0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: zst στις Νοεμβρίου 16, 2009, 09:42:21 am1 καθε αλλαγη αφορα το 20142 δεν επιστρεφουν οι αποσπασμενοι3 διοριζονται 3000 φιλολογοι το χρονο 1 για καθε σχολειο4 καταργειται ο διαγωνισμος στο γνωστικο5 ενα εξαμηνο πληρωμενο για τη διδακτικη και τα παιδαγωγικα6 υποχρεωτικη η ΠΔΣ, καλοκαιρινα μαθηματα7 χρηματοδοτηση απο τους γονεις με αντιστοιχη εκπτωση του εισοδηματος8 κανενας πανω των 55 σε ταξη9 επιτρεπεται να αναλαμβανει μονιμος φροντιστηριακα μαθηματα με προσθετη αμοιβη στο σχολειοκαταργειται ο διαγωνισμος στο γνωστικο; δλδ;
1 καθε αλλαγη αφορα το 20142 δεν επιστρεφουν οι αποσπασμενοι3 διοριζονται 3000 φιλολογοι το χρονο 1 για καθε σχολειο4 καταργειται ο διαγωνισμος στο γνωστικο5 ενα εξαμηνο πληρωμενο για τη διδακτικη και τα παιδαγωγικα6 υποχρεωτικη η ΠΔΣ, καλοκαιρινα μαθηματα7 χρηματοδοτηση απο τους γονεις με αντιστοιχη εκπτωση του εισοδηματος8 κανενας πανω των 55 σε ταξη9 επιτρεπεται να αναλαμβανει μονιμος φροντιστηριακα μαθηματα με προσθετη αμοιβη στο σχολειο
το 2011 θα υπαρχουν τρεις λιστες1 της μεταβατικης χωρις ασεπ σε αυτον θα ειναι βασικα οι τριτεκνοι
Τολμάω να το πω γιατί ενώ με όλους αυτούς έχουμε δουλέψει τα ίδια χρόνια η δική μου η προϋπηρεσία είναι το 1/3 της δικής τους γιατί προτίμησα να δουλέψω ωρομίσθια στο ΥΠΕΠΘ. Όταν ξεκίνησα εγώ κι όλοι αυτοί να δουλεύουμε , βλέπεις κι εγώ πτυχίο της δεκαετίας του '90 έχω, η προϋπηρεσία στον ΟΑΕΔ δεν αναγνωριζόταν.
Θα δώσουν ΑΣΕΠ και αυτοί και οι άλλοι....τί εύκολο που ακούγεται....ειδικά όταν για εσένα ο διαγωνισμός είναι "απαράδεκτος".....Για τους πληβείους που έχουν δώσει τόσες φορές είναι φυσικά συνήθεια!