*

Αποστολέας Θέμα: Γρίπη και κλείσιμο σχολείων για τα Χριστούγεννα 1 βδομάδα νωρίτερα  (Αναγνώστηκε 144685 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Astropeleki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
    • Astropeleki - Just another star in the webSky
Εμας μας έχουν ενημερώσει ότι εαν λείπουν 4 παιδιά με συμπτώματα (πυρετος+βηχα,πονοκέφαλο η κάτι τέτοιο), τότε κλείνει το σχολείο.Δεν είναι ανάγκη να είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα..

Ναι έτσι λέει η εγκύκλιος. Αλλά αν η διευθύντριά σου πήρε τηλέφωνο τους γονείς και έμαθε αν έστω το ένα παιδί ότι είναι καλά και απλά έλειπε για άλλο λόγο ή γιατί είχε 1 μόνο σύμπτωμα, καλά έκανε η διευθύντριά σου και δεν δήλωσε τίποτα. Διότι αν μετά τις γιορτές χρειαστεί να κλείσετε, δεν θα μπορείτε!

Σε μενα, που εχω 11 παιδιά, για 2-3 μέρες είχα 4 και για δυο τρεις βδομάδες 6 βία. Πήρα τηλέφωνα και έμαθα απο τους γονείς αν είναι όλα καλά, γιατί χτύπα ξύλο αν χρειαστεί αργότερα κλείσιμο, θα έχουμε πρόβλημα.
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ασχολείσαι με μικρά παιδιά!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Το δικό μου σχολείο (Λύκειο) έκλεισε χτες και για 7 μέρες.
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
Αν δεν υπάρχουν τουλάχιστον 4 κρούσματα,όχι απαραίτητα επιβεβαιωμένα,στο τμήμα τότε δεν κλείνει.Το σχολείο ολόκληρο για να κλείσει πρέπει να έχει κλείσει το 1/3 των τμημάτων.Εσείς προφανώς δεν πληρείτε τις προυποθέσεις..

Εμας μας έχουν ενημερώσει ότι εαν λείπουν 4 παιδιά με συμπτώματα (πυρετος+βηχα,πονοκέφαλο η κάτι τέτοιο), τότε κλείνει το σχολείο.Δεν είναι ανάγκη να είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα..

Δεν πάνε καλά.. 12 χρόνια που ήμουν μαθητής, ποτέ δεν έκλεισε το σχολείο ή μια τάξη έστω, και έλειπαν κατά καιρούς και 8-10 άτομα. Μεγάλη ανευθυνότητα του κράτους φέτος.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Ελένη_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ70
    • Προφίλ
Δεν πάνε καλά.. 12 χρόνια που ήμουν μαθητής, ποτέ δεν έκλεισε το σχολείο ή μια τάξη έστω, και έλειπαν κατά καιρούς και 8-10 άτομα. Μεγάλη ανευθυνότητα του κράτους φέτος.

Θα συμφωνήσω. Άλλωστε τι νόημα έχει να κλείσει το σχολείο από τη στιγμή που όσοι είναι άρρωστοι κάθονται σπίτι τους; Προτιμότερο θα ήταν να κλείνει μια μέρα, να το απολυμαίνουν και την επόμενη πάλι μάθημα. Έμας έκλεισε το σχολείο μας λόγω απουσιών σε άλλα τμήματα, αλλά στην τάξη μου δεν έλειπε κανείς. Τζάμπα χάνουμε μάθημα! Και τζάμπα όλος αυτός ο πανικός!
Το ιστολόγιο της τάξης μου
http://e-taksi.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Εδώ, νομίζω, πάει γάντι το... λύκος στα πρόβατα, λύκος στα πρόβατα! Και, μου φαίνεται, θα έρθει... ο λύκος μετά τις γιορτές και αλίμονό μας! :-\

Αποσυνδεδεμένος SilverPhoenix

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Ετσι για να πω και γω το παράπονό μου..Είμαι δασκάλα στην Καλλιθέα,την προηγούμενη εβδομάδα έλειπαν 7 παιδιά από ένα τμήμα, το ένα με τη νέα γρίπη,το τμήμα δεν έκλεισε.Αυτή τη βδομάδα σε άλλη τάξη έχουμε 2 κρούσματα κ ένα ακόμη άρρωστο να λείπει και η διευθύντρια δε λέει να κάνει το παραμικρό!!Πως σας φαίνεται?? Και είναι και 6θέσιο σχολείο...

Στο ενα απο τα 3 δημοτικα που ειμαι ολοημερο, ειχαμε 4 τμηματα κλειστα, με επιβεβαιωμενα συνολικα 25 κρουσματα της νεας γριππης...κι ο διευθυντης και ο υποδιευθυντης του ολοημερου δεν εκλειναν το σχολειο επειδη, αυτολεξει 'αν κλεισει το σχολειο και το ολοημερο, που θα αφηνουν οι γονεις που δουλευουν τα παιδια τους;'

Μηπως να τα παρουν σπιτι, να τα δουν και λιγο; Λεμε τωρα, που εχουν κανει το σχολειο  parking;

Εκλεισαν μονο τα 2 απο τα 4 τμηματα για 3 μερες...κι οσο για την περιφημη απολυμανση; Η καθαριστρια του σχολειου με αντιβακτηριδιακα απορρυπαντικα καθαριζε τις 'πληγεισες' αιθουσες!:/

No comment...

