0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ ΜΠΑΛΙΤΣΑ.
ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ ΤΡΑ
ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ?ΜΕ ΤΑ 3000 ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΆΕΙ ΑΠΌ ΠΈΡΣΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ ?ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ....ΑΝ ΤΑ ΧΡΏΣΤΑΓΑ ΕΓΏ ΣΕ ΑΥΤΌ ΠΌΣΑ ΘΑ ΈΔΙΝΑ ΣΕ ΤΌΚΟΥΣ?
Παράθεση από: TEM στις Δεκεμβρίου 12, 2009, 09:51:05 pmΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕ ΤΡΑ
Γιαννη εχει καταργηθει οπως και η κατασχεση...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 12, 2009, 10:52:33 pmΓιαννη εχει καταργηθει οπως και η κατασχεση...Δήμευση περιουσίας σε όσους κρύβουν τα εισοδήματά τους Σχετικά με το «πόθεν έσχες» που εφαρμόζεται για τους πολιτικούς, τους κρατικούς λειτουργούς και υπαλλήλους κ.λπ., θα προστεθεί στον νόμο 3213/03 διάταξη που θα επιβάλλει τη δήμευση των περιουσιακών στοιχείων τα οποία αποκρύπτονται στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης ή εμφανίζονται ανακριβώς. Η δήμευση θα μπορεί να επιβληθεί και για περιουσιακά στοιχεία, τα οποία δεν μπορούν να καλυφθούν με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα.τρεμετε ιδιαιτερακηδες....
Παράθεση από: rorygr στις Δεκεμβρίου 12, 2009, 11:14:38 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Δεκεμβρίου 12, 2009, 10:52:33 pmΓιαννη εχει καταργηθει οπως και η κατασχεση...Δήμευση περιουσίας σε όσους κρύβουν τα εισοδήματά τους Σχετικά με το «πόθεν έσχες» που εφαρμόζεται για τους πολιτικούς, τους κρατικούς λειτουργούς και υπαλλήλους κ.λπ., θα προστεθεί στον νόμο 3213/03 διάταξη που θα επιβάλλει τη δήμευση των περιουσιακών στοιχείων τα οποία αποκρύπτονται στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης ή εμφανίζονται ανακριβώς. Η δήμευση θα μπορεί να επιβληθεί και για περιουσιακά στοιχεία, τα οποία δεν μπορούν να καλυφθούν με βάση τα δηλωθέντα εισοδήματα.τρεμετε ιδιαιτερακηδες.... ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑΑΑΑ