0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/4_17.html
Παράθεσησε μεγάλο αλλά ακριτικό νησί του Αιγαίου [Σάμος] έχουν τοποθετηθεί συνολικά 516 εκπαιδευτικοί στα 14 σχολεία του νησιού. Αλλά αυτό μόνο θεωρητικά, καθώς: «Οι 26 είναι στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Οι 8 στο εξωτερικό. Οι 62 (ποσοστό 12%) είναι μητέρες που βρίσκονται σε μακροχρόνια άδεια (ανατροφή, λοχεία, κύηση ή επαπειλούμενη κύηση). Οι 129 (25%) είναι αποσπασμένοι σε σχολεία και υπηρεσίες εκτός νομού. Και 17 από αυτούς στο υπουργείο.Και να θέλει, δε μπορεί να σταματήσει τις προσλήψεις. Όπως παρατηρείτε, το μεγαλύτερο ποσοστό "απωλειών" προέρχεται από γυναίκες σε διάφορες άδειες εγκυμοσύνης, ανατροφής, επαπειλούμενης
σε μεγάλο αλλά ακριτικό νησί του Αιγαίου [Σάμος] έχουν τοποθετηθεί συνολικά 516 εκπαιδευτικοί στα 14 σχολεία του νησιού. Αλλά αυτό μόνο θεωρητικά, καθώς: «Οι 26 είναι στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης. Οι 8 στο εξωτερικό. Οι 62 (ποσοστό 12%) είναι μητέρες που βρίσκονται σε μακροχρόνια άδεια (ανατροφή, λοχεία, κύηση ή επαπειλούμενη κύηση). Οι 129 (25%) είναι αποσπασμένοι σε σχολεία και υπηρεσίες εκτός νομού. Και 17 από αυτούς στο υπουργείο.
Για υπολογισε ποσες ωρες δουλευει ενας καθηγητης και ποσες ενας δημοσιος υπαλληλος και θα καταλαβεις που γινονται οι σπαταλες!Το βολεμα παντα ειναι ωραιο.
Αυτο το "και ειναι στο ΑΣΕΠ" δεν καταλαβα ποιο ειναι το υποκειμενο της προτασης.Τι συνταξη ειναι αυτη για υπουργο Παιδειας!!!!
Απεργήσατε? Εγω ναι.
Παράθεση από: haroulalki στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 01:58:58 pmΑπεργήσατε? Εγω ναι.Εγώ όχι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στο σχολείο μου δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ ενημέρωση για την στάση εργασίας! Πώς γίνεται αυτό; Ρώτησα τους πάντες αν απεργήσουν και όλοι το έμαθαν από μένα! Ακόμα και την διεύθυνση ρώτησα.......