*

Αποστολέας Θέμα: Θ' Φἀση Αναπληρωτών ΠΕ60  (Αναγνώστηκε 21494 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Θ' Φἀση Αναπληρωτών ΠΕ60
« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 10:13:00 pm »
Πόσους αναπληρωτές παίρνουν κάθε χρόνο περίπου; Διάβασα ότι διοριστέους παίρνουν περίπου 600 άτομα - ο τελευταίος είχε βαθμό 80.04 και ο τελικός βαθμός ασεπ ήταν 82.67 .
Για τους αναπληρωτές τι ισχύει; Δηλαδή από ποιο βαθμό και πάνω παίρνουν συνήθως;
Μην μπερδεύεις τις διοριστέες ΑΣΕΠ με τις αναπληρώτριες. Ο βαθμός του γραπτού μετράει περισσότερο για τις διοριστέες.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:18:41 »

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 10:22:16 pm »
πιστευεισ ότι οι όποιεσ άλλαγεσ θα γίνουν από το Σεπτέμβριο;;;εμείσ που έχουμε 1 χρόνο απαπλήρωση τι πιστεύεισ για νι νέο ακαδ. έτοσ....

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 10:38:03 pm »
Ειλικρινά δεν ξέρω πολλά πράγματα. Η μόνη ενημέρωση που έχω είναι από κάποιες συζητήσεις σε άλλα σημεία σε αυτό το φόρουμ, που μπορείτε να τις αναζητήσετε και σεις. Τα βασικά είναι ότι θα μπλοκάρουν την είσοδο νέων ατόμων στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών. Τα ήδη υπάρχοντα άτομα θα απορροφηθούν σε μεταβατική περίοδο 3 ετών (όλα; τα περισσότερα; κανείς δεν ξέρει). Επίσης από τον Επενδυτή ακούστηκε ότι στον πίνακα ΑΣΕΠ θα βάλουν και μια στήλη με ομαδοποιημένους συντελεστές πραγματικής προϋπηρεσίας: 0-8 μόρια, 8-16 μόρια, 16-24 μόρια κλπ.
Οποιος/όποια έχει ακούσει κάτι άλλο , ας το αναφέρει...

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 10:43:35 pm »
από σεπτέμβριο δηλ δεν θα μασ πάρουν...διότι κενά θα υπάρχουν.....πχ εγώ θα έχω σειρά 1000 του χρ.ευχαριστώ..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:18:41 »

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 10:46:33 pm »
Μη χάνεις τις ελπίδες σου. Περίμενε να δούμε πρώτα τι θα γίνει. Μπορεί και να σε πάρουν.

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Ιανουαρίου 04, 2010, 11:15:26 pm »
από αιρετούσ έμαθα ότι θα υπάρξει μεταβατική περίοδο γύρω στα 2χρ.για οσουσ είναι στουσ πίνακεσ.αυτο λέει και η λογική.επίσησ δε θα μπορέσει να αφήσει και τα γραφεία χωρίσ προσωπικό και οι ανάγκεσ κάθε χρόνο είναι
ίδιεσ. οπότε δεν μπορεί να μειώσει και πολυ τουσ αναπληρωτέσ...εχει καταντήσει ανέκδοτο όλο το θέμα.....

Αποσυνδεδεμένος astralin

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • άντε και καλή τύχη μάγκες...
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 05, 2010, 11:35:24 am »
Ανέκδοτο έχουν καταντήσει την ζωή μας ολόκληρη. Δεν φτάνει η επαγγελματική ανασφάλεια, η ανεργία και οι μιθοί πέινας, έρχονται τώρα και αυξήσεις σε ποτά και τσιγάρα, ένα γούστο είχαμε, κόψιμο και αυτό... και όλα αυτά λίγους μήνες μετά από τους τριπλασιασμούς στα διόδια και τους διπλασιασμούς στα εισιτήρια των τρένων και των ακτοπολοικών.
Μια χούφτα κλέφτες μας έχουν κάνει να μην μπορούμε να κουνηθούμε από τα σπίτια μας.
Γιατί, άντε και σε πήραν αναπληρωτή, σου λέω εγώ, αφού χρυσοπληρώσεις μία γκαρσονιέρα και σκάσεις δύο - τρία νοίκια μπροστά, μετά άντε να το πάρεις απόφαση να πας σπίτι σου για σαββατοκύριακο εκεί που έχουν φτάσει τα οδοιπορικά... και όλα αυτά περιμένοντας δύο και τριες μήνες για να πάρεις τον πρώτο μισθό.
Αλλά, θα μου πείτε, με τόσο διάβασμα που θα ρίξουμε για την αρένα του επόμενου ασεπ, τι τα θέλουμε τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ταξίδιά. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν και διαβασμα για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ένα μισθό πείνας και να πληρώνουμε τους φόρους τους!

