευνοιοκρατική. Όχι στην μονιμοποίηση όσων και πληρώνονταν ως αναπληρωτές, και μόρια για μονιμοποίηση αποκτούσαν, και στο διαγωνισμό δεν συμμετείχαν ή αποτύγχαναν, και εις βάρος άλλων συναδέλφων προσλαμβάνονταν.Όχι, επίσης, στο διορισμό πολυτέκνων με το σωρό στην εκπαίδευση. Όχι στην πρόταξη των τριτέκνων με μόνο προσόν το τρίτο παιδί.Αν είναι να μοριοδοτείται η τεκνοβολία, να μοριοδοτείται αναλόγικά με το πλήθος των τέκνων. Η Δ... δεν κόπτεται να αλλάξει το σύστημα διορισμών, την ενδιαφέρει να ανάψει ακριβώς αυτού του τύπου το ξεκατίνιασμα (που χρόνια τώρα καλά κρατεί) για να καταφέρει ανενόχλητη να μειώσει τους διορισμούς (σε 1η φάση) και το κόστος γενικότερα, υποβαθμίζοντας τα πάντα αρχής γενομένης από τον καθηγητή.Έχω την πεποίθηση ότι αυτού του είδους η επιχειρηματολογία (που αγγίζει τη μισαλλοδοξία) προέρχεται από άτομα που πρόκειται να διοριστούν ούτως ή άλλως (ανεξάρτητα από το αν αλλάξει το σύστημα ή όχι), άτομα που σε μικρή ηλικία δρομολογήθηκαν προς ασεπ σα στόχο ζωής και τα οποία στην πραγματικότητα επιθυμούν να βιώσουν το θρίαμβο της νίκης του διορσμού τους έναντι των άλλων "ανταγωνιστών" τους με πρωτοφανή κακεντρέχεια.
Γεια σας παιδια.Που θα παει η βαλιτσα; μακρια; γιατι δεν αντεχεται αλλο το ραδιο αρβυλα.Στο φορουμ αλφαβ... γραφουν οτι ειπε η υπουργος στο Μεσολλογι οτι θα παρει κανονικα το 24 , στο σχολειο σημερα ενας συναδελφος αναπληρωτης χωρις ασεπ ειπε πως η Πεεα τα βλεπει σκουρα κ οσο η Διαμαντω δε βρισκει αντισταση απο εμας θα μας συνθλιψei , σκεφτεται να μην υπαρξει μεταβατικη και να μην παρει ολο το 24 μηνο.Τι θα γινει τελικα; εχει κανεις καμια γυαλα να δουμε;
Παράθεση από: billimember στις Δεκεμβρίου 11, 2009, 10:27:37 pmΓεια σας παιδια.Που θα παει η βαλιτσα; μακρια; γιατι δεν αντεχεται αλλο το ραδιο αρβυλα.Στο φορουμ αλφαβ... γραφουν οτι ειπε η υπουργος στο Μεσολλογι οτι θα παρει κανονικα το 24 , στο σχολειο σημερα ενας συναδελφος αναπληρωτης χωρις ασεπ ειπε πως η Πεεα τα βλεπει σκουρα κ οσο η Διαμαντω δε βρισκει αντισταση απο εμας θα μας συνθλιψei , σκεφτεται να μην υπαρξει μεταβατικη και να μην παρει ολο το 24 μηνο.Τι θα γινει τελικα; εχει κανεις καμια γυαλα να δουμε; Για εμένα είναι λογικό αυτό,αφού οι δηλώσεις της δεν είναι ξεκάθαρες. Ας βγει να πει το και το,αυτές τις αποφάσεις πήραμε,αυτό το νομοσχέδιο κατεβάζουμε στη βουλή.Πιστεύω ότι όταν θα έχουμε κάτι χειροπιαστό,γραπτώς δοσμένο και όχι σε συνεντεύξεις,κάτι πιο επίσημο,τότε θα ταρακουνηθούμε όλοι μας.