0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμας μας έχουν ενημερώσει ότι εαν λείπουν 4 παιδιά με συμπτώματα (πυρετος+βηχα,πονοκέφαλο η κάτι τέτοιο), τότε κλείνει το σχολείο.Δεν είναι ανάγκη να είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα..
Παράθεση από: constans στις Δεκεμβρίου 11, 2009, 10:25:19 amΑν δεν υπάρχουν τουλάχιστον 4 κρούσματα,όχι απαραίτητα επιβεβαιωμένα,στο τμήμα τότε δεν κλείνει.Το σχολείο ολόκληρο για να κλείσει πρέπει να έχει κλείσει το 1/3 των τμημάτων.Εσείς προφανώς δεν πληρείτε τις προυποθέσεις..Εμας μας έχουν ενημερώσει ότι εαν λείπουν 4 παιδιά με συμπτώματα (πυρετος+βηχα,πονοκέφαλο η κάτι τέτοιο), τότε κλείνει το σχολείο.Δεν είναι ανάγκη να είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα..
Αν δεν υπάρχουν τουλάχιστον 4 κρούσματα,όχι απαραίτητα επιβεβαιωμένα,στο τμήμα τότε δεν κλείνει.Το σχολείο ολόκληρο για να κλείσει πρέπει να έχει κλείσει το 1/3 των τμημάτων.Εσείς προφανώς δεν πληρείτε τις προυποθέσεις..
Δεν πάνε καλά.. 12 χρόνια που ήμουν μαθητής, ποτέ δεν έκλεισε το σχολείο ή μια τάξη έστω, και έλειπαν κατά καιρούς και 8-10 άτομα. Μεγάλη ανευθυνότητα του κράτους φέτος.
Ετσι για να πω και γω το παράπονό μου..Είμαι δασκάλα στην Καλλιθέα,την προηγούμενη εβδομάδα έλειπαν 7 παιδιά από ένα τμήμα, το ένα με τη νέα γρίπη,το τμήμα δεν έκλεισε.Αυτή τη βδομάδα σε άλλη τάξη έχουμε 2 κρούσματα κ ένα ακόμη άρρωστο να λείπει και η διευθύντρια δε λέει να κάνει το παραμικρό!!Πως σας φαίνεται?? Και είναι και 6θέσιο σχολείο...
Παράθεση από: Farfallina στις Δεκεμβρίου 11, 2009, 09:54:47 amΕτσι για να πω και γω το παράπονό μου..Είμαι δασκάλα στην Καλλιθέα,την προηγούμενη εβδομάδα έλειπαν 7 παιδιά από ένα τμήμα, το ένα με τη νέα γρίπη,το τμήμα δεν έκλεισε.Αυτή τη βδομάδα σε άλλη τάξη έχουμε 2 κρούσματα κ ένα ακόμη άρρωστο να λείπει και η διευθύντρια δε λέει να κάνει το παραμικρό!!Πως σας φαίνεται?? Και είναι και 6θέσιο σχολείο...Στο ενα απο τα 3 δημοτικα που ειμαι ολοημερο, ειχαμε 4 τμηματα κλειστα, με επιβεβαιωμενα συνολικα 25 κρουσματα της νεας γριππης...κι ο διευθυντης και ο υποδιευθυντης του ολοημερου δεν εκλειναν το σχολειο επειδη, αυτολεξει 'αν κλεισει το σχολειο και το ολοημερο, που θα αφηνουν οι γονεις που δουλευουν τα παιδια τους;' Μηπως να τα παρουν σπιτι, να τα δουν και λιγο; Λεμε τωρα, που εχουν κανει το σχολειο parking;Στο δικο μου συγκεκριμενο σχολειο, τουλαχιστον!:/Εκλεισαν μονο τα 2 απο τα 4 τμηματα για 3 μερες...κι οσο για την περιφημη απολυμανση; Η καθαριστρια του σχολειου με αντιβακτηριδιακα απορρυπαντικα καθαριζε τις 'πληγεισες' αιθουσες!:/No comment...Και ρωτησα στο σχολειο ποτε σταματαμε...ειπαν κανονικα στις 23!Ελπιζω να αλλαξει αυτο μεσα στη βδομαδα, μεγαλη πικρα να ειμαστε σχολεια προπαραμονη Χριστουγεννων!:(
Και ρωτησα στο σχολειο ποτε σταματαμε...ειπαν κανονικα στις 23!Ελπιζω να αλλαξει αυτο μεσα στη βδομαδα, μεγαλη πικρα να ειμαστε σχολεια προπαραμονη Χριστουγεννων!:(
την Πέμπτη έστειλαν επίσημο έγγραφο στους παιδικούς σταθμούς οτι θα κλείσουν 18/12 και όχι 23/12. εγώ που ρώτησα στην πρωτοβάθμια που υπάγομαι μου είπαν οτι θα κλείσουμε κανονικά. Τι να πω δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
ο,τι θα κανουν τα γυμναστηρια ,τα internet cafe , τα ωδεια ,οι σχολες πληροφορικης,οι καφετεριες και καθε αλλος χωρος που συχναζει νεολαια...θα ειναι ανοικτα...δεν ειναι δυνατον να κλεισουν ολα αυτα ...