Αποσυνδεδεμένος markela

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 05, 2010, 02:46:24 pm »
και να λεμε κι ευχαριστω απο πανω.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΙΣ , ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ.

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Ιανουαρίου 05, 2010, 05:08:23 pm »
κορίτσια τι πιστευτε θα πάρουν άλλουσ αναπληρωτέσ;;;;;;
τον ιούλιο πόσοι θα διοριστούν περίπου 700;;;;;

Αποσυνδεδεμένος zoi83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Ιανουαρίου 06, 2010, 11:43:39 pm »
εγω πιστευω θα διοριστουν παλι γυρω στους 700. ηδη μειωσαν τους διορισμους σε σχεση με τα προηγουμενα δυο χρονια! δε νομιζω οτι τους παιρνει να μειωσουν κι αλλο τους διορισμους. οσο για τους αναπληρωτες δεν εχω καταλαβει τι εννοειτε! γιατι να μην παρει αλλους αναπληρωτες? λετε γι αυτους που ειναι χωρις ασεπ? εσυ lefa εισαι χωρις ασεπ? εγω το θεωρω απιθανο με σειρα 1000 του χρονου να μεινει καποιος εξω.με ποιους θα καλυψει τα κενα?

Αποσυνδεδεμένος astralin

• Πλήρες μέλος
  • άντε και καλή τύχη μάγκες...
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Ιανουαρίου 07, 2010, 11:21:31 am »
κορίτσια τι πιστευτε θα πάρουν άλλουσ αναπληρωτέσ;;;;;;
τον ιούλιο πόσοι θα διοριστούν περίπου 700;;;;;

Και γω στο 1000 θα είμαι του χρόνου και την θεωρώ σίγουρη την αναπλήρωση... βέβαια θα μου πεις και φετος ψιλοσίγουρη την είχα και... %$@#&

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Ιανουαρίου 07, 2010, 03:05:54 pm »
φετοσ είμαι 1700.
του χρόνου 1700-700 περίπου 1000.Φοβάμαι τισ αποσπάσεισ γι αυτό και ρωτάω για του χρόνου.

ξέρετε αν φεύγουν σε σύνταξη και τώρα;;;ένασ αιρετόσ μου είπε πωσ ναι και οτι υπολογίζει πωσ άλλα 100 άτομα θα πάρουν........

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Ιανουαρίου 07, 2010, 03:11:05 pm »
Αν το υπουργείο δεν πειράξει τους πίνακες τον Αύγουστο, όπως έχει υποσχεθεί, τότε 30μηνο, 24μηνο, 40% και ΑΣΕΠ β' έτους μένουν απείραχτα.
Αν μείνουν απείραχτα, τότε να μια προσέγγιση στο πόσα διοριστέα άτομα θα πάρει την καινούργια χρονιά:
332 άτομα 30μηνο/24μηνο (κυρίως 24μηνο. Αντε νάναι 3 ή 4 άτομα στο 30μηνο).
200 άτομα στο 40%.
300 άτομα ΑΣΕΠ β' έτους.
53 άτομα διπλοδιοριστέα.
6 άτομα που δεν διορίστηκαν πέρυσι και μάλλον θα διοριστούν φέτος.

Σύνολο: 891 άτομα διοριστέα για το 2010-2011.
Αυτά με βάση τις μέχρι τώρα φετινές φάσεις αναπληρωτών. Αν πάρουν άλλα 50-100 άτομα, τα παραπάνω νούμερα μπορεί να τροποποιηθούν πολύ ελαφρά.

Αποσυνδεδεμένος georgiasamar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Ιανουαρίου 07, 2010, 06:12:00 pm »
καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!npanag ελπιζω να βγουν οι προβλεψεις σου γιατι περιμενω να διοριστω με συμπληρωματικους διορισμους!οχι τιποτα αλλο με σειρα 1890 στον πινακα αναπληρωτων δεν τρεφω ουτε μιση ελπιδα πλεον για αναπληρωση >:( μ΄αρεσει που σε λιγες μερες φευγω γαμηλιο ταξιδι στο ντουμπαι και εγω αγχωνομουν πριν λιγους μηνες μηπως και με καλεσουν ενω θα λειπω!!!!!!!!!καλο ε?????????τεσπα δεν θα αγχωθω αλλο το πηρα αποφαση θα περιμενω το καλοκαιρι για το θαυμα!!!!ευχομαι πραγματικα καλη τυχη σε ολους και το καινουργιο νομοσχεδιο να μην μασ καψει παραπανω!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182638
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)