0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω λίγο κάτι;;;Πώς καταλαβαίνετε κάθε φορά τι χρήματα είναι αυτά που σας καταθέτουν;;;π.χ. 1ο τρίμηνο ή δώρο κτλ...Παίρνετε τηλέφωνο στο τμήμα μισθοδοσίας της κάθε δευτεροβάθμιας;;;;
Σήμερα είδα ότι Πρωταπριλιά μπήκαν λεφτά από Πρωτοβάθμια Χαλκιδικής. Αλλά δεν ξέρω τι είναι γιατί μας χρωστάνε κι από πέρσυ .Επίσης, κι από Δευτεροβάθμια Χαλκιδικής μπήκαν.
Παράθεση από: nikonana στις Απριλίου 12, 2010, 09:24:32 pmΝα ρωτήσω λίγο κάτι;;;Πώς καταλαβαίνετε κάθε φορά τι χρήματα είναι αυτά που σας καταθέτουν;;;π.χ. 1ο τρίμηνο ή δώρο κτλ...Παίρνετε τηλέφωνο στο τμήμα μισθοδοσίας της κάθε δευτεροβάθμιας;;;;Κάπως έτσι. Εγώ ζήτησα και πήρα μία ανάλυση του τι έχω να παίρνω.
Παράθεση από: panickos στις Απριλίου 12, 2010, 09:39:46 pmΣήμερα είδα ότι Πρωταπριλιά μπήκαν λεφτά από Πρωτοβάθμια Χαλκιδικής. Αλλά δεν ξέρω τι είναι γιατί μας χρωστάνε κι από πέρσυ .Επίσης, κι από Δευτεροβάθμια Χαλκιδικής μπήκαν.Από Δευτεροβάθμια τι σας πλήρωσαν?
Από Δ/θμια Χαλκιδικής μπήκαν τα χρήματα Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου, ΔΧ και 1ου τριμήνου.
Παράθεση από: geok_salonika στις Απριλίου 14, 2010, 08:20:38 pmΑπό Δ/θμια Χαλκιδικής μπήκαν τα χρήματα Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου, ΔΧ και 1ου τριμήνου. Άρα εγώ που δούλεψα μόνο Νοέμβριο και Δεκέμβριο εκεί, δεν έχω να παίρνω άλλα, ε; Να ξέρω τι μου γίνεται. Να κάνω το κουμάντο μου. Έχουμε τα χρεωστούμενα από την Πρωτοβάθμια, να μην έχω και απ'την Δευτεροβάθμια.
Λογικά όχι αλλά δεν χάνεις να πάρεις ένα τηλέφωνο τον υπεύθυνο μισθοδοσίας του σχολείου σου...
Παράθεση από: geok_salonika στις Απριλίου 14, 2010, 08:34:50 pmΛογικά όχι αλλά δεν χάνεις να πάρεις ένα τηλέφωνο τον υπεύθυνο μισθοδοσίας του σχολείου σου... Thanks. I will.