0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Δεκεμβρίου 25, 2009, 06:20:56 pmΠαράθεση από: intemperanta στις Δεκεμβρίου 25, 2009, 06:16:03 pmσας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!καλή χρονιά με υγεία, και ό,τι ο καθένας ονειρεύεται!... εγώ ονειρεύομαι την αναπλήρωση ..., αλλά, αντί της αγωνίας γι' αυτή, θα προτιμήσω τη γαλήνη που μου εξασφαλίζει το να την "παρακάμψω" ...... α, ονειρεύομαι κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο για το Θρύλο ...! Φίλε, θα διοριστείς μόνιμος ,θα συνταξιοδοτηθείς στα 100 ,γιατί στο μεταξύ θα έχει βρεθεί το ελιξήριο της ζωής και τα όρια θα έχουν αλλάξει κι εσύ θα συνεχίσεις να ονειρεύεσαι για το ...θρύλο.(Γενικά, να σκεπάζεσαι καλά τα βράδια ! Χρόνια πολλά και καλά !!!)
Παράθεση από: intemperanta στις Δεκεμβρίου 25, 2009, 06:16:03 pmσας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!καλή χρονιά με υγεία, και ό,τι ο καθένας ονειρεύεται!... εγώ ονειρεύομαι την αναπλήρωση ..., αλλά, αντί της αγωνίας γι' αυτή, θα προτιμήσω τη γαλήνη που μου εξασφαλίζει το να την "παρακάμψω" ...... α, ονειρεύομαι κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο για το Θρύλο ...!
σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!καλή χρονιά με υγεία, και ό,τι ο καθένας ονειρεύεται!
Παράθεση από: Sun στις Δεκεμβρίου 25, 2009, 09:17:18 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Δεκεμβρίου 25, 2009, 06:20:56 pmΠαράθεση από: intemperanta στις Δεκεμβρίου 25, 2009, 06:16:03 pmσας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!καλή χρονιά με υγεία, και ό,τι ο καθένας ονειρεύεται!... εγώ ονειρεύομαι την αναπλήρωση ..., αλλά, αντί της αγωνίας γι' αυτή, θα προτιμήσω τη γαλήνη που μου εξασφαλίζει το να την "παρακάμψω" ...... α, ονειρεύομαι κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο για το Θρύλο ...! Φίλε, θα διοριστείς μόνιμος ,θα συνταξιοδοτηθείς στα 100 ,γιατί στο μεταξύ θα έχει βρεθεί το ελιξήριο της ζωής και τα όρια θα έχουν αλλάξει κι εσύ θα συνεχίσεις να ονειρεύεσαι για το ...θρύλο.(Γενικά, να σκεπάζεσαι καλά τα βράδια ! Χρόνια πολλά και καλά !!!)Χρόνια πολλά Sun ..., με ξεσκεπάζει η συγκάτοικος στην κλίνη ...!
Παράθεση από: aristos2 στις Δεκεμβρίου 25, 2009, 10:12:00 pmΠαράθεση από: Sun στις Δεκεμβρίου 25, 2009, 09:17:18 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Δεκεμβρίου 25, 2009, 06:20:56 pmΠαράθεση από: intemperanta στις Δεκεμβρίου 25, 2009, 06:16:03 pmσας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!καλή χρονιά με υγεία, και ό,τι ο καθένας ονειρεύεται!... εγώ ονειρεύομαι την αναπλήρωση ..., αλλά, αντί της αγωνίας γι' αυτή, θα προτιμήσω τη γαλήνη που μου εξασφαλίζει το να την "παρακάμψω" ...... α, ονειρεύομαι κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο για το Θρύλο ...! Φίλε, θα διοριστείς μόνιμος ,θα συνταξιοδοτηθείς στα 100 ,γιατί στο μεταξύ θα έχει βρεθεί το ελιξήριο της ζωής και τα όρια θα έχουν αλλάξει κι εσύ θα συνεχίσεις να ονειρεύεσαι για το ...θρύλο.(Γενικά, να σκεπάζεσαι καλά τα βράδια ! Χρόνια πολλά και καλά !!!)Χρόνια πολλά Sun ..., με ξεσκεπάζει η συγκάτοικος στην κλίνη ...!Τυχεράκια !!!
Η στ' φαση δε νομιζω πως μπορει πραγματικα να θεωρηθει ολοκληρωμενη φαση διοτι ο στοχος ηταν να καλυφθουν κενα σε ειδικοτητες τεχνικες και πληροφορικης.Ειδικοτητες βασικες οπως των φιλολογων και αλλων θα ακολουθησουν συντομα και θα ειναι για μας σιγουρα πανω απο 2 κενα στις Κυκλαδες.Αλλωστε παραδοσιακα μετα τις γιορτες παρουσιαζονται αναγκες.
Πριν τον Ιανουάριο μόνο 2 αναπληρωτές και και οι 2 στη Δ' Κυκλάδων;;;
σα να λέμε, θα πας αναπληρωτής όταν θα... έρθει η ώρα σου