0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Penny ασε κ εγω να σκασω ειμαι....δεν εβγαλε καθολου αιτ/νια.....κ ολοι οι νομοι ειναι.....ασε....μας τα προκοψαν παλι φετος.....Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολους σας!!!Σε καποιο σημειο λεει '' να δηλωσουν ΟΛΕΣ τις περιοχες προκειμενου να εξασφαλισουν το διορισμο''ξερετε τι εννοει; μηπως οτι αν οι Ασεπιτες δεν δηλωσουν ολες τις περιοχες για να εξασφαλισουν το διορισμο τον χανουν;;;; Οποτε η μεταβατικη πιανεται μονο για το 40%;;;;
Παράθεση από: dorant στις Αυγούστου 03, 2010, 01:53:52 pmPenny ασε κ εγω να σκασω ειμαι....δεν εβγαλε καθολου αιτ/νια.....κ ολοι οι νομοι ειναι.....ασε....μας τα προκοψαν παλι φετος.....Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολους σας!!!Σε καποιο σημειο λεει '' να δηλωσουν ΟΛΕΣ τις περιοχες προκειμενου να εξασφαλισουν το διορισμο''ξερετε τι εννοει; μηπως οτι αν οι Ασεπιτες δεν δηλωσουν ολες τις περιοχες για να εξασφαλισουν το διορισμο τον χανουν;;;; Οποτε η μεταβατικη πιανεται μονο για το 40%;;;;Και γω ακομα δεν μπορω να το πιστεψω... αιτ/νια με τοσα κενα και τοσα σχολεια να μην δοθει για περιοχη διορισμου!!
Παράθεση από: penny_ct στις Αυγούστου 03, 2010, 02:06:52 pmΠαράθεση από: dorant στις Αυγούστου 03, 2010, 01:53:52 pmPenny ασε κ εγω να σκασω ειμαι....δεν εβγαλε καθολου αιτ/νια.....κ ολοι οι νομοι ειναι.....ασε....μας τα προκοψαν παλι φετος.....Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολους σας!!!Σε καποιο σημειο λεει '' να δηλωσουν ΟΛΕΣ τις περιοχες προκειμενου να εξασφαλισουν το διορισμο''ξερετε τι εννοει; μηπως οτι αν οι Ασεπιτες δεν δηλωσουν ολες τις περιοχες για να εξασφαλισουν το διορισμο τον χανουν;;;; Οποτε η μεταβατικη πιανεται μονο για το 40%;;;;Και γω ακομα δεν μπορω να το πιστεψω... αιτ/νια με τοσα κενα και τοσα σχολεια να μην δοθει για περιοχη διορισμου!! 'Εχει σημασία, οργανικά κενά ή λειτουργικά;Από ότι γνωρίζω φέτος δεν πήραν όλοι όσοι ήθελαν μετάθεση στην Αιτωλοακαρνανία.
Παράθεση από: kyra_daskala στις Αυγούστου 03, 2010, 02:18:36 pmΠαράθεση από: penny_ct στις Αυγούστου 03, 2010, 02:06:52 pmΠαράθεση από: dorant στις Αυγούστου 03, 2010, 01:53:52 pmPenny ασε κ εγω να σκασω ειμαι....δεν εβγαλε καθολου αιτ/νια.....κ ολοι οι νομοι ειναι.....ασε....μας τα προκοψαν παλι φετος.....Ευχομαι να πανε ολα καλα σε ολους σας!!!Σε καποιο σημειο λεει '' να δηλωσουν ΟΛΕΣ τις περιοχες προκειμενου να εξασφαλισουν το διορισμο''ξερετε τι εννοει; μηπως οτι αν οι Ασεπιτες δεν δηλωσουν ολες τις περιοχες για να εξασφαλισουν το διορισμο τον χανουν;;;; Οποτε η μεταβατικη πιανεται μονο για το 40%;;;;Και γω ακομα δεν μπορω να το πιστεψω... αιτ/νια με τοσα κενα και τοσα σχολεια να μην δοθει για περιοχη διορισμου!! 'Εχει σημασία, οργανικά κενά ή λειτουργικά;Από ότι γνωρίζω φέτος δεν πήραν όλοι όσοι ήθελαν μετάθεση στην Αιτωλοακαρνανία.Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι πηραν μεταθεση για αιτ/νια 17 περιπου ατομα και εφυγαν απο αιτ/νια 70 κατι!!!! Επισης γνωριζω για πολλες συνταξιοδοτησεις!! Φανταζομαι λοιπον πως τα κενα θα ειναι και οργανικα...
Επίσης τα οργανικά κενά από τις φετινές συνταξιοδοτήσεις θα εμφανιστούν του χρόνου και όχι φέτος.
Αληθεια, πού μπορω να τις δω??? Υπαρχει καποια σελιδα στο internet??
Παράθεση από: penny_ct στις Αυγούστου 03, 2010, 01:46:11 pmΠαράθεση από: gogo85 στις Αυγούστου 03, 2010, 01:43:18 pmΝα ρωτήσω διοριζόμαστε απο τον ενιαίο αναπληρωτών ή απο τον ενιαίο πίνακα διορισμών???απο τον ενιαιο διορισμων!ναι όμως, αν κάποιος ειναι διοριστέος και δεν έχει δουλέψει ποτε, δεν υπάρχει στον ενιαίο πίνακα διορισμών, αλλά υπάρχει στον ενιαίο αναπληρωτών. Σε αυτή την περίπτωση από που διορίζεται?
Παράθεση από: gogo85 στις Αυγούστου 03, 2010, 01:43:18 pmΝα ρωτήσω διοριζόμαστε απο τον ενιαίο αναπληρωτών ή απο τον ενιαίο πίνακα διορισμών???απο τον ενιαιο διορισμων!
Να ρωτήσω διοριζόμαστε απο τον ενιαίο αναπληρωτών ή απο τον ενιαίο πίνακα διορισμών???