Σύνολο ψηφοφόρων: 99
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι, μην δινετε σημασια στην προπαγανδα. εχω ρωτησει συνδικαλιστες και μου εχουν πει ομοφωνα οτι μορια ΔΕΝ χανουμε. χανουμε μονο χρηματα και ενσημα (μερες ασφαλισης). μορια ΟΧΙ.
Κι εγώ λέω ΝΑΙ! Ελπίζω να καταφέρουμε κάτι. Παράθεση από: spapioan στις Νοέμβριος 27, 2009, 09:43:38 μμσυναδελφοι, μην δινετε σημασια στην προπαγανδα. εχω ρωτησει συνδικαλιστες και μου εχουν πει ομοφωνα οτι μορια ΔΕΝ χανουμε. χανουμε μονο χρηματα και ενσημα (μερες ασφαλισης). μορια ΟΧΙ.Δηλαδή, την Τρίτη που θα πάω στο σχολείο και θα υπογράψω την μηνιαία κατάσταση με τις ώρες Νοεμβρίου, αφού την Δευτέρα θα έχω απεργήσει και δε θα μου βάλουν τη μέρα, πώς θα πάρω το μόριο;
Παράθεση από: panickos στις Νοέμβριος 29, 2009, 10:12:35 πμΚι εγώ λέω ΝΑΙ! Ελπίζω να καταφέρουμε κάτι. Παράθεση από: spapioan στις Νοέμβριος 27, 2009, 09:43:38 μμσυναδελφοι, μην δινετε σημασια στην προπαγανδα. εχω ρωτησει συνδικαλιστες και μου εχουν πει ομοφωνα οτι μορια ΔΕΝ χανουμε. χανουμε μονο χρηματα και ενσημα (μερες ασφαλισης). μορια ΟΧΙ.Δηλαδή, την Τρίτη που θα πάω στο σχολείο και θα υπογράψω την μηνιαία κατάσταση με τις ώρες Νοεμβρίου, αφού την Δευτέρα θα έχω απεργήσει και δε θα μου βάλουν τη μέρα, πώς θα πάρω το μόριο; η απαντηση μου αφορα μονο τους αναπληρωτες. για τους ωρομισθιους, δυστυχως δεν γνωριζω να σε πληροφορησω.
Επειδή δεν πήρε η ΔΟΕ απόφαση, όπως η ΟΛΜΕ, στην πρωτοβάθμια έχουν πάρει αποφάσεις οι επιμέρους σύλλογοι ανά την Ελλάδα. Όχι, όμως, όλοι. Ο καθένας, ας μπαίνει στη σελίδα του διδασκαλικού του συλλόγου ή να παίρνει τηλ, για να ξέρει τι έχει αποφασιστεί.
Oι ωρομίσθιοι δεν έχουν πρόβλημα. Απλά δεν γράφουν τις ώρες τους την Δευτέρα, και οι αναπλήρωτές θα χάσουν μια μέρα προυπηρεσία.