0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και με το 24 μηννο τι θα γίνει; Παιδιά συγχωρέστε με, αλλά θα διοριζόμουν με το 40% αλλά μπήκαν μπροστά μου 99 ατομα από οαεδ και χάνω διρισμό εξαιτίας τους. Είμαι 3 φορές επιτυχούσα, δούλεψα χωρίς να παρακαλέσω κανέναν κι έρχεται τώρα η Διαμαντοπούλου και μου μιλάει για αξιοκρατία; Αυτό είναι αξιοκρατία; Να βολευτούν οι οαεδίτες που δεν κόπιασαν καθόλου και όλοι οι υπόλοιποι να δίνουν και να ξαναδίνουν; Ελεος πια! δεν μπορώ. Αν την είχα μπροστά μου την άχρηστη θα την έφτυνα. Πασόκ και μαλ....! . Συμφωνώ ότι η ΝΔ μπορεί να έκανε άλλες αισχρότητες αλλά εμάς τους εκπαιδευτικούς μας ευνόησε. Είμαι πολύ απογοητευμένη απο το κόμμα που ψήφισα. Στερνή μου γνώση.......
Δεν είναι τα 22χρονα και εμείς/εσείς, είναι όλοι μαζί εναντίον των λαμογιών που έχουμε τη δυστυχία να μας κυβερνάνε (με συνυπεύθυνα, βέβαια ΟΛΑ τα βόδια που ψηφίζουν τον δικομματισμό όλα αυτά τα χρόνια!).
Υ.Γ. Δεν είμαι 22χρόνο
Παράθεση από: marita στις Ιανουαρίου 16, 2010, 03:37:26 pmκαι με το 24 μηννο τι θα γίνει; Παιδιά συγχωρέστε με, αλλά θα διοριζόμουν με το 40% αλλά μπήκαν μπροστά μου 99 ατομα από οαεδ και χάνω διρισμό εξαιτίας τους. Είμαι 3 φορές επιτυχούσα, δούλεψα χωρίς να παρακαλέσω κανέναν κι έρχεται τώρα η Διαμαντοπούλου και μου μιλάει για αξιοκρατία; Αυτό είναι αξιοκρατία; Να βολευτούν οι οαεδίτες που δεν κόπιασαν καθόλου και όλοι οι υπόλοιποι να δίνουν και να ξαναδίνουν; Ελεος πια! δεν μπορώ. Αν την είχα μπροστά μου την άχρηστη θα την έφτυνα. Πασόκ και μαλ....! . Συμφωνώ ότι η ΝΔ μπορεί να έκανε άλλες αισχρότητες αλλά εμάς τους εκπαιδευτικούς μας ευνόησε. Είμαι πολύ απογοητευμένη απο το κόμμα που ψήφισα. Στερνή μου γνώση.......Αλλιώς θα ψήφιζες νδ ;Γι' αυτό δεν πάμε μπροστά...
H θεσμοθέτηση μεταβατικού σταδίου είναι απαραίτητη προκειμένου και μην υπάρξουν κοινωνικές αδικίες. Πάντως, στους διορισμούς μέσω AΣEΠ θα προσμετράται η προϋπηρεσία, ενώ δεν θα εξαναγκάζονται οι εκπαιδευτικοί να περνούν διαγωνισμό κάθε τόσο. Oι τελικές ρυθμίσεις θα φθάσουν στη Bουλή μετά από εκτενή διαβούλευση, χωρίς, όμως, χρονοτριβές.Απο τη συνέντευξη της Χριστοφιλοπουλου....να και κάτι θετικό ξεκαθαρίστηκε ότι δε θα πρέπει να είμαστε κάθε φορά επιτυχόντες....αλλα αν έχουμε επιτυχία και δε μας πάρουν τι να την κάνουμε....θα μου πείτε απο το ολότελα κάτι είναι και αυτό...
και με το 24 μηννο τι θα γίνει; Παιδιά συγχωρέστε με, αλλά θα διοριζόμουν με το 40% αλλά μπήκαν μπροστά μου 99 ατομα από οαεδ και χάνω διρισμό εξαιτίας τους. Είμαι 3 φορές επιτυχούσα, δούλεψα χωρίς να παρακαλέσω κανέναν κι έρχεται τώρα η Διαμαντοπούλου και μου μιλάει για αξιοκρατία; Αυτό είναι αξιοκρατία; Να βολευτούν οι οαεδίτες που δεν κόπιασαν καθόλου και όλοι οι υπόλοιποι να δίνουν και να ξαναδίνουν; Ελεος πια! δεν μπορώ. Αν την είχα μπροστά μου την άχρηστη θα την έφτυνα. Πασόκ και μαλ....! . Συμφωνώ ότι η ΝΔ μπορεί να έκανε άλλες αισχρότητες αλλά εμάς τους εκπαιδευτικούς μας ευνόησε. Είμαι πολύ απογοητευμένη απο το κόμμα που ψήφισα. Στερνή μου γνώση.......------------------------------------------------Η Ν.Δ. ευνόησε τους εκπαιδευτικούς; Πλάκα κάνουμε; Με τι τους ευνόησε; Με το νόμο για διορισμό πολύτεκνων και τρίτεκνων ή με το πάγωμα των μισθών τους; Τρελαθήκαμε; Από τις χειρότερες κυβερνήσεις που έχουν περάσει στο χώρο της Παιδείας ήταν! Τους μόνους που ευνόησε σκανδαλωδώς ήταν οι αναπληρωτές με απίθανες προϋπηρεσίες που έκαναν τα πάντα για να διοριστούν, προκειμένου να αποφύγουν τον ΑΣΕΠ. Τους τωρινούς κυβερνώντες μένει να τους δούμε... Πάντως, άλλη μία πενταετία σαν την προηγούμενη αν έλθει ", με παγωμένους μισθούς, τελειώσαμε" οριστικά!
Τι να πω ρε παιδιά.....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ.......ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Ε...ΔΗΘΕΝ 3000...ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 10.000ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ....ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ...