0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
vae victis (= ουαί τοις ηττημενοις)αστειευομουν φυσικα stroumfita-ki μου, αλλα αυτο με τα την τοπικη αυτοδιοικηση καλο μου φαινεται bene !!!!
έχω μεγάλη περιέργεια πάντως να δω που το πάνε τελκά....
Tο υπουργειο παιδειας συμπεριφερεται σαν τους δικηγορους που διαβαζουν τον φακελο της καθε υποθεσης το προηγουμενο βραδυ της δικης και στο ενδιαμεσο δεν εχουν ενημερωσει ουτε συζητησει με τον πελατη τους. Ηδη μας εχουν 2 μηνες σε αναμονη χωρις να μας εχουν μιλησει καθαρα για τις αλλαγες.Κι εχουμε αλλους δυο μηνες να περιμενουμε
Παράθεση από: physicaest στις Ιανουαρίου 14, 2010, 06:31:43 pmTο υπουργειο παιδειας συμπεριφερεται σαν τους δικηγορους που διαβαζουν τον φακελο της καθε υποθεσης το προηγουμενο βραδυ της δικης και στο ενδιαμεσο δεν εχουν ενημερωσει ουτε συζητησει με τον πελατη τους. Ηδη μας εχουν 2 μηνες σε αναμονη χωρις να μας εχουν μιλησει καθαρα για τις αλλαγες.Κι εχουμε αλλους δυο μηνες να περιμενουμε Δεν κρατάμε όλοι στάση αναμονής. Κάποιοι αντιδρούμε και συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις των συλλόγων για να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους, υπερασπιζόμενοι το δημόσιο σχολείο και το δικαίωμα στην εργασία.Στις 23 του Γενάρη έχει αποφασιστεί από ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΠΕΑΕ και συντονιστικό ωρομισθίων πανεκπαιδευτική πανελλάδικη κινητοποίηση. Ας αποφασίσει ο καθένας μας πια, τι στάση θα κρατήσει γιατί τα περιθώρια στενεύουν.