0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
΄Ενα κείμενο που βρήκα στο troktiko , που πρέπει όλοι να διαβάσουμε και να αναλογιστούμε.Μήπως είναι αλήθεια?Μήπως δεν φταίνε πάντα οι άλλοι? "ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑ
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Μαρτίου 24, 2010, 11:42:51 pm Είπα και εγώ?? που να είναι άραγε τα λεφτά που έψαχνε ο Γιωργάκης προεκλογικά?? όταν ρωτούσε τον Κωστάκη πού είναι τα λεφτά κ.καραμανλή??? υπάρχουν λεφτά που ειναι τα λεφτά? Να τα βρε παιδιά τα έφαγε ο Αρούλης σε γραβάτες. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν που το ανακάλυψε!!!!!!!!!!!!!! Εύγε!!!!!!!! ΜΠΡΑ
Είπα και εγώ?? που να είναι άραγε τα λεφτά που έψαχνε ο Γιωργάκης προεκλογικά?? όταν ρωτούσε τον Κωστάκη πού είναι τα λεφτά κ.καραμανλή??? υπάρχουν λεφτά που ειναι τα λεφτά? Να τα βρε παιδιά τα έφαγε ο Αρούλης σε γραβάτες. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτόν που το ανακάλυψε!!!!!!!!!!!!!! Εύγε!!!!!!!! ΜΠΡΑ
Παράθεση από: paraxenos στις Μαρτίου 25, 2010, 04:40:44 pm΄Ενα κείμενο που βρήκα στο troktiko , που πρέπει όλοι να διαβάσουμε και να αναλογιστούμε.Μήπως είναι αλήθεια?Μήπως δεν φταίνε πάντα οι άλλοι? "ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑ
Εμένα πάντως μου άρεσε η διαβούλευση....Πιστεύει κανείς σήμερα ότι θα ληφθούν ή έχουν ληφθεί υπόψη τίποτε από αυτά που γράφτηκαν τότε...Έχουν περάσει μήνες και δεν υπάρχει αλλαγή στην στάση του υπουργείου σε τίποτε !!!