0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξενόγλωσσοι πληρωθήκατε;;;;Μας έχουν πληρώσει μόνο μέχρι και Γενάρη! Υπολόγιζα όταν μπει Ιούλιος θα εξοφλήσουν, όπως έκαναν και πέρσι αλλά τα μασάνε!Πως να κινηθούμε;;[/quote δεν έχω ιδέα.πίστευα ότι θα έμπαιναν κι άλλα χρήματα αλλά βλέπω ότι ο μάρτης είναι ο τελευταίος μήνας που πληρώθηκα και αυτό έγινε τον ιούνιο .( β' αθήνας) μην έχοντας ξαναδουλέψει ως ωρομίσθια δεν ξέρω πώς γίνονται αυτά , αλλά αύριο θα πάρω να ρωτήσω.
Η Δυτική Θεσ/νίκη πλήρωσε το
μεσω τραπεζας εδω και πολλα χρονια!
Ερώτηση..όλοι οι ωρομίσθιοι στο φόρουμ πληρώνονται μέσω τράπεζας; Στη δ/νση Δυτικής Αττικής που είμαι δεν μας ζήτησαν λογαριασμό τραπέζης. Από Νοέμβριο ΤΩΡΑ ήρθαν λεφτά στη ΔΟΥ, κάτι για το οποίο βέβαια ενημερώθηκα όχι μέσω σχολείου αλλά με δικό μου τηλεφώνημα στην εφορία. Ξερει κανείς ακριβώς τη διαδικασία που ακολουθώ για να τα πάρω (κάτι για πληρωμή στο ΙΚΑ μου είπαν). Το σχολείο βέβαια είναι κλειστό και δεν ασχολείται με το θέμα.
Η Πρωτοβάθμια Κυκλάδων πλήρωσε αυτή τη βδομάδα τα τελευταία (Μάιο-Ιουνιο-τρίμηνο κτλ). Γενικά 3 χρόνια που δουλεύω εκεί είμαι (σχετικά) ευχαριστημένη σε σχέση και μ'αυτά που ακούω. Και η Δευτεροβάθμια πέρισυ θυμάμαι πλήρωνε σχετικά νωρίς. Για ΠΔΣ ας μη μιλήσω. Παράθεση από: marooned στις Ιουλίου 09, 2010, 03:53:49 pmΕρώτηση..όλοι οι ωρομίσθιοι στο φόρουμ πληρώνονται μέσω τράπεζας; Στη δ/νση Δυτικής Αττικής που είμαι δεν μας ζήτησαν λογαριασμό τραπέζης. Από Νοέμβριο ΤΩΡΑ ήρθαν λεφτά στη ΔΟΥ, κάτι για το οποίο βέβαια ενημερώθηκα όχι μέσω σχολείου αλλά με δικό μου τηλεφώνημα στην εφορία. Ξερει κανείς ακριβώς τη διαδικασία που ακολουθώ για να τα πάρω (κάτι για πληρωμή στο ΙΚΑ μου είπαν). Το σχολείο βέβαια είναι κλειστό και δεν ασχολείται με το θέμα.Στη ΔΟΥ έρχονται μικτά, οπότε αυτό που έκανα εγώ τουλάχιστον πέρισυ ήταν: πήγαινα στη ΔΟΥ, μου έδιναν μόνο τα χρήματα για τις εισφορές του ΙΚΑ, πήγαινα στο ΙΚΑ και τα έδινα, έπαιρνα το αποδεικτικό, το πήγαινα πάλι στη ΔΟΥ και μου δίνανε τα υπόλοιπα χρήματα. Κάτι που ίσως μπορείς να κάνεις για να γλιτώσεις το πηγαινέλα, είναι να πάρεις τηλέφωνο στη ΔΟΥ και να ρωτήσεις πόσα είναι για το ΙΚΑ (νομίζω χρειάζεσαι και κάποια στοιχεία του εργοδότη,ξέρουν αυτοί στην εφορία), να πας να τα πληρώσεις με δικά σου χρήματα στο ΙΚΑ και μετά να πάρεις όλα τα λεφτά από την εφορία.Ελπίζω να μην τα είπα πολύ μπερδεμένα......
ρε παιδια εγω μπαινω στην πρωτοβαθμια του νομου με τον κωδικο και βλεπω οτι εχω πληρωθει μεχρι Μαη 2010. αλλα κανενα απο τα ποσα που αναφερονται στην σελιδα με τα ακριβη ποσα δεν ειναι στον λογαριασμο μου. μηπως κραταει προμηθεια η τραπεζα?
Περα απο Μαιο - Ιουνιο - Γ τριμηνο , τι αλλο δικαιουμαστε ? Επιδομα αδειας?λεω εγω τωρα