Και ρωτησα στο σχολειο ποτε σταματαμε...ειπαν κανονικα στις 23!Ελπιζω να αλλαξει αυτο μεσα στη βδομαδα, μεγαλη πικρα να ειμαστε σχολεια προπαραμονη Χριστουγεννων!:(
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 12, 2009, 01:31:32 am από SilverPhoenix »
Dream a little dream of me...

Αποσυνδεδεμένος SilverPhoenix

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
Ετσι για να πω και γω το παράπονό μου..Είμαι δασκάλα στην Καλλιθέα,την προηγούμενη εβδομάδα έλειπαν 7 παιδιά από ένα τμήμα, το ένα με τη νέα γρίπη,το τμήμα δεν έκλεισε.Αυτή τη βδομάδα σε άλλη τάξη έχουμε 2 κρούσματα κ ένα ακόμη άρρωστο να λείπει και η διευθύντρια δε λέει να κάνει το παραμικρό!!Πως σας φαίνεται?? Και είναι και 6θέσιο σχολείο...

Στο ενα απο τα 3 δημοτικα που ειμαι ολοημερο, ειχαμε 4 τμηματα κλειστα, με επιβεβαιωμενα συνολικα 25 κρουσματα της νεας γριππης...κι ο διευθυντης και ο υποδιευθυντης του ολοημερου δεν εκλειναν το σχολειο επειδη, αυτολεξει 'αν κλεισει το σχολειο και το ολοημερο, που θα αφηνουν οι γονεις που δουλευουν τα παιδια τους;'

Μηπως να τα παρουν σπιτι, να τα δουν και λιγο; Λεμε τωρα, που εχουν κανει το σχολειο  parking;Στο δικο μου συγκεκριμενο σχολειο, τουλαχιστον!:/

Εκλεισαν μονο τα 2 απο τα 4 τμηματα για 3 μερες...κι οσο για την περιφημη απολυμανση; Η καθαριστρια του σχολειου με αντιβακτηριδιακα απορρυπαντικα καθαριζε τις 'πληγεισες' αιθουσες!:/

No comment...

Και ρωτησα στο σχολειο ποτε σταματαμε...ειπαν κανονικα στις 23!Ελπιζω να αλλαξει αυτο μεσα στη βδομαδα, μεγαλη πικρα να ειμαστε σχολεια προπαραμονη Χριστουγεννων!:(

Dream a little dream of me...

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ

Καλλιεργήσαμε την ψευδαίσθηση ότι ίσως τα σχολεία κλείσουν στις 18 και, αν τελικά δεν γίνει, θα έχουμε και παράπονο από πάνω...
Τόσα χρόνια που κλείναμε 23 δεν ήταν "πίκρα" και "πίκρα" είναι μόνο φέτος;;;  ???  :-X  ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 12, 2009, 07:49:37 am από bikini »
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
προβλέπω από τώρα το "τουπέ" της κ. "μεγάλη πίκρα την προπαραμονή" όταν μονιμοποιηθεί

Αποσυνδεδεμένος everef

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
την Πέμπτη έστειλαν επίσημο έγγραφο στους παιδικούς σταθμούς οτι θα κλείσουν 18/12 και όχι 23/12. εγώ που ρώτησα στην πρωτοβάθμια που υπάγομαι μου είπαν οτι θα κλείσουμε κανονικά. Τι να πω δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Αποσυνδεδεμένος vasouli

• Πλήρες μέλος
  • Life is wooondeeerfuuul..
    • Προφίλ
την Πέμπτη έστειλαν επίσημο έγγραφο στους παιδικούς σταθμούς οτι θα κλείσουν 18/12 και όχι 23/12. εγώ που ρώτησα στην πρωτοβάθμια που υπάγομαι μου είπαν οτι θα κλείσουμε κανονικά. Τι να πω δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Εveref ξέρεις εάν αυτό ισχύει για τους παιδικούς σταθμούς της περιοχής σου ή για όλους? Γιατί εργάζομαι σε δημοτικό παιδικό σταθμό κ' δεν μας έχει έρθει κάποιο τέτοιο έγγραφο απ'όσο γνωρίζω.
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Και πες ότι τα σχολεία κλείνουν,τα φροντιστήρια τι θα κάνουν? ???

Αποσυνδεδεμένος rorygr

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
ο,τι θα κανουν τα γυμναστηρια ,τα internet cafe , τα ωδεια ,οι σχολες πληροφορικης,οι καφετεριες και καθε αλλος χωρος που συχναζει νεολαια...θα ειναι ανοικτα...δεν ειναι δυνατον να κλεισουν ολα αυτα ...

Αποσυνδεδεμένος Αναστασια 76

• Ιστορικό μέλος
  • Κατι...κινειται....ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
    • Προφίλ
    • Δελφικα Παραγγελματα
ο,τι θα κανουν τα γυμναστηρια ,τα internet cafe , τα ωδεια ,οι σχολες πληροφορικης,οι καφετεριες και καθε αλλος χωρος που συχναζει νεολαια...θα ειναι ανοικτα...δεν ειναι δυνατον να κλεισουν ολα αυτα ...

και γεματα απο κοσμο θα προσεθετα εγω.... :-\
"Δημοκρατία είναι όταν 4 λύκοι και ένα πρόβατο ψηφίζουν για φαγητό"
(Αρκάς)

Κάποτε, τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα.
Σήμερα η Ελλάδα πεθαίνει για τριακόσιους...
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144